Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Basketball Champions League: Αναμενόμενη ήττα του ΠΑΟΚ στην Πόλη!

Ήττα εντός προγράμματος!

11 Δεκεμβρίου 2019 09:34
Basketball Champions League: Αναμενόμενη ήττα του ΠΑΟΚ στην Πόλη!

Basketball Champions League: Με ήττα συνέχισε τις υποχρεώσεις του ο ΠΑΟΚ, μετά και από εκείνη κόντρα στην ΑΕΚ, χάνοντας στην Πόλη από την Μπεσίκτας!

Το παιχνίδι για τη Μπεσίκτας ήταν καθοριστικό, καθώς είχε μείνει στην τελευταία θέση του ομίλου και αυτό φάνηκε. Η ομάδα του Ιβάνοβιτς, είχε μεγαλύτερη ενέργεια κόντρα σε έναν ΠΑΟΚ, που φαινόταν να μη μπορεί να ανταπεξέλθει για τρία δεκάλεπτα. Οι Τούρκοι ήταν πολύ εύστοχοι έξω από τα 6,75, πήγαιναν πολύ δυναμικά στα ριμπάουντ και οι φιλοξενούμενοι, είχαν σε κακή μέρα τους Λιούις και Σμιθ στην επίθεση.

Με τον Ουίγκινς να έχει 25 πόντους και τους Μπεστ και Νόουλς να τον ακολουθούν, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε στην τέταρτη περίοδο για την ανατροπή, αλλά κόντρα σε μια ομάδα που ευστόχησε 17 τρίποντα και πήρε 13 περισσότερα ριμπάουντ, δε μπορούσε να κάνει τίποτα περισσότερο.

Πλέον και οι δύο, είναι στο 3-5 αλλά η Μπεσίκτας έχει την ισοβαθμία με τις δύο νίκες επί του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει μπροστά του, το σημαντικό παιχνίδι στην έδρα του Λαυρίου...

Ο αγώνας:

Παρότι η Μπεσίκτας έκανε αρκετά λάθη στο ξεκίνημα του αγώνα, ο ΠΑΟΚ δεν είχε απαντήσεις στην επίθεση του και μάλιστα, επέστρεψε σε ένα σκόρερ, όπως ο ΜακΚισικ, να ζεσταθεί. Ο Αμερικανός ήταν αλάνθαστος και φτάνοντας τους 11 πόντους, οδηγούσε την ομάδα του (25-18).

Ο ΠΑΟΚ συνέχιζε να έχει μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα αλλά και στο ριμπάουντ (για πρώτη φορά φέτος) και οι Τούρκοι συνέχιζαν να παίρνουν ψυχολογία, ακόμα και από τον Γκοντούρ, για να πάνε μέχρι το +16 (44-28). Από εκείνο το σημείο, η ομάδα του Χαραλαμπίδη, έκανε κάπως καλύτερες επιλογές στην επίθεση, πλησιάζοντας στο καλάθι με Σαρικόπουλο και Ουίγκινς, μειώνοντας στο 51-41 της ανάπαυλας.

Θεωρητικά, ο ΠΑΟΚ θα έμπαινε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος, για να προσπαθήσει για την ανατροπή, αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη. Αντίθετα, ο Γκότσερ ηρθε... καυτός από τα αποδυτήρια και με τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα, έκανε το 63-41 και ουσιαστικά, κάπου εκεί το παιχνίδι φάνηκε να ολοκληρώνεται. Με το φιλότιμο του Ουίγκινς και τον Εγκεκέζε, οι φιλοξενούμενοι κράτησαν τη διαφορά σε αυτά τα επίπεδα, ως το τέλος της τρίτης περιόδου (79-59), με τη Μπεσίκτας να έχει βάλει ήδη, 15 τρίποντα.

Με τρίποντα του Μπεστ και πόντους του Νόουλς, ο ΠΑΟΚ πήγε να επιστρέψει (81-70), αλλά η Μπεσίκτας με ΜακΚίσικ, επιθετικά ριμπάουντ και Θίοντορ, κράτησε απόσταση ασφαλείας (88-72). Οι φιλοξενούμενοι πάλευαν μεν, αλλά ήταν αδύνατο να κάνουν μια τόσο μεγάλη ανατροπή, με τη Μπεσίκτας να κρατάει ως το τέλος, παρά τα πολλά λάθη της, για το 98-83.

Δεκάλεπτα: 25-18, 51-41, 79-59, 98-83

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share