Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Επιχειρηματίας ετοιμάζεται να αγοράσει ομάδα! (photo)

Ποιες περιπτώσεις εξετάζει;

27 Δεκεμβρίου 2019 14:26
«Βόμβα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Επιχειρηματίας ετοιμάζεται να αγοράσει ομάδα! (photo)

«Βόμβα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τον επιχειρηματία Τζίτζι Μπεκάλι να είναι έτοιμος να αγοράσει ομάδα! Ο Παναθηναϊκός χθες υποκλίθηκε στην ποιότητα της Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζοντας την ήττα με 75-87 για την 16η αγωνιστική της Euroleague!

Ο ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτης της Στεάουα Βουκουρεστίου σκέφτεται να εγκαταλείψει τη Ρουμανία και να εγκατασταθεί στη χώρα μας, αγοράζοντας και ομάδα.

Ο λόγος είναι φυσικά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ρουμάνος παράγοντας με τη δικαιοσύνη, καθώς κατηγορείται για ξέπλυμα χρήματος. Γι’ αυτό εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του και να πάρει την ελληνική υπηκοότητα.

Φυσικά δεν θα μπορέσει να μείνει μακριά από το ποδόσφαιρο και σκέφτεται να αγοράσει μια ομάδα. Οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός είναι εκτός συζήτησης, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στη Ρουμανία, οπότε κοιτάει κάποιες άλλες περιπτώσεις, όπως είναι ο Άρης, η Ξάνθη, ο Ατρόμητος, ο Πανιώνιος ή ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Μάλιστα, στα δημοσιεύματα γίνεται λόγος για τους τρόπους που μπορεί κάποιος να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα.

Euroleague: Ψάχνοντας το θαύμα των Χριστουγέννων στην Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός!

Γίνονται θαύματα στο μπάσκετ στις μέρες μας; Πολλές φορές γίνονται, αρκεί να το ευνοήσουν και οι γιορτινές μέρες που διανύουμε. Διότι υπό τις υπάρχουσες συνθήκες, ο Ολυμπιακός ψάχνει απόψε (22:00 Novasports2) στην έδρα της Μπαρτσελόνα ένα θαύμα ή αλλιώς μια υπέρβαση, από όποια πλευρά και να το εξετάσει κανείς.

Οι «ερυθρόλευκοι», με τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και ρεκόρ 6-9, αντιμετωπίζει τους εκ των πρωτοπόρων ομάδων της Euroleague, «μπλαουγκράνα», που μετρούν 12 νίκες και 3 ήττες και μόλις μία ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε επτά παιχνίδια στην έδρα τους. Με μόλις έντεκα παίκτες διαθέσιμους, καθώς ο Πάντερ ανήκει πλέον στον Ερυθρό Αστέρα και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έμεινε στον Πειραιά με ενοχλήσεις στο γόνατο, ο Κεστούτις Κεμζούρα, θα προσπαθήσει να παρουσιάσει ένα όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό σύνολο, και ο,τι ήθελε προκύψει. Αυτόματα, τη θέση «5» θα καλύψουν για περισσότερο χρόνο οι Γουίλι Ριντ και Ογκουστίν Ρούμπιτ.

Απέναντι σε μία ομάδα που σκοράρει με ευκολία, ιδιαίτερα στη Βαρκελώνη (88,6 πόντους μέσο όρο), ενώ κρατά τους αντιπάλους της το πολύ στους 78. Με τον πρώην NBAer, Νίκολα Μίροτιτς να ηγείται τις προσπάθειας και τους Μάλκολμ Ντιλέινι, Κόρεϊ Χίγκινς, Ανταμ Χάνγκα, Άλεξ Αμπρίνες και Κάιλ Κούριτς, να συνθέτουν μία ισχυρότατη πεντάδα περιφερειακών, η Μπαρτσελόνα είναι το απόλυτο φαβορί. Στη φροντ λάιν, δεσπόζουν οι Μπράντον Ντέιβις, Άντε Τόμιτς και Πιέρ Οριόλα, ενώ σήμερα επιστρέφει από τραυματισμό και ο Βίκτορ Κλαβέρ για τις θέσεις «3» και «4».

Στο «Παλάου», θα επιστρέψουν ως αντίπαλοι οι πρώην παίκτες της Μπαρτσελόνα, Κώστας Παπανικολάου και Αλέξανδρος Βεζένκοφ. Αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι, που έχουν μέσο όρο 18,7 ασίστ και 7,3 κλεψίματα, δεν θα έχουν στη σύνθεσή τους, τους μακροχρόνια τραυματίες, Κέβιν Πάνγκος και Τομά Ερτέλ.

Η ιστορία τα έφερε έτσι, που ο Βασίλης Σπανούλης, ενδέχεται να περάσει στον αποψινό στην πρώτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών, τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, αγωνιζόμενος στο γήπεδο και κόντρα στην ομάδα που ο ισπανός έγραψε την δική του μεγάλη ιστορία. Ο αρχηγός, χρειάζεται 12 πόντους για να φτάσει στους 4153 στην Ευρωλίγκα και να προσπεράσει τον παλαίμαχο γκαρντ.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι ο Σλοβένος Σάσα Πουκλ, ο Ιταλός Καρμέλο Πατέρνικο και ο Πολωνός Τόμας Τραβίτσκι.

Προϊστορία

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει απόψε τη Μπαρτσελόνα για 31η φορά στην ιστορία του σε επίπεδου κυπέλλου πρωταθλητριών και Ευρωλίγκας. Οι «μπλαουγκράνα», προηγούνται με 18-12 νίκες, ενώ στη Βαρκελώνη, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τρεις νίκες και έντεκα ήττες. Τα δύο «διπλά» τους, έχουν γίνει στις τρεις τελευταίες επισκέψεις τους στο «Παλάου», με το περυσινό (69-60) να είναι φυσικά το πιο πρόσφατο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Euroleague: "Κατέρρευσε" ο Ολυμπιακός!

Euroleague: Άδοξο τέλος για τον Παναθηναϊκό!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share