Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Super League 1: Παναιτωλικός-ΟΦΗ 2-0! Ξεκόλλησε από την τελευταία θέση!

Μεγάλη νίκη!

22 Δεκεμβρίου 2019 19:27
Super League 1: Παναιτωλικός-ΟΦΗ 2-0! Ξεκόλλησε από την τελευταία θέση!

Μετά από 15 ματς ο Παναιτωλικός πέτυχε την πρώτη φετινή νίκη του, στη Super League, καθώς με γκολ των Nτουάρτε και Μπαϊροβιτς (πεν.) νίκησε 2-0 τον ΟΦΗ και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση - Από ένα δοκάρι (Τσιλιανίδης – Μπαϊροβιτς) οι δυο αντίπαλοι στο 0-0

Πριν από την σέντρα οι δύο ομάδες ήθελαν για εντελώς διαφορετικούς λόγους τους τρεις βαθμούς. Τελικά, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο ο Παναιτωλικός με γκολ των Ντουάρτε και Μπαΐροβιτς επικράτησε! Νωρίτερα η Λάρισα επικράτησε επί του Πανιωνίου και μπάινει στην "τροχιά"!

85' ΓΚΟΛ ο Παναιτωλικός: Ο Μπαΐροβιτς το εκτέλεσε εύστοχα και κάνει το 2-0 για την ομάδα του Αγρινίου.

83' Πέναλτι για τον Παναιτωλικό. Ο διαιτητής έκρινε ότι υπάρχει πέναλτι στο μαρκάρισμα του Νάστου πάνω στον Μπαΐροβιτς. Ο αμυντικός του ΟΦΗ ξεκίνησε το μαρκάρισμα έξω από την περιοχή και το συνέχισε μέσα σε αυτήν με τον Μανούχο να δείχνει την άσπρη βούλα.

78' ΓΚΟΛ ο Παναιτωλικός: Η μπάλα μετά την βαθιά μπαλιά του Μπαΐροβιτς κολλάει ο Ντουάρτε με την μία κρέμασε τον Σωτηρίου για να ανοίξει το σκορ.

65' Δοκάρι για τον ΟΦΗ! Ο Μάνος έστρωσε στον Τσιλιανίδη και εκείνος με περίτεχνη λόμπα πέρασε την μπάλα πάνω από τον Κνετ, αλλά αυτή κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

33' Ο Τσιλιανίδης βγήκε σε θέση τετ α τετ μετά από πάσα του Μάνου, στη συνέχεια προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα ξανά προς τον συμπαίκτη του για να σιγουρέψει το γκολ, όμως οι παίκτες του Παναιτωλικού πρόλαβαν και απομάκρυναν.

8' Επικίνδυνη σέντρα από τον Ταχάρ βγήκε και μπλόκαρε ο Σωτηρίου.

1' Έναρξη στο ματς

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Οι «κυανοκίτρινοι» θα ξεκινήσουν με τον Κνετ κάτω από τα γκολπόστ, τους Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λιάβα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Σίενστεντ, Ταχάρ στον άξονα, τους Αριγίμπι, Ντίας στα άκρα και τον Μιμίτο πίσω από τον Μπαϊροβιτς.

Οι κρητικοί θα έχουν τον Σωτηρίου στο τέρμα, τους Μπράουν, Νάστο, Γιαννούλη, Μαρινάκη στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Σακόρ, Κουτρουμπή, Στάικο στον άξονα, τους Φερέιρα, Τσιλιανίδη στα άκρα και τον Μάνο στην κορυφή της επίθεσης.

Super League: Γκέλαρε στην Λαμία η ΑΕΚ!

Super League: Το μίνι σερί της ΑΕΚ σταμάτησε στη Λαμία (0-0), με την Ένωση να φωνάζει για πέναλτι, αλλά να έχει... φωναχτές αδυναμίες και να θυμίζει την προ Καρέρα εποχή.

Μια αδικαιολόγητα καταπονημένη ΑΕΚ, εντελώς προβλέψιμη και με τρομακτικό έλλειμμα ζωντάνιας, έκανε την εμφάνισή της στη Λαμία κόντρα στην τοπική ομάδα, η οποία εμφανίστηκε εξαιρετικά διαβασμένη και ειδικά στο μεγαλύτερο κομμάτι της επανάληψης κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως το παιχνίδι είχε ελάχιστες μεγάλες φάσεις με οριακά τις περισσότερες εξ' αυτών να ανήκουν στους γηπεδούχους και την Ένωση να απειλεί σοβαρά μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο και το τελευταίο τέταρτο.

Συγκεκριμένα, ένα τετ-α-τετ του Ολιβέιρα μόλις στο 3' που βρήκε νικητή τον Θεοδωρόπουλο και μια κοντινή προβολή του Γιακουμάκη λίγο πριν το 80' που είχε αποτέλεσμα ένα δοκάρι για την ΑΕΚ, ήταν οι δυο βασικές ευκαιρίες της Ένωσης στο παιχνίδι. Η Λαμία από τη μεριά της έφτασε κοντά στο γκολ στο 8' όταν το φάουλ του Βασιλόγιαννη πρώτα αποκρούστηκε από τον Τσιντώντα και στη συνέχεια, από το δοκάρι ενώ η έτερη (πολύ) μεγάλη της ευκαιρία ήρθε στα πρώτα λεπτά της επανάληψης όταν ο Τιρόνε ηττήθηκε από κοντά από τον Τσιντώντα προτού ο Βράνιες διώξει πάνω στη γραμμή.

Η ΑΕΚ πάντως είχε την ατυχία να κάνει δυο αναγκαστικές αλλαγές καθώς οι Ολιβέιρα και Μπακάκης έφυγαν ως τραυματίες από το ματς πριν την έναρξη της επανάληψης αλλά και πάλι: ο Καρέρα άλλαξε το 3-5-2 σε 4-4-2 και στη συνέχεια σε 4-3-3 κάνοντας συν τοις άλλοις και εσωτερικές αλλαγές, αλλά τίποτα δεν λειτουργούσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι στο 70' σε μαρκάρισμα του Ρόμανιτς πάνω στον Αλμπάνη μέσα στην περιοχή αλλά η αλήθεια είναι πως η φάση είναι πολύ δύσκολη για να μπορεί κανείς να πάρει θέση με σιγουριά. Σε γενικές γραμμές, δικαίως το 0-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share