Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Super League: Ατρόμητος - Βόλος ΝΠΣ 0-0! Λευκή ισοπαλία!

Κακό ματς!

19 Ιανουαρίου 2020 20:00
Super League: Ατρόμητος - Βόλος ΝΠΣ 0-0! Λευκή ισοπαλία!

Ο Ατρόμητος κλώτσησε την ευκαιρία να πιάσει τον Παναθηναϊκό στην τέταρτη θέση της Super league καθώς έμεινε στο 0-0 με τον Βόλο στο Περιστέρι.

Η ομάδα του Περιστερίου είχε το έλεγχο σε όλο το πρώτο μέρος. Μάλιστα θα μπορούσε να ανοίξει με το καλημέρα το σκορ αν ο Ενσικουλού δεν καθυστερούσε να πλασάρει στο 3’.

Μέχρι το 30’ το ματς ήταν κακό με πολλά φάουλ αλλά από εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές. Ο Μανούσος απείλησε σε μια κόντρα επίθεση, αλλά καθυστέρησε με αποτέλεσμα να κοπεί από τους αμυντικούς του Βόλου.

Στο 32’ ήταν η σειρά του Γιακουμάκη αλλά η κεφαλιά του πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Γκαραβέλη, ενώ στο 45’ ο Ούμπιδες από καλή θέση έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Βόλου. Το πρώτο μέρος έκλεισε με τον Ατρόμητο να είναι καλύτερος και τον Βόλο να μην έχει καν τελική!

Την ίδια εικόνα είχε το ματς και στο δεύτερο μέρος. Ο Ατρομητος προσπαθούσε και ο Βόλος είχε παθητικό ρόλο. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι δυσκολεύονταν στην δημιουργία τελικών φάσεων.

Μετά το 60’ και με την είσοδο του Βελλιου, οι γηπεδούχοι έγιναν πιο επιθετικοί , αλλά οι παίκτες του Βόλου ήταν καλά διαβασμένοι. Οι Περιστεριώτες όσο περνούσαν τα λεπτά είχαν περισσότερο άγχος και δεν είχαν καθαρό μυαλό στις λίγες τελικές φάσεις που βρήκαν.

Το 0-0 έμεινε ως το τέλος με τον Ατρομητο να χάνει μοναδική ευκαιρία να πιάσει τον Παναθηναϊκό και να θέσει γέρες βάσεις για είσοδο στα πλέι οφ.

Πηγή: sdna.gr

Super League 1: ΑΕΚ-ΑΕΛ 3-0! Μεγάλη νίκη για τον δικέφαλο!

Με τους τρεις Πορτογάλους της να κεντάνε και τον Σιμόες να πετυχαίνει το γκολ της χρονιάς (Ολιβέιρα, Λόπες τα άλλα δύο), η ΑΕΚ κέρδισε εύκολα 3-0 την ΑΕΛ και επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο στην Super League!

Ένα από τα πιο εύκολα φετινά της απογεύματα πέρασε η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Λάρισα, με τους «κιτρινόμαυρους» να επιβεβαιώνουν την ανοδική τους πορεία από τη μέρα που ανέλαβε ο Μάσιμο Καρέρα. Το 3-5-2 με το οποίο ο Ιταλός τεχνικός παρέταξε την ομάδα του αποδείχθηκε εξόχως δημιουργικό απέναντι σε μια Λάρισα που παρά το γεγονός ότι επίσης κατέβηκε με τριάδα στην άμυνά της, είχε την ατυχία να έχει σε εξαιρετικά κακή μέρα τους στόπερ της. Σε τρομερή φόρμα ο Παναθηναϊκός, πέρασε από την Ξάνθη νωρίτερα!

Παρά το γεγονός ότι το πρώτο ημίχρονο έπασχε από έλλειψη μεγάλων φάσεων, η Ένωση είχε το πάνω χέρι, η μπάλα βρισκόταν κατά βάση στο δικό της μισό επίθεσης και με τους εξαιρετικούς Σιμόες και Κρίστιτσιτς να σβήνουν τον Ουάρντα, από την εικόνα του αγώνα έκανε μπαμ πως αν η ΑΕΚ βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα για πρώτη φορά, μετά δεν θα δυσκολευτεί να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Πράγματι, το καταπληκτικό γκολ του Σιμόες στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, με τον Πορτογάλο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με τακουνάκι πάνω στην κίνηση (!) έδιωξε από την ΑΕΚ κάθε υποψία άγχους και στην επανάληψη, εδραίωσε για τα καλά την υπεροχή της παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο.

Οι Μάνταλος και Βέρντε ήταν σε εξαιρετική μέρα και ταλαιπώρησαν αφάνταστα την άμυνα της Λάρισας με τον πρώτο να γίνεται δημιουργός σε δυο ακόμα «πορτογαλικά» γκολ: στο 50' ο Ολιβέιρα και στο 62΄ ο Λόπες έγιναν κάτοχοι της μπάλας μέσα στην περιοχή έπειτα από ασίστ του αρχηγού της Ένωσης, έστειλαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0 σχετικά νωρίς στην επανάληψη και μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share