Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Super League: Ματσάρα στο Περιστέρι, στο κόλπο της Ευρώπης ο Ατρόμητος!

Πολύ κουβέντα για το πέναλτι της νίκης!

4 Ιανουαρίου 2020 22:04
Super League: Ματσάρα στο Περιστέρι, στο κόλπο της Ευρώπης ο Ατρόμητος!

Μετά από ένα αγωνιώδες παιχνίδι, ο Ατρόμητος νίκησε με 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης χάρη σε ένα πενάλτι στα τελευταία λεπτά που δεν φαίνεται να... υπάρχει όντως. Και τα δυο γκολ των γηπεδούχων ο Μανούσος, είχε ισοφαρίσει στο ενδιάμεσο ο Μπαράλες.

Το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό, δυνατές μονομαχίες, πάθος, ωστόσο του έλειπαν οι φάσεις. Οι δυο ομάδες αδυνατούσαν να απειλήσουν τις αντίπαλες εστίες με αποτελέσματα το 45λέπτο να κυλήσει... αδιάφορα.

Ο Ατρόμητος είχε την πρωτοβουλία και έδειχνε περισσότερο η ομάδα που ήθελε να δημιουργήσει αλλά εμφάνισε και πάλι προβλήματα σε αυτόν τον τομέα. Οι παίκτες του Παντελιδη δεν κατάφεραν να κάνουν κλασική ευκαιρία παρότι βρήκαν κενά στην άμυνα του Αστέρα.

Η μόνη αξιόλογη στιγμή του ημιχρόνου σημειώθηκε από την ομάδα της Τρίπολης στο 26’ με τον Μέγιερι να κάνει τεράστια απόκρουση στο εξ επαφής πλασέ του Σίτο και στην συνέχεια τον Φερνάντεζ να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα άουτ.

Κάπως έτσι κύλισε και το μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου ημιχρόνου με τον Ατρόμητο να μπαίνει πιο δυνατά, χωρίς όμως να βρίσκει καθαρές τελικές ευκαιρίες. Όσο περνούσαν τα λεπτά ο Αστέρας ισορροπούσε το ματς και οι παίκτες του Ράσταβατς έψαχναν κάτι περισσότερο από μια πιθανή ισοπαλία.

Μετά το 60’ ο Ατρόμητος άρχισε να απειλεί με τα σουτ των Μάντσον και Μανούσου και στο 73´ με την κεφαλιά του Γούτα να περνά λίγο άουτ. Ο Αστέρας απάντησε αμέσως με τον Μέγιερι να σταματά εξ επαφής τον Φερνάντεζ. Στη συνέχεια η αναμέτρηση μετατράπηκε σε ροντέο.

Ότι δεν έγινε σε 75 λεπτά έγινε μέσα σε ένα δίλεπτο. Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 76’ με τον Μανούσο αλλά ο Αστέρας ισοφάρισε στο 78’ με τον Μπαράλες. Στο 84’ ο Βέλλιος έχασε ασύλληπτη ευκαιρία για να δώσει το τρίποντο στην ομάδα του.

Ο φορ του Ατρομήτου ωστόσο, τρία λεπτά αργότερα κέρδισε το πέναλτι, σε μια φάση που δεν φαίνεται να υπάρχει πράγματι σπρώξιμο του Μουνάφο στον Βέλλιο. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Μανούσος που διαμόρφωσε το τελικό 2-1, βάζοντας την ομάδα του σε τροχιά πλει οφ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share