Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Παγκόσμια θλίψη: Πέθανε πασίγνωστος προπονητής!

Θρήνος...

11 Δεκεμβρίου 2019 20:33
Παγκόσμια θλίψη: Πέθανε πασίγνωστος προπονητής!

Ένας από του εμβληματικότερους προπονητές της Αγγλίας, ο Τζίμ Σμιθ, πέθανε σε ηλικία 79 ετών, ενώ μέσα στο καλοκαίρι είχαμε την τραγική απώλεια ενός ακόμη τεχνικού που είχε περάσει από τον πάγκο του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ!

Με θητεία σε Νιούκαστλ, Πόρτσμουθ και ΚΠΡ, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, όπου τις τελευταίες ημέρες ήταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Έχοντας κοουτσάρει σε περισσότερα από 1500 παιχνίδια, είχε το προσωνύμιο «Καραφλός Αετός», ενώ διακρινόταν για την αυστηρότητά του αλλά και την... εκδηλωτικότητά του στον πάγκο!

Champions League: Μόνο νίκη ο Ολυμπιακός για να παραμείνει... Ευρωπαίος!

Champions League: Μονόδρομος είναι η νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα για τον Ολυμπιακό (22:00, CosmoteSport 2HD) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τον Πέδρο Μαρτίνς να είναι «σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε», όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου. Από την άλλη, οι Σέρβοι προκρίνονται εκείνοι στην επόμενη φάση μόνο αν δεν χάσουν και ο προπονητής τους Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε πως «ο Ολυμπιακός είναι φαβορί όποτε παίζει στο Καραϊσκάκη».

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αβραάμ Παπαδόπουλου ως βασικού, καθώς είναι κάτι που θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ εκτός αποστολής είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, ερωτηματικό αποτελεί ο Μποάκιε, ως προς το αν ξεκινήσει βασικός.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός έχει έναν βαθμό στον όμιλο ενώ ο Ερυθρός Αστέρας έχει 3, ενώ προέρχεται από την επιστροφή στις νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στον Παναιτωλικό!

Πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Αβραάμ Παπαδόπουλος (ή Μεριά), Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Μασούρας, Ελ Αραμπί

Ερυθρός Αστέρας (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Μπόργιαν, Γκόμπελιτς, Ντεγκενέκ, Μιλούνοβιτς, Ρόντιτς, Βούλιτς, Πέτροβιτς, Ίβανιτς, Ματέο Γκαρσία, Μάριν, Τομανέ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share