Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

To γκολ της χρονιάς σημειώθηκε στην πρώτη μέρα του 2020! (photos-video)

Τι έβαλε ο π....!

1 Ιανουαρίου 2020 19:55
To γκολ της χρονιάς σημειώθηκε στην πρώτη μέρα του 2020! (photos-video)

To γκολ της χρονιάς σημειώθηκε στην πρώτη μέρα του 2020 στην Premier League! Απίστευτο γκολ είχε σημειώσει και από την σέντρα και ο Χάρι Κέιν!

H Τσέλσι άφησε βαθμούς στην έδρα της Μπράιτον στο πρώτο παιχνίδι του 2020, το γκολ όμως που πέτυχε ο Αλιρεζά Τζάχανμπακς (Alireza Jahanbakhsh) στο 84' για να ισοφαρίσει σε 1-1 ήταν όλα τα λεφτά! Ο Ιρανός εξτρέμ επιχείρησε ένα ανάποδο ψαλίδι και βρήκε στόχο, αφήνοντας άφωνους τους θεατές στην εξέδρα και βάζοντας «φωτιά» στους οπαδούς της Μπράιτον.

Η Τσέλσι είχε προηγηθεί στο 10’ με τον Αθπιλικουέτα, που πέτυχε και το πρώτο γκολ για το 2020, αλλά τις εντυπώσεις έκλεψε ο Τζάχανμπακς, με το τρομερό γκολ που πέτυχε και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους τους φίλους του αγγλικού ποδοσφαίρου και της Premier League.

Tα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 1/1

Μπράιτον-Τσέλσι 1-1
(84’ Τζάχανμπακς - 10’ Αθπιλικουέτα)

Μπέρνλι-Άστον Βίλα 1-2
(80’ Γουντ - 27’ Γουέσλι, 41’ Γκρίλις)

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε πρόεδρος ομάδας!

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο λόγω του θανάτου του Χρήστου Χήτου, προέδρου της ομάδας του Πανηλειακού! Σοκ επικρατεί και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς ιστορική ομάδα απειλείται με εξαφάνιση!

Ο εκλιπών ο οποίος έφυγε από την ζωή ξαφνικά το βράδυ της Δευτέρας σε ηλικία 78 ετών ήταν πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» τα τελευταία χρόνια, ενώ στο παρελθόν είχε διατελέσει και παίκτης της ομάδας του Πύργου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δεν βρίσκεται πια κοντά μας εδώ και λίγη ώρα ένας εκ των σημαντικότερων ανθρώπων και ξεχωριστό μέλος της οικογένειας του Πανηλειακού, ο Πρόεδρος και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, κ. Χρήστος Χήτος, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή αργά το βράδυ της Δευτέρας σε ηλικία 78 ετών.

Συγκλονισμένη από την τραγική και αναπάντεχη αυτή είδηση, σύσσωμη η οικογένεια του Πανηλειακού επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Προέδρου. Καλό κουράγιο και να ζήσετε να τον θυμάστε.

Λόγω του περασμένου της ώρας, περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το ύστατο χαίρε προς τον κ. Χήτο θα ανακοινωθούν αύριο το πρωί.

Πρόεδρε, καλό ταξίδι! Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!»

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Επιτέθηκαν με μαχαίρι σε ποδοσφαιριστή! (photo)

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στην Καλαμαριά. Όπως καταγγέλλει ο Απόλλων Πόντου, ποδοσφαιριστής της ομάδας δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο!

Συνελήφθη πρώην ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού για στημένα παιχνίδια! (photo)

Ο λόγος για τον Μάικλ Ολαϊτάν, ο οποίος στον κυριακάτικο αγώνα του Απόλλωνα με την Κέρκυρα, είχε χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του με δικό του τέρμα. Ο Νιγηριανός άσος δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άτομο που χρησιμοποίησε μαχαίρι και τον τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, στο χέρι.

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή ελληνικής ομάδας!

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της «κοκκινόμαυρης» ΠΑΕ: «Ασφαλώς πρόκειται για μια αποτρόπαια πράξη και ως Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ καλούμε τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να δώσουν ό,τι στοιχεία γνωρίζουν στις Αστυνομικές Αρχές, όπου καταγράφηκε το γεγονός.

Φρικιαστικός τραυματισμός ποδοσφαιριστή! (photos-video)

Ο Μάικλ αναγκάστηκε να κάνει ράμματα και του ευχόμαστε καλή ανάρρωση, όσο και να ξεπεράσει γρήγορα το σοκ που ανθρωπίνως υπέστη».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share