Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κύπελλο Ελλάδος: Πέντε εισιτήρια κρίνονται σήμερα! Ξεχωρίζει το Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα!

Αναλυτικά το πρόγραμμα!

15 Ιανουαρίου 2020 10:39
Κύπελλο Ελλάδος: Πέντε εισιτήρια κρίνονται σήμερα! Ξεχωρίζει το Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα!

Πέντε εισιτήρια κρίνονται σήμερα για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, με το ματς που ξεχωρίζει να είναι αυτό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννενα, με τους «πράσινους» να καλούνται να ανατρέψουν το 1-0 με το οποίο έχασαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Στις 15:00, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ με στόχο να «σφραγίσει» την πρόκριση μετά το 0-3 του πρώτου αγώνα στην Κρήτη. Αμφότερες οι ομάδες έχουν επιλέξει να αφήσουν εκτός βασικά τους γρανάζια, με δεδομένη και την έκταση του σκορ στο πρώτο ματς.

Η Λαμία, επίσης στις 15:00, καλείται να υπερασπιστεί το 1-0 που πήρε στα Τρίκαλα την περασμένη εβδομάδα και να συνεχίσει στους «8», με τον Άκη Μάντζιο να έχει στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα Μπιανκόνι.

Στις 17:15, «όλα για όλα» θα τα παίξουν οι δύο ουραγοί της Super League, Πανιώνιος και Παναιτωλικός, καθώς το πρώτο παιχνίδι στο Αγρίνιο είχε λήξει χωρίς σκορ και τα πάντα είναι ανοιχτά όσον αφορά την πρόκριση στα προημιτελικά.

Τέλος, στις 19:30 ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Καλαμάτα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο περισσότερο αναμένεται η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη μετά τον τραυματισμό του, καθώς το 0-3 του πρώτου ματς στην Πελοπόννησο δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης της πρόκρισης των «ερυθρολεύκων» στους «8».

Το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδος:

  • 15:00 ΠΑΟΚ - ΟΦΗ (Cosmote Sport 1HD)
  • 15:00 Λαμία - Τρίκαλα (Cosmote Sport 3HD)
  • 17:15 Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα (Cosmote Sport 2HD)
  • 17:15 Πανιώνιος - Παναιτωλικός (Cosmote Sport 3HD)
  • 19:30 Ολυμπιακός - Καλαμάτα (Cosmote Sport 1HD)

Κύπελλο Ελλάδας: «Καρδιοχτύπησε» ο Ατρόμητος κόντρα στον Βόλο! (Video)

Ο Ατρόμητος «καρδιοχύπησε» στο Περιστέρι κόντρα στο Βόλο καθώς γνώρισε μεν την ήττα με 2-0, ωστόσο πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας χάρη στο 3-0 του πρώτου ματς.

Ο Γκουαροτσένα άνοιξε το σκορ στο 13 με πέναλτι που κέρδισε ο Τσαούσης από τον Κιβρακίδη, ενώ στο 23' έκανε και το 2-0 πάλι από την άσπρη βούλα, (στο ριπλέι φάνηκε να χτυπάει δύο φορές την μπάλα). Το πέναλτι χρεώθηκε ο Κάχιλα για χέρι και γι' αυτό αποβλήθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Βόλος έμεινε με 9 ποδοσφαιριστές, καθώς στο 70' αποβλήθηκε ο Μπαλογιάννης με αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα, όπως και ο Γκουαροτσένα στο 82'. Πολλά λάθη έκανε ο διαιτητής Τσαμούρης.

«Ξεκινήσαμε μουδιασμένα και χωρίς να γίνει κάτι συνταρακτικό βρεθήκαμε να χάνουμε 2-0 με 10 παίκτες. Μετά διαχειριστήκαμε καλύτερα το ματς», τόνισε ο τεχνικός του Ατρομήτου Σάββας Παντελίδης. Ο προπονητής του Βόλου Αλμπέρτο Γκαγιέγκο σχολίασε: «Ο διαιτητής ήταν αυτός που έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του και όχι οι παίκτες μου. Στόχος μας είναι η νίκη στο επόμενο ματς στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα».

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μανδάς, Κιβρακίδης, Ταλόχα, Ταλ, Γούτας, Μπαένα, Μάντσον, Ανδρούτσος (54' Ουμπίδες), Ουγκράι (28' Στρούγγης), Ενσικουλού (78' Γιακουμάκης), Βέλλιος.

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ: Μελίσσας, Διαμάντης, Κανταμούρο, Δημόπουλος (76΄Φεράρι), Λύρατζης, Τσαούσης, Μαξ (46' Τσοκάνης), Μπακογιάννης, Μουνίθ , Γκουαροτσένα, Φερνάντο (46' Τόρες).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share