Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Μπάκς: Έφερε τη νίκη ο Αντετοκούνμπο με 29 πόντους σε 25 λεπτά!

Στα καλύτερά του!

19 Ιανουαρίου 2020 14:22
Μπάκς: Έφερε τη νίκη ο Αντετοκούνμπο με 29 πόντους σε 25 λεπτά!

Με ηγέτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μπακς πέρασαν κι από το Μπρούκλιν επικρατώντας των Νετς με 117-97.

Τα «ελάφια» βρίσκονται πια στο 38-6 και συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους. Ο «Greek Freak» πέτυχε 29 πόντους, 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ κι ένα κλέψιμο σε 25 λεπτά! Ο Αντετοκούνμπο βρίσκεται στα καλύτερα του,μιας και περιμένει και τον ερχομό του πρώτο του παιδιού!

Ο Μίντλεντον συμπλήρωσε άλλους 20 πόντους κι ο Λόπεζ 11.

Για τους Νετς, ο Ίρβινγκ είχε 17, ο Κλάξτον 14 κι ο Πριν 13 και είναι πλέον στο 18-23.

Τα δωδεκάλεπτα: 22-30,20-27,29-36,26-24

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έδωσε τα παπούτσια του σε 17χρονο με σύνδρομο Down!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι ένας άνθρωπος με ήθος και δεν ξεχνάει ποτέ τις δυσκολίες που έχει περάσει, κάτι που τον κάνει να νοιάζεται για τους γύρω του. Δεν ξεχνά την Ελλάδα, αλλά και ούτε τα δύσκολα χρόνια της εφηβείας που έπαιζε μπάσκετ στο γηπεδάκι στα Σεπόλια.

Έχει αναφερθεί πάμπολλες φορές στις τις αφρικανικές ρίζες του και την καταγωγή του από τη Νιγηρία, αλλά και μιλώντας για την Ελλάδα, και τα λόγια του συγκινούν όλο τον κόσμο!Την περασμένη εβδομάδα, έκανε άλλη μία κίνηση ανθρωπιάς, που μας συγκίνησε πολύ. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα των Bucks κόντρα στους Hornets, καθυστέρησε να πάει στα αποδυτήρια.

Οι fans του τον περίμεναν πώς και πώς για να του μιλήσουν και να βγάλουν μαζί του μία φωτογραφία.Ανάμεσά τους ήταν και ένα 17χρονο αγόρι με σύνδρομο Down. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χωρίς καν αν το σκεφτεί, βγάζει τα παπούτσια του και του τα δίνει.

Το συγκινητικό αυτό στιγμιότυπο κατέγραψε η κάμερα και όπως ήταν αναμενόμενο έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η έκπληξη του σε φανατικό θαυμαστή του! (Βίντεο)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο αρχηγός των Μπακς και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην πολιτεία του Ουισκόνσιν! Ο Ίθαν Στρόικ είναι ίσως ο πιο φανατικός θαυμαστής του MVP του NBA, αφού έχει διακοσμήσει το δωμάτιό του με αφίσες, φωτογραφίες, φανέλες, παπλώματα και custom made κατασκευές.

Δείτε επίσης: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πιο χαρούμενος από ποτέ..Μιλά για το φύλο του παιδιού του!

Η ρεπόρτερ των Μπακς, Ζόρα Στίβενσον, επισκέφθηκε τον Ίθαν στο δωμάτιο του κολεγίου, όπου φοιτεί και του είχε μία έκπληξη. Είχε ένα μήνυμα από τον «Greek Freak» στο κινητό της ειδικά για τον Ίθαν.

«Γεια σου Ίθαν! Είδα το δωμάτιο! Ήταν εκπληκτικό! Σ’ ευχαριστώ για την υποστήριξη και συνέχισε να μαζεύεις πράγματα του… Giannis. Ελπίζω μια μέρα να σε συναντήσω από κοντά!».

Ο Στρόικ συγκινήθηκε αρκετά και ήταν έτοιμος να βάλει τα κλάματα.

Δείτε το βίντεο:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share