Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γήπεδο ΑΕΚ: Καταστράφηκε από την κακοκαιρία "Ηφαιστίων"!

Ολική καταστροφή!

7 Ιανουαρίου 2020 18:00
Γήπεδο ΑΕΚ: Καταστράφηκε από την κακοκαιρία

Σοκάρουν οι εικόνες από το γήπεδο της ΑΕ Κατσαμπά στον Καρτερό, στην Κρήτη, καθώς έχει πλημμυρίσει και η καταστροφή είναι τεράστια.

Ο «Ηφαιστίων» έχει διαλύσει το γήπεδο, το οποίο έχει γίνει ένα με τη θάλασσα και το παρακείμενο ποτάμι, από όσο μπορούμε να διακρίνουμε στις φωτογραφίες ντοκουμέντα. Βέβαια, δεν είναι η μόνη καταστροφή που άφησε στο πέρασμα της η κακοκαιρία, μιας και σημειώθηκαν και πολλές άλλες στην Κρήτη!

Θυμίζουμε ότι το γήπεδο πρόσφατα είχε καταστραφεί από το ποτάμι που είχε πλημμυρίσει και είχαν γίνει εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα, όμως φαίνεται ότι και πάλι οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες.

Το γήπεδο χρησιμοποιείται ως έδρα της ΑΕΚ στην Α1 ΕΠΣΗ αλλά και από τον Ποσειδώνα, ενώ αρκετές άλλες ομάδες το χρησιμοποιούν για τις προπονήσεις τους.

Πένθος στην οικογένεια του ποδοσφαίρου: Πέθανε πρώην προπονητής της ΑΕΚ!

Πένθος στην οικογένεια του ποδοσφαίρου καθώς την τελευταία πνοή του άφησε ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, μετά από μακροχρόνια προβλήματα υγείας, ο Χανς Τιλκόφσκι, ο οποίος έγινε γνωστός στην Ελλάδα όταν το 1981 επί Λουκά Μπάρλου, είχε αναλάβει την ΑΕΚ. Παράλληλα στο φως έχει έρθει το πρόσωπο του 28χρονου οπαδού που έπεσε νεκρός μετά από επίθεση χούλιγκαν στη Θεσσαλονίκη!

Τότε είχε απομακρυνθεί περίπου στα μισά της σεζόν, έχοντας απολογισμό 7 νίκες-6 ισοπαλίες-4 ήττες, επίδοση που είχε φέρει την Ένωση στην 6η θέση του πρωταθλήματος.

Ο Τιλκόφσκι είχε πολύ καλό όνομα ως τερματοφύλακας, κυρίως την δεκαετία του ’60, όταν χρίστηκε 39 φορές με την εθνική ομάδα της Δυτικής Γερμανίας, της οποίας είχε υπερασπιστεί την εστία στον μυθικό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1966, τον οποίο κέρδισαν τα «τρία λιοντάρια», με μια φάση που προκάλεσε αντιπαραθέσεις και έμεινε στην ιστορία.

Είχε γεννηθεί στο Ντόρτμουντ και με την Μπορούσια έκανε σπουδαία καριέρα κατακτώντας μάλιστα το Κύπελλο Γερμανίας το 1965, χρονιά που ανακηρύχθηκε κιόλας κορυφαίος Γερμανός ποδοσφαιριστής και το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1966.

Έμεινε στην ομάδα για άλλον ένα χρόνο, πριν μετακομίσει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με την οποία ολοκλήρωσε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής μετά από 3 σεζόν.

Νεκρός 23χρονος ποδοσφαιριστής μετά από τροχαίο!

Θλίψη έχει φέρει η είδηση του θανάτου του 23χρονου ποδοσφαιριστή της Γκινγκάμπ, Ναθαέλ Ζουλάν. Ο νεαρός επιθετικός άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο δυστύχημα την Παρασκευή (3/1).

Δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες για το θέμα, ωστόσο τα γαλλικά ΜΜΕ, αναφέρουν ότι ο Ζουλάν πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα μετά από προπόνηση. Ακόμα ένας θάνατος νέου ποδοσφαιριστή που συγκλονίζει, μετά και τον θάνατο πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη!

Ο Ζουλάν είχε κάνει τα πρώτα του βήματα στην Χάβρη, προτού πάρει μεταγραφεί στην Γκινγκάμπ το χειμώνα του 2018 και θεωρούνταν από τους ελπιδοφόρους επιθετικούς στη Γαλλία.

«Η Γκινγκάμπ βρίσκεται σε πένθος» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και συνεχίζει, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ο σύλλογος πονάει τρομερά από τη στιγμή που πληροφορήθηκε τον θάνατο σε δυστύχημα του παίκτη του, Ναταέλ Ζουλάν.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share