Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ποδοσφαιριστής έχασε το νεφρό του μετά από χτύπημα στην προπόνηση!

Τι λένε οι γονείς του;

21 Δεκεμβρίου 2019 11:29
Ποδοσφαιριστής έχασε το νεφρό του μετά από χτύπημα στην προπόνηση!

18χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τον ένα νεφρό του, μετά από χτύπημα που υπέστη στη διάρκεια της προπόνησης. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή στο Κερατσίνι.

Πρόκειται για τον Μπόρις Χαρβατζίου, τον οποίο οι γιατροί έστειλαν σπίτι του με παυσίπονα, αλλά το παιδί επέστρεψε με αφόρητους πόνους σε άλλο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε επείγουσα αφαίρεση νεφρού.

Όπως σημείωσε στο δελτίο ειδήσεων του STAR, όταν την Παρασκευή μετέβη στο νοσοκομείο, οι γιατροί δεν του έκαναν ούτε εξετάσεις αίματος. Του συνέστησαν μόνο να πάρει παυσίπονο.

Έτσι, επέστρεψε στο σπίτι του, όπου η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Ο πατέρας του 18χρονου τονίζει πως αν δεν πήγαιναν στο Θριάσιο, θα είχε κινδυνεύσει η ζωή του παιδιού. Οι γονείς του θα κινηθούν νομικά εναντίον των γιατρών, καθώς τους κατηγορούν για αμέλεια.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο 27χρονος ποδοσφαιριστής!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον κόσμο του αθλητισμού, με την είδηση πως πέθανε αυτός ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής στα 27 του!

Σοκάρει η είδηση του θανάτου του 27χρονου ποδοσφαιριστή Σαντόν Γουίντσεστερ σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Ο διεθνής με το Τρίνινταντ καρφώθηκε σε τηλεφωνικό στύλο στον αυτοκινητόδρομο Sir Solomon Hochoy με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να τυλιχθεί στις φλόγες και ο ίδιος να βρει τον θάνατο.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό έφυγε από τη ζωή ακόμα ένας γνωστός ποδοσφαιριστής σε τροχαίο δυστύχημα.

Στο εφιαλτικό δυστύχημα άφησε την τελευταία της πνοή και η φίλη του. Ο Γουίντσεστερ (23 φορές διεθνής με το Τρίνινταντ) άφησε πίσω του μια κόρη τριών ετών.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share