Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Super League: «Ντόρτια» του Ολυμπιακού στη Λαμία με χατ-τρικ του Ελ Αραμπί! (Video)

Πέρας σαν σίφουνας!

12 Ιανουαρίου 2020 20:05
Super League: «Ντόρτια» του Ολυμπιακού στη Λαμία με χατ-τρικ του Ελ Αραμπί! (Video)

Σαν σίφουνας πέρασε ο Ολυμπιακός από την Λαμία για την 28 αγωνιστική της Super League, επικρατώντας 0-4, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ελ Αραμπί που πέτυχε χατ-τρικ! Νωρίτερα νίκη ανάσα πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον ΟΦΗ!

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, αλλά μέχρι το 40' δεν είχαν καταφέρει να σκοράρουν. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο Βαλμπουενά σέντραρε με το δεξί πόδι από τα αριστερά, ο Ελ Αραμπί πετάχτηκε υπέροχα και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό.

Το 0-2 (51') ήταν και πάλι έργο Ελ Αραμπί, με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ το 0-3 (70') έκανε ο Ματιέ Βαλμπουενά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν το τρίτο προσωπικό γκολ του Μαροκινού άσου του Ολυμπιακού (και πρώτου σκόρερ στη Super League), που εκμεταλλεύθηκε ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα της Λαμίας και με σουτ από το ύψος του πέναλτι και δεξιά «έγραψε» το τελικό 0-4 (81').

ΛΑΜΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Βύντρα, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Ρόμανιτς, Δημούτσος, Μπαχανάκ (87' Βλαχομήτρος), Ντελ Πίνο (77' Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης (72' Σάλιακας) και Καραμάνος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μπενζιά (64' λ.τρ. Λοβέρα), Μασούρας, Μπα, Βαλμπουενά (77' Γκερέρο), Γκασπάρ και Ελ Αραμπί (85' Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος).

Super League: Σπουδαία νίκη για τον Ατρόμητο μέσα στο Αγρίνιο! (Video)

Μια εξαιρετική κεφαλιά του Πέτρου Γιακουμάκη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε τη νίκη (0-1) στον Ατρόμητο στο παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό που έγινε στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League. Νωρίτερα η Λάρισα κόλλησε στο «μηδέν» κόντρα στον Άρη!

Με μόλις μια νίκη και στην προτελευταία θέση παρέμειναν οι γηπεδούχοι, εντός της ζώνης των πλέι οφ βρέθηκαν οι Περιστεριώτες, σε ένα παιχνίδι με δύο όψεις.

Το ματς ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν φουριόζοι. Ο Μανούσος σε τρεις περιπτώσεις «άγγιξε» το γκολ, όμως ο Κνετ αντέδρασε σωστά σε εκείνες του 7' και του 10' (στην πρώτη μάλιστα ο επιθετικός του Ατρόμητου τον συνεχάρη), ενώ στο 8' ο Γιοβάνοβιτς έδιωξε προ της γραμμής το πλασέ του.

Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι... ξύπνησαν. Αρχισαν να «κερδίζουν» τη «μάχη» του κέντρου και στο 17' «άγγιξαν» το γκολ, αλλά το κοντινό πλασέ του Ντίας πέρασε λίγο άουτ. Τα «καναρίνια» αναπτύσσονταν κυρίως από τα δεξιά (Τζαναλάκης, Σανιά), έκλεισαν καλά τους διαδρόμους και επισκέπτονταν τα καρέ του Μέγιερι. Μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή (Ντάλσιο 31', Ούμπιδες 39') και η ανάπαυλα τις βρήκε χωρίς σκορ.

Το δεύτερο μισό ήταν πολύ κακό. Οι δύο ομάδες πρόσεξαν κυρίως τα αμυντικά τους καθήκοντα και είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι το 85' υπήρχε, σε αυτό το διάστημα, μόνο μία τελική! Οι του Ατρόμητου κρατούσαν μπάλα, οι του Παναιτωλικού προσπαθούσαν να φτιάξουν παιχνίδι κυρίως με τον Ντουάρτε και δεν είχαν λύσεις (στον πάγκο ήταν μόνο 6 και συνολικά για διάφορους λόγους είχε 11 απόντες!) και ο αγώνας κυλούσε χωρίς ρυθμό.

Μέχρι που φτάσαμε στις καθυστερήσεις και πιο συγκεκριμένα στο τελευταίο τους λεπτό (4ο), όπου ο Γκάλο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γιακουμάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κνετ.

Παναιτωλικός (Χάβος): Κνετ, Σανιά(61′ Ντουάρτε), Σιένστεντ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Τσιγγάρας, Ντάλσιο(86′ Φυτόπουλος), Τζανακάκης(78′ Ρομάν), Μιμίτο, Ντίας, Μπαΐροβιτς

Ατρόμητος (Παντελίδης): Mέγερι, Γκάλο, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Χαρίσης, Μάντσον(62′ Μπαένα), Ούμπιδες(78′ Ανδρούτσος), Γιακουμάκης, Βέλλιος(46′ Νταβιώτης), Μανούσος

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share