Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Super League: Διέλυσε την Ξάνθη η Τρίπολη!

Περίπατος!

21 Δεκεμβρίου 2019 19:47
Super League: Διέλυσε την Ξάνθη η Τρίπολη!

Super League: Ο Αστέρας Τρίπολης έλαμψε κόντρα στην Ξάνθη, την... σκόρπισε με 5-0 και οι Αρκάδες κάνουν ήρεμα και καλά Χριστούγεννα - Οι Σίτο, Καπίγια, Λουίς Φερνάντεθ, Μπαράλες και Σουάρεθ τα γκολ της νίκης - Κόκκινη ο Τέρκι στο φινάλε!

Πολλές σκάλες καλύτερος ήταν απόψε ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στην Ξάνθη και το 5-0 που επικράτησε, αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, από νωρίς έβαλαν τις βάσεις για την επικράτησή τους και αυτόματα οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την πτωτική τους πορεία, αφού μετρούν 7 ήττες και μόνο 1 νίκη στα 10 τελευταία τους ματς.

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με τον Παπαδόπουλο κάτω από τα γκολπόστ, τους Κώτσιρα, Σουάρεθ, Ματρικάρντι, Ανχελ Μαρτίνεθ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τον Βαλιέντε στο «6», τους Μουνάφο, Καπίγια εσωτερικούς, τους Ριέρα, Λουίς Φερνάντεθ, στα άκρα και τον Μπαράλες στην κορυφή της επίθεσης.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τον Αμπάντ στο τέρμα, τους Μαλεζά, Λισγάρα, Καρασαλίδη στα στόπερ, τον Φασίδη αριστερό μπακ-χαφ, τον Τερκί δεξιό, τους Ντε Λούκας, Καμαρά στα «6αρια» και τους Ντε Αμορίμ, Εντουάρντο πίσω από τον Φοσέ, σε διάταξη 3-6-1 που μετατρέπονταν σε 3-4-3.

Ουσιαστικά το ματς τελείωσε πριν καλά καλά ξεκινήσει, καθώς στο 21' ο Αστέρας είχε ήδη πετύχει δύο γκολ. Αρχικά στο 13' με την προβολή του Σίτο ύστερα από παράλληλη του Ανχελ Μαρτίνεθ (η φάση ξεκίνησε με την επιμονή του Μπαράλες που κέρδισε την κατοχή στη μεσαία γραμμή) και μετά στο λεπτό που προαναφέραμε με τον Καπίγια, ο οποίος με κεφαλιά σε σέντρα του Σίτο (ανενόχλητος στη μικρή περιοχή), έστειλε ξανά τη μπάλα στα δίχτυα του Αμπάντ.,

Οι Θρακιώτες αδυνατούσαν να δημιουργήσουν, οι Αρκάδες είχαν τον έλεγχο, διαχειρίζονταν το ματς και στο 36' ο Γιώργος Παράσχος άλλαξε πρόσωπα και σχηματισμό, καθώς με την είσοδο του Μπαριέντος (πήγε στα άκρα) η διάταξη της Ξάνθης έχει 4-2-3-1 (Καρασαλίδης μπακ, Τερκί χαφ, Εντουάρντο πίσω από τον Φοσέ). Παρόλα αυτά η ομάδα του δεν άλλαξε εικόνα, ενώ μόλις στο 45' έκανε με τον Φοσέ την πρώτη της τελική.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share