Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Euroleague: Χωρίς τον αρχηγό του για το θαύμα στη Μαδρίτη ο Ολυμπιακός!

Δύσκολη αποστολή!

12 Δεκεμβρίου 2019 09:41
Euroleague: Χωρίς τον αρχηγό του για το θαύμα στη Μαδρίτη ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη εκτός έδρας την Ρεάλ Μαδρίτης (22:00 NOVASPORTS1) για την 13η αγωνιστική της Euroleague, θέλοντας να παλέψει κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

O Ολυμπιακός έχει μπροστά του ακόμα μία δύσκολη αποστολή, μετά την ήττα στο ντέρμπι της περασμένης εβδομάδας. Οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Ρεάλ, σε ένα παιχνίδι όπου θα χρειαστεί να κάνει την υπέρβαση αν θέλει να διεκδικήσει κάτι.

Το έργο του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι πιο δύσκολο λόγω της απουσίας του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος δεν ταξίδεψε στη Μαδρίτη λόγω ενοχλήσεων στον δεξί προσαγωγό, ωστόσο την ίδια στιγμή η Ρεάλ έχει και αυτή μία εξίσου σημαντική απουσία, αφού θα παραταχθεί χωρίς τον Σέρχιο Γιουλ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, ξεχωρίζει σίγουρα ο αγώνας της Φενέρμπαχτσε με την Αναντολού εφές, ενώ πολύ ενδιαφέρον έχει και ο αγώνας της Μακάμπι με την ΤΣΣΚΑ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:

Χίμκι - Άλμπα Βερολίνου 19:00

Φενέρμπαχτσε - Αναντολού Εφές 19:45

Ερυθρός Αστέρας - Μπασκόνια 20:00

Μακάμπι - ΤΣΣΚΑ 21:05

Ρεάλ - Ολυμπιακός 22:00

Champions League: Πρόκριση από την βούλα για τον Ολυμπιακό! (Video)

Ο Ολυμπιακός με γκολ από πέναλτι του Ελ Αραμπί νίκησε με 1-0 τον Ερυθρό Αστέρα στην έκτη αγωνιστική του Champions League και πήρε την πρόκριση για την φάση των «32» του Εuropa League, ενώ χθες δεν έλειψαν οι εκπλήξεις!

Ολυμπιακός δημιούργησε περισσότερες από 25 τελικές προσπάθειες απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Πέτυχε όμως το γκολ της νίκης, που επιζητούσε με τόση μανία από το πρώτο λεπτό, χάρη σε ένα δώρο του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Ζαντέρ, που μόλις είχε περάσει στο γήπεδο αντί να απομακρύνει με κεφαλιά χρησιμοποίησε το χέρι του και ο Ελ Αραμπί δεν έχασε την ευκαιρία να χριστεί χρυσός σκόρερ και να γράψει το 1-0 που έστειλε τον Ολυμπιακό στη φάση των «32» του Europa League και τον Αστέρα πίσω στη... Σερβία.

Στο ξεκίνημα του ματς ο Αστέρας προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό χάνοντας ευκαιρία για να σκοράρει μόλις στο 5' με τον Βουκάνοβιτς. Κι οι «ερυθρόλευκοι» αφού γλίτωσαν την... ψυχρολουσία, ανέκτησαν τον έλεγχο του ματς δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν με τον Μασούρα στο 6', με τον Γκιλιέρμε στο 19', με τον Καμαρά στο 26', με τον Ποντένσε και τον Ελαμπντελαουί στο 32', με τον Ελ Αραμπί στο 34'.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share