Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Διπλή βόμβα σωτηρίας στον ΠΑΟΚ!

Δώρο από τον Ιβάν Σαββίδη!

31 Δεκεμβρίου 2019 22:47
Διπλή βόμβα σωτηρίας στον ΠΑΟΚ!

Διπλό Πρωτοχρονιάτικο δώρο Σαββίδη στον ΠΑΟΚ: Ο πλέι μέικερ Μπόμπι Μπράουν με σπουδαία καριέρα και ο εξαιρετικός σκόρερ Κλιντ Τσάπμαν έκλεισαν στον Δικέφαλο και έρχονται για να τον βγάλουν από τις τελευταίες θέσεις της Α1.

Από τη στιγμή που η εντολή του Ιβάν Σαββίδη ήταν σαφής, για να γίνει άμεσα ό,τι καλύτερο, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να αποφύγει οποιονδήποτε κίνδυνο, οι επαφές, ήταν πολλές, για διάφορες περιπτώσεις

Οι δύο που ξεχώρισαν ήταν αυτές του Μπόμπι Μπράουν και του Κλιντ Τσάπμαν!

Ο γνωστός Αμερικανός, πόιντ γκαρντ, που έχει περάσει στο πρόσφατο παρελθόν, τόσο από τον Άρη, όσο και από τον Ολυμπιακό, ήταν πέρσι στην Κίνα και στη Σανξί Ζονγκιού, με την οποία ολοκλήρωσε τη χρονιά με 25,8 πόντους μέσο όρο, ενώ είχε παίξει νωρίτερα για λίγο και στη Μόρναρ Μπαρ.Ο Μπράουν έχει σημαντική καριέρα στην Ευρώπη, έχοντας παίξει σε Άλμπα Βερολίνου, Προκόμ, Άρη (2010-2011), Όλντενμπουργκ, Σιένα και Ολυμπιακό (2017-2018), ενώ έχει σημαντική παρουσία και στο ΝΒΑ.

Ο 35χρονος, ύψους 1,88 πόιντ γκαρντ, τη σεζόν ’17-’18 ήταν στο ΝΒΑ, με τους Χιούστον Ρόκετς, με τους οποίους αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια, με 5,7 πόντους μ.ο., πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Έχει φορέσει επίσης της φανέλα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς (12,2 πόντους μ.ο.), Σακραμέντο Κινγκς (14,4 πόντους μ.ο.), Νιου Όρλιανς Χόρνετς και Λος Άντζελες Κλίπερς.

Όσο για τον Κλιντ Τσάπμαν; Στην Ελλάδα τον μάθαμε από την παρουσία του στον Ολυμπιακό, το περασμένο καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα στην προετοιμασία του Ντέιβιντ Μπλατ, ωστόσο έχει κι αυτός τη δική του, σημαντική παρουσία, σε Γερμανία και Ιταλία.

Φέτος, ξεκίνησε στην Πέζαρο που είχε 11.5 πόντους με 62,7 στα δίποντα και 31,7% στα τρίποντα, ενώ πέρσι ήταν στη Γερμανία, αρχικά στη Λούντβιγκσμπουργκ, στη συνέχεια στην Άλμπα Βερολίνου και στο τέλος στη Ράστα Βέχτα.

Στην Ευρώπη, έχει παίξει επίσης και στην ελβετική Φριμπούρ τη σεζόν 2013-2014 (17,6 πόντους μ.ο.), ενώ έχει αγωνιστεί και στην Ιαπωνία.

Πηγή: sdna.gr

TAGS
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share