Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θλίψη στον κόσμο του αθλητισμού: Πέθανε πασίγνωστος αθλητής! (photo)

Σοκ!

2 Ιανουαρίου 2020 19:14
Θλίψη στον κόσμο του αθλητισμού: Πέθανε πασίγνωστος αθλητής! (photo)

Θλίψη στον κόσμο του αθλητισμού καθώς σε ηλικία 90 ετών, πέθανε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ο θρυλικός αθλητής του αμερικανικού μπέιζμπολ, ο Ντον Λάρσεν! Θρήνος και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά την απώλεια που είχαμε πριν λίγες μέρες ενός αγαπημένου προέδρου ομάδας!

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο ατζέντης του ο οποίος επίσης ενημέρωσε ότι ο Λάρσεν τα τελευταία χρόνια έπασχε από καρκίνο του οισοφάγου.

Προπονητής «λύγισε» όταν εκπλήρωσε επιθυμία του αδικοχαμένου γιου του! (photo)

O προπονητής της Μοντερέι «λύγισε» όταν εκπλήρωσε επιθυμία του αδικοχαμένου γιου του! Θλίψη επικρατεί στο παγκόσμιο αθλητισμό καθώς σε ηλικία 84 ετών πέθανε ο θρυλικός προπονητής Χέρμαν Μπουν.

Συγκεκριμένα, τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος του Μεξικού, Κλουμπ Αμέρικα και Μοντερέι χρειάστηκε να φτάσουν μέχρι τη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί η Μοντερέι επικράτησε με 4-2 και κατέκτησε το τρόπαιο. Η ολοκλήρωση της διαδικασίας των πέναλτι, βρήκε τον τεχνικό της, Αντόνιο Μοχάμεντ να ξεσπά σε λυγμούς.

Ο 49χρονος είχε μόλις κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο ως προπονητής της Μοντερέι, εκπληρώνοντας την υπόσχεση που είχε δώσει στον γιο του, Φαρούντ, προτού τον χάσει σε τροχαίο δυστύχημα το 2006.

Ο Μοχάμεντ διανύει τη δεύτερη θητεία του ως προπονητής της Μοντερέι, με την οποία δεν είχε καταφέρει να κατακτήσει κάποιον τίτλο από τον Φεβρουάριο του 2015 μέχρι τον Μάιο του 2018, οπότε και βρισκόταν στο τιμόνι της. Πριν από λίγες ημέρες, η Μοντερέι αντιμετώπισε τη Λίβερπουλ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης να προκρίνεται στον τελικό με γκολ που πέτυχε ο Φιρμίνο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Παγκόσμια θλίψη: Πέθανε πασίγνωστος προπονητής!

Ένας από του εμβληματικότερους προπονητές της Αγγλίας, ο Τζίμ Σμιθ, πέθανε σε ηλικία 79 ετών, ενώ μέσα στο καλοκαίρι είχαμε την τραγική απώλεια ενός ακόμη τεχνικού που είχε περάσει από τον πάγκο του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ!

Με θητεία σε Νιούκαστλ, Πόρτσμουθ και ΚΠΡ, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, όπου τις τελευταίες ημέρες ήταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Έχοντας κοουτσάρει σε περισσότερα από 1500 παιχνίδια, είχε το προσωνύμιο «Καραφλός Αετός», ενώ διακρινόταν για την αυστηρότητά του αλλά και την... εκδηλωτικότητά του στον πάγκο!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share