Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Super League: Πάτησε Λαμία και play off ο Παναθηναϊκός!

Με άθλιο ποδόσφαιρο!

14 Δεκεμβρίου 2019 21:25
Super League: Πάτησε Λαμία και play off ο Παναθηναϊκός!

Νίκη του Παναθηναϊκού με 2-0 επί της Λαμίας στο ΟΑΚΑ.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης βρήκε για τέταρτη φορά στη φετινή σεζόν δίχτυα - σκοράροντας μάλιστα για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική από την άσπρη βούλα - και οι "πράσινοι" έμειναν αήττητοι για έκτο σερί παιχνίδι (τρεις εντός έδρας νίκες, ισάριθμες εκτός έδρας ισοπαλίες), ανεβαίνοντας για πρώτη φορά στην πρώτη εξάδα!

Η αποβολή του Ντάνι Μπεχαράνο - για δεύτερη φορά στην καριέρα του, η προηγούμενη με τη φανέλα του Παναιτωλικού - συνέβαλλε στο να γνωρίσει η Λαμία την τρίτη ήττα της σε ισάριθμες επισκέψεις στην έδρα του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, ήταν η πρώτη ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο (τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία). Το γκολ του Χουάν Χοσέ Περέα, δεύτερο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, "σφράγισε" τη νίκη της ομάδας του Γιώργου Δώνη.

Ο οποίος, εμφανώς ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, τόνισε: «Δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο τους βαθμούς. Είχαμε ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο. Δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και η Λαμία είχε επικίνδυνες φάσεις. Στο δεύτερο είχαμε σοβαρότητα, βγάλαμε ένταση και πριν ο αντίπαλος δεχθεί κόκκινη ήμασταν καλύτεροι». Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Μάντζιου: «Αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει θα ήταν η Λαμία. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτερη ομάδα. Είχαμε δύο φάσεις και προϋποθέσεις να βάλουμε γκολ. Μετά, είχαμε ένα πέναλτι και πήγαμε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την αποβολή. Ο Παναθηναϊκός έχει την ποιότητα να το εκμεταλλευτεί και το έκανε. Δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ και τελείωσε το ματς».

Παναθηναϊκός-Λαμία 1-0
Παναθηναϊκός (4-2-3-1): Διούδης, Αποστολάκης, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Νούνες, Μπουζούκης (80’ Μπεκ), Ζαχίντ (53’ Περέα), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα (87’ Καμπετσής).

Λαμία (4-2-3-1): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Βασιλόγιαννης (63’ Μπουλούλης), Καραμάνος, Ρόμανιτς (80’ Σάλιακας), Τουράμ.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

 
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share