Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Euroleague: Μαχητικός Παναθηναϊκός πάλεψε με το θηρίο!

Έπεσε μαχόμενος!

14 Δεκεμβρίου 2019 00:05
Euroleague: Μαχητικός Παναθηναϊκός πάλεψε με το θηρίο!

Euroleague: Το πάλεψε κι άφησε υποσχέσεις ότι με έναν σέντερ από το πάνω ράφι έχει τύχη για κάτι σπουδαίο. Ο Παναθηναϊκός έπεσε πάντως μαχόμενος απέναντι στην καταφανώς ανώτερη έστω και ελλιπή Μπαρτσελόνα (98-86).

Ο Παναθηναϊκός γνώριζε εξ αρχής πως το έργο του στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο, απέναντι σε μια ομάδα με τεράστιο μπάτζετ και πολλούς σταρ (παρά τις απουσίες των Ερτέλ, Πάνγκος, Κλαβέρ). Οι «πράσινοι» του Ρικ Πιτίνο είχαν τεράστια... πληγή στη θέση «5», έχαναν το ένα ριμπάουντ μετά το άλλο, ενώ είδαν και τον Μάλκολμ Ντιλέινι να κάνει το κορυφαίο ματς του με τα «μπλαουγκράνα» (17π.) και τον Νίκολα Μίροτιτς να βάζει 23 πόντους. Παρ' όλα αυτά, οι πρωταθλητές Ελλάδας έπεσαν «μαχόμενοι» στη Βαρκελώνη, παλεύοντας το ματς μέχρι τα μισά της τέταρτης περιόδου. Πλέον η Μπαρτσελόνα έχει ρεκόρ 10-3, ενώ ο Παναθηναϊκός, που συνεχίζει να βρίσκεται στο Top 8, έχει 8-5.

Οι «πράσινοι» είχαν πέντε διψήφιους παίκτες (Φριντέτ, Καλάθης, Τόμας, Ράις, Παπαπέτρου) και ρυθμό στην επίθεσή τους, όμως δεν βρήκαν λύσεις μέσα στη ρακέτα και στο κομμάτι των ριμπάουντ και δεν περιόρισαν το ξέφρενο επιθετικό ταλέντο της «Μπάρτσα». Ο Νικ Καλάθης είχε άλλο ένα εντυπωσιακό double - double με 13 πόντους και 13 ασίστ.

Για τον Παναθηναϊκό ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με το Περιστέρι (15/12, 19:00) και στη συνέχεια οι «μάχες» της «διαβολοβδομάδας» της Euroleague με τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ (17/12) και με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ (19/12).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share