Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απόφαση βόμβα της FIFA: Οριστική απαγόρευση μεταγραφών στον Άρη!

Στα... σχοινιά η ΠΑΕ!

13 Ιανουαρίου 2020 15:21
Απόφαση βόμβα της FIFA: Οριστική απαγόρευση μεταγραφών στον Άρη!

Απόφαση-βόμβα για την ομάδα του Άρη καθώς έγγραφο της FIFA στην ΕΠΟ καθιστά οριστική την απαγόρευση μεταγραφών εφόσον δεν πληρώσει περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ. Ενώ, για τη 18η αγωνιστική της Super League ήρθε ισόπαλος 0-0 με τη Λάρισα!

Η “καμπάνα” της παγκόσμιας ομοσπονδίας αφορά σε τέσσερις διαφορετικές υποθέσεις, με το αρχικό ποσό της οφειλής να φτάνει τις 800.000 ευρώ, αλλά με τους τόκους να “τρέχουν” από το 2012, ο Άρης θα κληθεί να πληρώσει περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ! Κι αν δεν το κάνει άμεσα, δεν θα έχει δικαίωμα μεταγραφών για την τρέχουσα περίοδο.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι το θέμα δεν “έσκασε” τώρα για την “κίτρινη” ΠΑΕ, αλλά είναι γνωστό εδώ και μήνες. Ήδη από τις αρχές Οκτωβρίου υπήρξαν οχλήσεις από τη FIFA για τις παλιές “πληγές” της ομάδας, ενώ ακολούθησαν και νέες τον Νοέμβριο, αλλά προφανώς θεωρώντας ότι αφορούν την παλιά ΠΑΕ, τις αγνόησαν στον Άρη, για να φτάσουμε τελικά στην απαγόρευση μεταγραφών.

Όπως αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς η μεταγραφή του Φιορίν Ντουρμισάι από τον Ολυμπιακό είναι κάτι παραπάνω από... μετέωρη, καθώς για να καταστεί ενεργή θα πρέπει ο Άρης ρυθμίσει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μία ιδιαίτερα μεγάλη οφειλή για τα οικονομικά του συλλόγου.

Ως εκ τούτου, ήταν και ορθή η κίνηση των “κιτρίνων” να αποκλείσουν την τελευταία στιγμή τον διεθνή επιθετικό από το παιχνίδι με τη Λάρισα, σε διαφορετική περίπτωση θα κινδύνευαν με βαριές ποινές, αν προχωρούσαν σε καταγγελία οι “βυσσινί”.

Πηγή: sdna.gr

Super League: «Ντόρτια» του Ολυμπιακού στη Λαμία με χατ-τρικ του Ελ Αραμπί! (Video)

Σαν σίφουνας πέρασε ο Ολυμπιακός από την Λαμία για την 28 αγωνιστική της Super League, επικρατώντας 0-4, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ελ Αραμπί που πέτυχε χατ-τρικ! Νωρίτερα νίκη ανάσα πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον ΟΦΗ!

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, αλλά μέχρι το 40' δεν είχαν καταφέρει να σκοράρουν. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο Βαλμπουενά σέντραρε με το δεξί πόδι από τα αριστερά, ο Ελ Αραμπί πετάχτηκε υπέροχα και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό.

Το 0-2 (51') ήταν και πάλι έργο Ελ Αραμπί, με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ το 0-3 (70') έκανε ο Ματιέ Βαλμπουενά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν το τρίτο προσωπικό γκολ του Μαροκινού άσου του Ολυμπιακού (και πρώτου σκόρερ στη Super League), που εκμεταλλεύθηκε ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα της Λαμίας και με σουτ από το ύψος του πέναλτι και δεξιά «έγραψε» το τελικό 0-4 (81').

ΛΑΜΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Βύντρα, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Ρόμανιτς, Δημούτσος, Μπαχανάκ (87' Βλαχομήτρος), Ντελ Πίνο (77' Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης (72' Σάλιακας) και Καραμάνος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μπενζιά (64' λ.τρ. Λοβέρα), Μασούρας, Μπα, Βαλμπουενά (77' Γκερέρο), Γκασπάρ και Ελ Αραμπί (85' Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share