Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μίκαελ Σουμάχερ: Σοκάρει η γυναίκα του! "Τα μεγάλα πράγματα ξεκινούν με μικρά βήματα. .."

Το μήνυμα της συγκινεί!

26 Δεκεμβρίου 2019 18:05
Μίκαελ Σουμάχερ: Σοκάρει η γυναίκα του!

Η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ, Κορίνα, έκανε κάτι που ξάφνιασε τους πάντες, στέλνοντας στους θαυμαστές του πολυπρωταθλητή της Φόρμουλα 1 ένα μήνυμα για την πορεία της υγείας του!

«Τα μεγάλα πράγματα ξεκινούν με μικρά βήματα. Πολλά μικρά κομμάτια μπορούν να δημιουργήσουν ένα τεράστιο μωσαϊκό» φέρεται να είπε την ώρα που οι θαυμαστές του πρωταθλητή της Φόρμουλα 1 ετοιμάζονται την επόμενη εβδομάδα να εγκαινιάσουν την σελίδα «KeepFightingMichael» («Μίκαελ, συνέχισε να αγωνίζεσαι») στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πριν ένα μήνα περίπου οι γιατροί έσπασαν την σιωπή τους και μίλησαν για την κατάσταση της υγείας του...

«Μαζί γινόμαστε δυνατότεροι, και με αυτόν ακριβώς τον τρόπο οι συντονισμένες δυνάμεις του κινήματος KeepFighting κάνουν πιο εύκολο το να δίνουμε ο ένας κουράγιο στον άλλο».

Ο εμπνευστής του φαν κλαμπ Ράινερ Φέρλινγκ εκφράζει την αισιοδοξία του ότι ο Σουμάχερ θα ξεπεράσει το ατύχημά του και θα εμφανιστεί δημόσια.

«Ξέρουμε ότι βρίσκεται σε καλά χέρια, ότι παίρνει αγάπη, ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Ο Μίκαελ μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του τυχερό που έχει μια τόσο δυνατή οικογένεια στο πλευρό του. Εμείς, ως φαν κλαμπ, θα προσφέρουμε όποιο είδος υποστήριξης μπορούμε».

Στις αρχές του μήνα ο γιατρός του Σουμάχερ είχε αποκαλύψει λεπτομέρειες αναφορικά με την θεραπεία που λαμβάνει ο θρύλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τα τελευταία έξι χρόνια η Κορίνα Σουμάχερ τηρεί σιγήν ιχθύος σχετικά με την πορεία της υγείας του συζύγου της ενώ είναι ελάχιστες οι φορές που έχει μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης, ωστόσο τον περασμένο μήνα είχε δώσει μία σύντομη συνέντευξη κατά την οποία επαινούσε τον σύζυγό της για το γεγονός ότι εμφύσησε στην ίδια και τις κόρες τους την αγάπη του για την ιππασία.

Στην ίδια συνέντευξη δήλωνε: «Βρίσκεται σε καλά χέρια και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τον βοηθήσουμε. Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι σεβόμαστε την επιθυμία του Μίκαελ να κρατήσουμε την πορεία της υγείας του μυστικό».

Μικαέλ Σουμάχερ: Τι αποκαλύπτει η γυναίκα του για την υγεία του;

Η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ παραμένει ανακριβής και ένα μυστήριο πλανάται μετά τον σχεδόν θανάσιμο τrαυματισμό του πριν από 6 χρόνια. Πολλές δηλώσεις γίνονται σχετικά με την υγεία του θρύλου της Formula 1, με τις πιο πρόσφατες να αναφέρουν ότι μεταφέρθηκε στο Παρίσι για κυτταροθεραπείες!

Δείτε επίσης: Σε κακή κατάσταση ο Σουμάχερ: Δείτε πόσα κιλά έχει μείνει και πόσο ύψος έχασε!

Η σύζυγος του Κορίνα, σπάει τη σιωπή της, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην μάνατζερ του, Γουίλι Βέμπερ.

«Ο σύζυγός μου βρίσκεται στα καλύτερα χέρια και κάνουμε τα πάντα για να τον βοηθήσουμε», φέρεται να δήλωσε σε συνέντευξη της.

"Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι ακολουθούμε την επιθυμία του Μίκαελ, που είναι να παραμείνει ότι σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Να είστε σίγουροι ότι βρίσκεται στα καλύτερα χέρια και πως κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για τον βοηθήσουμε."

Μίκαελ Σουμάχερ: Νέες αποκαλύψεις για την κατάσταση της υγείας του!

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ!

Ραγδαίες εξελίξεις με τον Μίκαελ Σουμάχερ: Ο γιατρός του «έσπασε» τη σιωπή του! Tι αποκάλυψε; (Video)

Ωστόσο περιπλέκεται ακόμα περισσότερο το μυστήριο, καθώς οι πρόσφατες δηλώσεις του πρώην μάνατζερ του δημιουργούν νέα ερωτήματα σχετικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

Αποκάλυψη νοσοκόμας για τον Μίκαελ Σουμάχερ: «Σας διαβεβαιώ ότι...!»

Έχουν περάσει σχεδόν έξι χρόνια από το φρικτό ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στις Άλπεις ενώ έκανε σκι. Από τότε, οι πληροφορίες για την κατάσταση του θρύλου της Formula 1 είναι ελάχιστες, με τα τελευταία νέα να κάνουν λόγο για διακομιδή του στο Παρίσι για σειρά κυτταροθεραπειών.

Ωστόσο, ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν και οι πρόσφατες δηλώσεις του πρώην μάνατζερ του παγκόσμιου πρωταθλητή. Ο Βίλι Βέμπερ, μιλώντας σε ένα Γερμανικό τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ, δήλωσε ότι η σύζυγος του Σουμάχερ, Κορίνα, φοβάται ότι η αλήθεια θα αποκαλυφθεί.

Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις του Βέμπερ έρχονται λίγο μετά από μία συνέντευξη που παραχώρησαν η Κορίνα Σουμάχερ και η κόρη τους Τζίνα Μαρία, στην οποία μίλησαν για αρκετές προσωπικές στιγμές της οικογένειας όπως η αγάπη της κόρης τους για την ιππασία, αλλά δεν είπαν τίποτα για την υγεία του.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της «Le Parisien», ο Σουμάχερ θα ακολουθούσε μια μυστική θεραπεία που βασίζεται σε εγχύσεις βλαστοκυττάρων, σε μια προσπάθεια για την επίτευξη συστηματικής αντιφλεγμονώδους δράσης που διευκολύνει την εγκεφαλική λειτουργία. Στην κλινική «George Pompidou» βρέθηκε ο επί σειρά ετών συνεργάτης του στην Ferrari αλλά και πρόεδρος της FIA πλέον, Ζαν Τοντ, ο οποίος δεν αποκάλυψε τίποτα φεύγοντας από την κλινική. Το ίδιο όμως δεν έκανε μια εργαζόμενη στο νοσοκομείο, η οποία αποκάλυψε την πορεία της υγείας του 50χρονου Γερμανού πιλότου στην «Le Parisien», ανατρέποντας τα πάντα από όσα γνωρίζαμε.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share