Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Διαιτητές φιλήθηκαν παθιασμένα στο στόμα εν ώρα αγώνα! (Video)

Σοκ!

2 Ιανουαρίου 2020 21:22
Διαιτητές φιλήθηκαν παθιασμένα στο στόμα εν ώρα αγώνα! (Video)

Διαιτητές φιλήθηκαν παθιασμένα στο στόμα εν ώρα αγώνα! Η διαιτητής Φεράντα Κολόμπο, κατά τη διάρκεια φιλικής αναμέτρησης, φίλησε τον επίσης διαιτητή σύζυγό της και έγινε viral! Ενώ χθες την 1η ημέρα του έτους σημειώθηκε στην Premier League το γκολ της χρονιάς!

«Η αγάπη είναι μέσα στο παιχνίδι», όπως λέει και η ίδια. Η πανέμορφη διαιτητής Φεράντα Κολόμπο είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει… Σε φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στις ομάδες του Βραζιλιάνου τραγουδιστή Αλεξάντερ Πιρς και του αδερφού του Φερνάντο, εκείνη και ο σύζυγός της Σάντρο Ρίτσι ήταν εκ των διαιτητών του ματς. Έτσι, λίγο πριν σφυρίξουν τη σέντρα, οι δυο τους αντάλλαξαν ένα φιλί και… έγιναν viral!

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε πρόεδρος ομάδας!

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο λόγω του θανάτου του Χρήστου Χήτου, προέδρου της ομάδας του Πανηλειακού! Σοκ επικρατεί και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς ιστορική ομάδα απειλείται με εξαφάνιση!

Ο εκλιπών ο οποίος έφυγε από την ζωή ξαφνικά το βράδυ της Δευτέρας σε ηλικία 78 ετών ήταν πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» τα τελευταία χρόνια, ενώ στο παρελθόν είχε διατελέσει και παίκτης της ομάδας του Πύργου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δεν βρίσκεται πια κοντά μας εδώ και λίγη ώρα ένας εκ των σημαντικότερων ανθρώπων και ξεχωριστό μέλος της οικογένειας του Πανηλειακού, ο Πρόεδρος και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, κ. Χρήστος Χήτος, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή αργά το βράδυ της Δευτέρας σε ηλικία 78 ετών.

Συγκλονισμένη από την τραγική και αναπάντεχη αυτή είδηση, σύσσωμη η οικογένεια του Πανηλειακού επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Προέδρου. Καλό κουράγιο και να ζήσετε να τον θυμάστε.

Λόγω του περασμένου της ώρας, περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το ύστατο χαίρε προς τον κ. Χήτο θα ανακοινωθούν αύριο το πρωί.

Πρόεδρε, καλό ταξίδι! Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!»

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Επιτέθηκαν με μαχαίρι σε ποδοσφαιριστή! (photo)

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στην Καλαμαριά. Όπως καταγγέλλει ο Απόλλων Πόντου, ποδοσφαιριστής της ομάδας δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο!

Συνελήφθη πρώην ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού για στημένα παιχνίδια! (photo)

Ο λόγος για τον Μάικλ Ολαϊτάν, ο οποίος στον κυριακάτικο αγώνα του Απόλλωνα με την Κέρκυρα, είχε χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του με δικό του τέρμα. Ο Νιγηριανός άσος δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άτομο που χρησιμοποίησε μαχαίρι και τον τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, στο χέρι.

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή ελληνικής ομάδας!

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της «κοκκινόμαυρης» ΠΑΕ: «Ασφαλώς πρόκειται για μια αποτρόπαια πράξη και ως Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ καλούμε τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να δώσουν ό,τι στοιχεία γνωρίζουν στις Αστυνομικές Αρχές, όπου καταγράφηκε το γεγονός.

Φρικιαστικός τραυματισμός ποδοσφαιριστή! (photos-video)

Ο Μάικλ αναγκάστηκε να κάνει ράμματα και του ευχόμαστε καλή ανάρρωση, όσο και να ξεπεράσει γρήγορα το σοκ που ανθρωπίνως υπέστη».

Σοκ: Δολοφόνησαν με μαχαίρι διεθνή ποδοσφαιριστή! (photos)

Τραγικό τέλος για την Τζαμαϊκανή, διεθνή ποδοσφαιρίστρια, Ταράνια Κλαρκ η οποία δολοφονήθηκε με μαχαίρι στην πρωτεύουσα της χώρας, Κίνγκστον. Τραγωδία: Πέθανε 16χρονος ποδοσφαιριστής! (photos)

Η 20χρόνη ποδοσφαιρίστρια μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο έκανε το ντεμπούτο της με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας της χώρας της.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share