Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων!

Δείτε τις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς!

5 Ιανουαρίου 2020 19:12
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων!

Λίγο μετά από εκείνη του Παναθηναϊκού, γνωστή έγινε και η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρατάσσει την ομάδα του με το κλασικό 4-2-3-1 και τον Σα κάτω από τα δοκάρια. Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκας στην τετράδα της άμυνας, με τους Μπουχαλάκη και Καμαρά να αποτελούν το δίδυμο στα χαφ. Ποντένσε, Βαλμπουενά και Μασούρας αποτελούν την μεσοεπιθετική τριπλέτα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ελ Αραμπί.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Σοβαρά επεισόδια έξω από το "Γ.Καραϊσκάκης"!

«Χαμός» επικρατεί έξω από το Καραϊσκάκης λίγη ώρα πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι, με του οπαδούς του Ολυμπιακού και την αστυνομία να συγκρούονται.

Χρήση δακρυγόνων και υλικές ζημιές ο πρώτος «απολογισμός».

Με το χειρότερο τρόπο ξεκινάει το ντέρμπι των «αιωνίων»: οπαδοί του Ολυμπιακού συγκρούστηκαν με ανθρώπους των ΜΑΤ και ξεκίνησε... ανθρωποκυνηγητό, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στα πέριξ του σταδίου.

Μάλιστα, η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική, κάτι που φρόντισε να τονίσει και ο Παναθηναϊκός!

Η αποστολή του Τριφυλλιού, ωστόσο, δεν ήρθε σε «επαφή» με τους οπαδούς του Ολυμπιακού, φτάνοντας κανονικά στο γήπεδο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share