Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άγριο ξύλο και τραυματισμοί σε αγώνα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής! (Video)

Χαμός!

8 Δεκεμβρίου 2019 19:04
Άγριο ξύλο και τραυματισμοί σε αγώνα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής! (Video)

Άγριο ξύλο και τραυματισμοί σημειώθηκαν σε αγώνα ποδοσφαίρου της Γ' Εθνικής, ενώ πριν λίγες μέρες άγνωστοι είχαν επιτεθεί με μαχαίρι σε Έλληνα ποδοσφαιριστή!

Συγκεκριμένα στον αγώνα ανάμεσα στην Νίκη Αγκαθίας και τον Αγροτικό Αστέρα υπήρξε μεγάλη ένταση στις κερκίδες όπου βρίσκονταν οπαδοί και των δυο ομάδων, οι οποίοι και εκτόξευσαν αντικείμενα όπως πέτρες, καρέκλες και κοντάρια.

Μάλιστα σύμφωνα με τον τεχνικό των γηπεδούχων χτυπήθηκαν δυο ποδοσφαιριστές της ομάδας του!

Δείτε το σχετικό βίντεο στο 1:28:00

Σκηνές χάους σε ποδοσφαιρικό αγώνα: Αιματηρές συμπλοκές μεταξύ οπαδών! (Video)

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου στο Μεξικό. Οι οπαδοί των δύο αντίπαλων ομάδων ενεπλάκησαν σε βίαια επεισόδια στις εξέδρες του γηπέδου, αναγκάζοντας τους διαιτητές να αναβάλουν οριστικά τον αγώνα. 16 Βούλγαροι οπαδοί συνελήφθησαν για τα επεισόδια στον αγώνα με την Αγγλία!

Ο αγώνας μεταξύ των Atletico San Luis και Queretaro αμαυρώθηκε από τα εκτεταμένα επεισόδια.

Σε βίντεο από την αναμέτρηση – που αναβλήθηκε με την Queretaro να προηγείται με 2-0 – φαίνονται οπαδοί και των δύο πλευρών να πετούν μεταλλικά αντικείμενα και στη συνέχεια να έρχονται στα χέρια. Τρομακτικό ατύχημα στην Formula 3!: Απογειώθηκε μονοθέσιο! (Video)

Οι φύλακες ασφαλείας του γηπέδου επιχείρησαν να σταματήσουν τις συγκρούσεις, ωστόσο κατέστη αδύνατο.

Οι παίκτες της Queretaro, μάλιστα, τέθηκαν υπό φύλαξη για περίπου δύο ώρες, μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση, αναφέρει το ESPN.

Από τα επεισόδια υπήρξαν τραυματίες, όπως φαίνεται από τις εικόνες που κυκλοφορούν, ωστόσο δεν υπάρχει επίσημος απολογισμός από τις Αρχές.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία, σε ανακοίνωσή της, εξέφρασε την απογοήτευσή της και καταδίκασε τα επεισόδια. Ακόμη, κάλεσε τις Αρχές να ερευνήσουν εις βάθος το συμβάν.

«Είναι μία κατάσταση που μας ανησυχεί όλους πολύ», σημείωσε ο προπονητής της Atletico San Luis και τόνισε πως δεν θέλει να βλέπει τέτοιες εικόνες στα γήπεδα.

Ο προπονητής της Queretaro, με τη σειρά του κατήγγειλε την έλλειψη μέτρων ασφαλείας στο γήπεδο.

Άγρια επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα: Τρεις νεκροί και 10 σοβαρά τραυματίες! (photos-video)

Τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους κατά την διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων στην Ονδούρα. Δέκα άτομα τραυματίστηκαν, ενώ μεταξύ αυτών είναι και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σέλτικ Εμίλιο Ιζαγκουίρε. Τερματοφύλακας κατέρρευσε στο γήπεδο! (Video)

Τα επεισόδια ξέσπασαν μέσα και έξω από το γήπεδο όπου επρόκειτο να διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Ολύμπια και Μοτάγκουα στην Τεκυσιγκάλπα.

Ο 33χρονος Ιζαγκουίρε ήταν ένας από τους τρεις παίκτες που τραυματίστηκαν όταν οπαδοί πέταξαν πέτρες στο λεωφορείο της ομάδας της Μοτάγκουα, έξω από το γήπεδο.

Ο ίδιος πόσταρε μια φωτογραφία του γράφοντας ότι τραυματίστηκε όταν ένα τζάμι έσπασε και τον χτύπησε στο μάτι, προσθέτοντας πάντως πως δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Τελικά τα επεισόδια διαλύθηκαν όταν επενέβη η αστυνομία και διέλυσε τους οπαδούς χρησιμοποιώντας δακρυγόνα.

«Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και επτά ακόμα έχουν τραύματα από πυροβολισμούς και μαχαιρώματα. Μεταξύ τους είναι και ένα μικρό αγόρι. Η κατάσταση τριών από τους τραυματίες είναι κρίσιμη», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του τοπικού νοσοκομείου, Λόρα Σχονερ.

Σοκ: Νεκρός σε φρικτό δυστύχημα πασίγνωστος ποδοσφαιριστής! (photos)

O διεθνής χαφ πήρε πρόσφατα μεταγραφή για ομάδα της Ινδίας και είχε επιβιβαστεί στο μοιραίο τρένομε προορισμό την Καλκούτα.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο άτυχος παίκτης έπεσε από το τρένο, με την σορό του να εντοπίζεται στο Chhattisgarh, ενώ η αναγνώριση του πτώματος έγινε από το κινητό τηλέφωνο που είχε πάνω του.

Το τραγικό είναι πως σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, ο παίκτης είχε πεθάνει από τις 9 Αυγούστου, με την σορό του να εντοπίζεται μόλις πριν λίγες ώρες.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share