Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Θρίλερ" στο ΟΑΚΑ: Παναθηναϊκός και Ράις κέρδισαν στην παράταση τον τρομερό Ολυμπιακό!

Τεράστιο ματς!

6 Δεκεμβρίου 2019 23:43

Σε ένα πραγματικό θρίλερ, με διακυμάνσεις στο σκορ, αλλαγές συναισθημάτων στο παρκέ, θέαμα και πάθος, ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής, αφού επικράτησε του Ολυμπιακού (99-93) για να ανέβει στο 8-4 στον βαθμολογικό πίνακα της Euroleague.

H ομάδα του Ρικ Πιτίνο εκμεταλλεύτηκε το δυνατό της σημείο και με όπλο τα... ξεσπάσματα στην επίθεση επέβαλλε σε συνολική εικόνα τον ρυθμό της.

Σε αυτό συντέλεσε φυσικά ο καταπληκτικός Ταιρίς Ράις, που... διέλυσε κάθε αμυντικό πλάνο των φιλοξενούμενων με 41 πόντους (ρεκόρ καριέρας) και σουτ που «έκοβαν» στη μέση κάθε προσπάθεια επιστροφής του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες ήταν διαβασμένοι και τα plays τους είχαν λογική, κάτι που αποτυπώθηκε και στο παρκέ, αφού οι «ερυθρόλευκοι» ήταν σταθερά καλοί και πάλεψαν μέχρι το τέλος για το θετικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός απέκτησε το προβάδισμα σε αρκετές περιπτώσεις στη τέταρτη περίοδο, ενώ θα μπορούσε να φύγει με το διπλό αν ο Ουέιντ Μπόλντγουιν έκανε φάουλ στον Παπαγιάννη πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Μάλιστα στο σημερινό ματς ο Ολυμπιακός είχε ποινή και δεν μπορούσε να "φιλοξενήσει" φιλάθλους.

Η ποιότητα του Ράις έγειρε πάντως την πλάστιγγα υπέρ των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης, που είχαν... κλασικά σε καλό βράδυ και τους ΝτεΣόν Τόμας (13 πόντοι, 6 ριμπάουντ), Ιωάννη Παπαπέτρου (11 πόντοι). Άστοχος αλλά θετικός ο Νικ Καλάθης (14 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 6 ασίστ), πάλεψαν από την πλευρά των φιλοξενούμενων οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Βασίλης Σπανούλης και Μπράντον Πολ.

Πηγή: sdna.gr

ΑΕΚ: Έφτασε ο Καρέρα στην Αθήνα!

Ο Μάσιμο Καρέρα έφθασε στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ ταξίδεψε από το Μιλάνο στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσει τις λεπτομέρειες για να υπάρχει και οριστικό deal.

Μάλιστα, ήρθε στην Ελλάδα, μαζί με τον μάνατζερ του, Ντ’ Αμίκο. Και απόψε θα δειπνήσει ο Ιταλός με την "κιτρινόμαυρη" διοίκηση και τον Ιλια Ιβιτς.

Ωστόσο, από αύριο θα έχουμε και εξελίξεις. Η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο στο Ολυμπιακό Στάδιο, με τον Καρέρα πιθανότατα να δίνει το «παρών» στο γήπεδο.

Δείτε την άφιξη του Ιταλού προπονητή στην Ελλάδα:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ανδρέας Βαζαίος!

Κέρδισε παίκτες ο Παναθηναϊκός και επικράτησε με 2-0 της Παναχαϊκής!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share