Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Άμεση αποχή από τους διαιτητές!

Ραγδαίες εξελίξεις!

23 Δεκεμβρίου 2019 14:27
Βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Άμεση αποχή από τους διαιτητές!

Μέτρα εδώ και τώρα είναι αποφασισμένοι να πάρουν οι Έλληνες διαιτητές μετά την επίθεση στον Ευαγγέλου, συζητώντας το ενδεχόμενο για άμεση αποχή, από τη 17η αγωνιστική!

Τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Άγγελος Ευαγγέλου, διαιτητής VAR στον αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός έγινε στόχος αγνώστων, οι οποίοι πέταξαν κροτίδα στο σπίτι όπου διαμένει, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι Έλληνες διαιτητές συζητούν σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσουν άμεσα την αποχή που έχουν προκηρύξει, όχι δηλαδή για τη 18η αγωνιστική, αλλά από τη 17η, την πρώτη του νέου έτους, όπου είναι προγραμματισμένο μεταξύ άλλων και το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (και το Άρης-ΠΑΟΚ).

Αυτή τη στιγμή το θέμα είναι ακόμη υπό συζήτηση κι οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί, αλλά οι πιθανότητες να υλοποιηθεί είναι αυξημένες, καθώς πλέον οι διαιτητές εμφανίζονται απηυδισμένοι και θέλουν να αντιδράσουν άμεσα, ώστε παράλληλα να δείξουν και την έμπρακτη στήριξή τους στον συνάδελφό τους.

Να σημειώσουμε ότι προηγουμένως είχε υπάρξει ψηφοφορία ανάμεσα στους διαιτητές για την προοπτική της επ' αόριστον αποχής, εφόσον δεν αποσυρθούν οι μηνύσεις εναντίον τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν 76/76 "ναι"!

Super League: Να ξετυλίξει το δώρο του Βόλου θέλει ο ΠΑΟΚ!

Την ευκαιρία να βρεθεί μόνος πρώτος στην κορυφή της Super League, έχει απόψε (18:00) ο ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Αμπελ Φερέϊρα θα υποδεχθούν τον Ατρόμητο και σε περίπτωση νίκης, θα κλείσουν το 2019 με διαφορά δύο βαθμών από τον Ολυμπιακό, που εχθές άφησε δύο βαθμούς στον Βόλο μετά την «λευκή» ισοπαλία με τον ομώνυμο «νεοφώτιστο».

Ο Πορτογάλος τεχνικός, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ακπομ, Ελ Καντουρί, Κρέσπο, Ζαμπά και Βέρνμπλουμ, ωστόσο διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ, ικανό ν΄ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αποψινού αγώνα. Από την πλευρά τους, οι Περιστεριώτες με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο, θα επιδιώξουν στην Τούμπα, το καλύτερο δυνατό.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 16ης αγωνιστικής της Super League, έχουν ως εξής:

Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη 5-0
(13′ Σίτο, 21′ Καπίγια, 82′ Λ. Φερνάντες, 90+1′ Μπαράλες, 90+5′ Σουάρεθ)
Λαμία – ΑΕΚ 0-0
ΑΕΛ – Πανιώνιος 2-0
(17′ πεν. Φατιόν, 38′ Ουάρντα)
Παναιτωλικός – ΟΦΗ 2-0
(78′ Ντουάρτε, 85′ Μπαϊροβιτς)
ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός 0-0
Παναθηναϊκός – Άρης 0-0
ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 18:00

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share