Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρήνος: Πέθανε σε τροχαίο γνωστός 23χρονος αθλητής! (photo)

Σοκ!

14 Ιανουαρίου 2020 17:27
Θρήνος: Πέθανε σε τροχαίο γνωστός 23χρονος αθλητής! (photo)

Τραγικό θάνατο σε τροχαίο βρήκε ο 23χρονος αθλητής του baseball Φαούστο Σεγκούρα. Θρήνος και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά την απώλεια που είχαμε πριν λίγες μέρες ενός αγαπημένου προέδρου ομάδας!

Ο άτυχος αθλητής των Nats – όπως έγινε γνωστό – οδηγούσε τη μηχανή του όταν συγκρούστηκε με ένα φορτηγάκι στην Δομινικανή Δημοκρατία.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα για τον θάνατο του αθλητή αναφέρει: «Ήμαστε όλοι συντετριμμένοι από τον χαμό τουΦαούστο Σεγκούρα. Ήταν αγαπητός από τους συμπαίκτες του, τους προπονητές αλλά και όποιο άλλο στέλεχος της ομάδας είχε έρθει σε επαφή».

Πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε πρώην πρόεδρος!

Πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στην οικογένεια του Άρη καθώς πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Δήμος Δασυγένης. Ακόμη μία απώλεια μετά τον θάνατο του προέδρου του Πανηλειακού, Χρήστου Χήτου!

Ο Δήμος Δασυγένης νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε μονάδα εντατικής θεραπείας ιδιωτικής κλινικής και το πρωί της Κυριακής απεβίωσε.

Ο Δασυγένης γεννήθηκε το 1931 στον Ευρωπό Κιλκίς από γονείς πρόσφυγες. Από το 1960 έως και το 1970 είχε επιχείρηση φορτηγών αυτοκινήτων ψυγείων. Το 1970 ίδρυσε επιχείρηση κατασκευής πλεκτών υφασμάτων στη Θεσσαλονίκη.

Από το έτος 1980 έως και το 1990, ήταν μέτοχος της ΠΑΕ Άρης ενώ διετέλεσε και πρόεδρος της. Με δική του δωρεά, αγοράστηκε το οικόπεδο για τις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, στο Ν. Ρύσιο, που φέρει το όνομά του.

Αναλυτικά η συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Η οικογένεια του ΑΡΗ είναι από σήμερα φτωχότερη, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο Δημοσθένης Δασυγένης.

Ο εκλιπών διετέλεσε πρόεδρος της ΠΑΕ τη δεκαετία τόσο του ’80 όσο και του ’90 και ήταν πάντα κοντά στην αγαπημένη του ομάδα.

Υπήρξε μια εμβληματική φυσιογνωμία στην ιστορία του ΑΡΗ. Αφήνει πίσω του ένα μεγάλο κενό, καθώς στήριξε την αγαπημένη του ομάδα και στη νεότερη ιστορία της σε δύσκολες στιγμές.

Προς τιμήν του δόθηκε το όνομά του στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας μας στο Ν. Ρύσιο (τον Αύγουστο του 2013), αφού χάρη σε ενέργειές του αποκτήθηκε η έκταση.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια και τη βαθύτατη λύπη της, για το χαμό ενός εκ τον ιστορικότερων παραγόντων της, που υπηρέτησε το Σύλλογο μας με πίστη και αφοσίωση.

Πρόεδρε, καλό ταξίδι...».

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Επιτέθηκαν με μαχαίρι σε ποδοσφαιριστή! (photo)

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στην Καλαμαριά. Όπως καταγγέλλει ο Απόλλων Πόντου, ποδοσφαιριστής της ομάδας δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο!

Συνελήφθη πρώην ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού για στημένα παιχνίδια! (photo)

Ο λόγος για τον Μάικλ Ολαϊτάν, ο οποίος στον κυριακάτικο αγώνα του Απόλλωνα με την Κέρκυρα, είχε χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του με δικό του τέρμα. Ο Νιγηριανός άσος δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άτομο που χρησιμοποίησε μαχαίρι και τον τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, στο χέρι.

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή ελληνικής ομάδας!

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της «κοκκινόμαυρης» ΠΑΕ: «Ασφαλώς πρόκειται για μια αποτρόπαια πράξη και ως Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ καλούμε τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να δώσουν ό,τι στοιχεία γνωρίζουν στις Αστυνομικές Αρχές, όπου καταγράφηκε το γεγονός.

Φρικιαστικός τραυματισμός ποδοσφαιριστή! (photos-video)

Ο Μάικλ αναγκάστηκε να κάνει ράμματα και του ευχόμαστε καλή ανάρρωση, όσο και να ξεπεράσει γρήγορα το σοκ που ανθρωπίνως υπέστη».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σοκ: Πέθανε γιος πασίγνωστου αθλητή! (photo)

Σοκ: Νεκρή κόρη πασίγνωστου αθλητή! (photo)

Θρήνος: Πέθανε γνωστός αθλητής! (photo-video)

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share