Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Στέφανος Τσιτσιπάς: Χτύπησε τον πατέρα του με την ρακέτα!

Νευρίασε και βγήκε εκτός εαυτού!

7 Ιανουαρίου 2020 14:17
Στέφανος Τσιτσιπάς: Χτύπησε τον πατέρα του με την ρακέτα!

Ο Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, νευρίασε και άθελά του πέτυχε και τον πατέρα του, Απόστολο και η μητέρα του σηκώθηκε να τον ηρεμήσει!

Αν και είχε μια καλή εμφάνιση ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε στο τάι μπρέικ (9-7) το 1ο σετ του αγώνα του με τον Νικ Κύργιο στο ATP Cup. Να υπενθυμίσουμε ότι κατέκτησε την κούπα στο ATP Finals, και είχε μια εξαιρετική απόδοση.

Ο Στέφανος ήταν παραπάνω απ' ότι έπρεπε εκνευρισμένος με τον τρόπο που έχασε το σετ και ξέσπασε.

Χτύπησε με την ρακέτα του τον πάγκο και στην συνέχεια με τη ρακέτα του χτύπησε και τον πατέρα και προπονητή του Απόστολο στο δεξί χέρι!

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν εκτός εαυτού και η μητέρα του, Τζούλια, σηκώθηκε από την θέση της στην εξέδρα για να του κάνει παρατηρήσεις.

Δείτε το ξέσπασμα του Τσιτσιπά:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από τον Ραφαέλ Ναδάλ!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από μια μεγάλη μάζη, τελικά ηττήθηκε με 7-6 (3), 5-7, 6-7 από τον Ραφαέλ Ναδάλ στον τελικό του τουρνουά του Αμπού Ντάμπι.

Αν και στα ημιτελικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με 3-6, 7-6(4), 6-4 τον Νόβακ Τζόκοβιτς, νο 2 του κόσμου, ενώ στο πρώτο ματς είχε αποκλείσει με 6-3, 6-4 τον 22χρονο Ρώσο Αντρεϊ Ρούμπλεφ, νο 23 στον κόσμο, δεν κατάφερε να επικρατήσει επί του Ναδάλ!

Ο Έλληνας τενίστας ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρησης δείχνοντας να θέλει μια ακόμα πρωτιά μετά τη νίκη του στον τελικό του Λονδίνου. Ο Ναδάλ όμως όσο κυλούσε η ώρα ανέβαινε και μετά από 3 ώρες και 9 λεπτά βρήκε τις λύσεις και επικράτησε στον τελικό του Mubadala World Tennis Championships 2019.

Ο Τσιτσιπάς πήρε το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ με 7-6(3), έχασε το δεύτερο με 7-5 και το τρίτο πήγε πάλι στο τάι μπρέικ, με τον Ισπανό να παίρνει αρχικά ένα προβάδισμα 4-1, τον Τσιτσιπά να μειώνει σε 4-3, αλλά τελικά ο Ισπανός πρωταθλητής στέφθηκε νικητής με 7-6(3) και κατέκτησε τον συγκεκριμένο τίτλο για 5η φορά.

Σε κατάσταση σοκ ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Έπεσε θύμα απάτης!

Θύμα απάτης έπεσε ο διεθνής τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς! Ο γνωστός τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς έπεσε θύμα απάτης, αφού απατεώνες τον παρουσιάζουν ότι έχει εμφανιστεί σε εκπομπή για να προωθήσει μία "δήθεν" επένδυση. Δείτε ακόμα: Εκτοξεύθηκε στα ύψη ο τραπεζικός του λογαριασμός! Πόσα κέρδισε;

Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως ο τενίστας εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη όπου υποτίθεται πως αποκάλυπτε το μυστικό που τον έκανε να πολλαπλασιάσει το εισόδημα του.

Το κείμενο που χρησιμοποιήθηκε ήταν: "Κανείς δεν σκέφτηκε τι θα κάνω με τα χρήματα που κέρδισα στον τελικό του ATP World Tour!" και με υπότιτλο: "Όλοι με γνωρίζουν ως επαγγελματία παίκτη του τένις, και ναι, μου αρέσει πραγματικά αυτό που κάνω! Αλλά η ζωή μου μου έδωσε μια νέα ευκαιρία και είμαι πρόθυμος να την μοιραστώ μαζί σας!", αναφέρει:

"Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι Έλληνας επαγγελματίας τενίστας. Είναι ο νεότερος παίκτης που κατατάσσεται στην κορυφή 10 από τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών του Τένις (ATP) και έχει υψηλόβαθμη σταδιοδρομία στο νούμερο 5 στον κόσμο, καθιστώντας τον τον υψηλότερο στην κατάταξη στην Ελλάδα παίκτη στην ιστορία. Πρόσφατα πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τένις, όπου κέρδισε τέσσερα Ένωση επαγγελματιών του τένις ξεχωρίζει τίτλους και έφτασε εννέα τελικούς. Το χρηματικό έπαθλο στο πρωτάθλημα ήταν 9 εκατομμύρια δολάρια και αποδεικνύεται ότι ο Τσιτσιπάς έχει ήδη βρει πώς να χρησιμοποιήσει αυτά τα χρήματα με επιτυχία. Πώς κι έτσι? Ενώ ψάχνει τρόπους για να κερδίσει και να πολλαπλασιάσει εισόδημα, βρήκε την πλατφόρμα συναλλαγών Bitcoin που ονομάζεται Bigmoney Rush. Ο Στέφανος εμφανίστηκε πρόσφατα στο "Αλήθειες με τη Ζήνα", Και μοιράστηκε πώς θα μπορούσε να κάνει χρήματα, παίζοντας στην πλατφόρμα".

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share