Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

ΑΕΚ: Έφτασε ο Καρέρα στην Αθήνα!

Ο Ιταλός προπονητής είναι εδώ!

6 Δεκεμβρίου 2019 22:54
ΑΕΚ: Έφτασε ο Καρέρα στην Αθήνα!

Ο Μάσιμο Καρέρα έφθασε στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ ταξίδεψε από το Μιλάνο στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσει τις λεπτομέρειες για να υπάρχει και οριστικό deal.

Μάλιστα, ήρθε στην Ελλάδα, μαζί με τον μάνατζερ του, Ντ’ Αμίκο. Και απόψε θα δειπνήσει ο Ιταλός με την "κιτρινόμαυρη" διοίκηση και τον Ιλια Ιβιτς.

Ωστόσο, από αύριο θα έχουμε και εξελίξεις. Η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο στο Ολυμπιακό Στάδιο, με τον Καρέρα πιθανότατα να δίνει το «παρών» στο γήπεδο.

Δείτε την άφιξη του Ιταλού προπονητή στην Ελλάδα:

«Ανάσα» για τις ομάδες: Μειώνεται στο μισό ο φόρος στα ακριβά συμβόλαια!

Ανάσα στις ομάδες και γενικά τις αθλητικές ανώνυμες εταιρείες φέρνει τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών, καθώς μειώνεται στο μισό ο φόρος στα ακριβά συμβόλαια.

Η ρύθμιση προβλέπει πως από την 1η Ιανουαρίου ο φορολογικός συντελεστής για τα ακριβά συμβόλαια, δηλαδή για ποσά άνω των 40.000 ευρώ, θα μειωθεί από το 45%, στο 22%.

Όσον αφορά τα συμβόλαια κάτω των 40.000 ευρώ, εκεί θα ισχύσουν οι φορολογικοί συντελεστές 9%, 22%, 28% και 36%.

Τι ίσχυε μέχρι σήμερα

Με το ισχύον καθεστώς, επιβαλλόταν φόρος 45% επί του μεικτού συμβολαίου μέχρι τις 100.000 ευρώ, ενώ το ποσό ανέβαινε κλιμακωτά, με αποτέλεσμα για να δώσουν οι ομάδες σε έναν παίκτη συμβόλαιο με καθαρές αποδοχές ενός εκατομμυρίου ευρώ, να πρέπει να δώσουν στην εφορία ποσό μεγαλύτερο του ενός εκατομμυρίου!

Το υπουργείο Οικονομικών προσδοκά να αυξήσει τα φορολογικά έσοδα, αφού προσβλέπει σε μείωση της φοροδιαφυγής, που γινόταν με εικονικά συμβόλαια, για να αποφεύγεται η πολύ υψηλή φορολογία.

Παράλληλα, οι σύλλογοι θα μπορούν να προσεγγίσουν και να αποκτήσουν ακριβότερους και ποιοτικότερους αθλητές.

Basketball Champions League: Δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, για την 7η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Basketball Champions League: Κατάφερε να πάρει τη νίκη το Περιστέρι έναντι της Νίμπουρκ!

Η Ένωση αγωνίζεται στην Πολωνία απέναντι στην Άνβιλ Βλότσλαβεκ (19:30, ΕΡΤ3) για τον 2ο όμιλο, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά», η μόνη ελληνική ομάδα που συνδύασε με νίκη την 6η αγωνιστική, έχει δύσκολη αποστολή στη Γερμανία απέναντι στην πρωτοπόρο του 4ου ομίλου Βόννη (21:00, ΕΡΤ Sports).

Σκοτώθηκε σε τροχαίο 34χρονος ποδοσφαιριστής!

Στον όμιλο της Ένωσης παρατηρείται συνωστισμός στο «ρετιρέ», όπου οι «κιτρινόμαυροι» ισοβαθμούν με Ράστα Βέχτα και Χαποέλ Ιερουσαλήμ. Η αντίπαλος της Ένωσης , η Άνβιλ Βλότσλαβεκ, ακολουθεί έχοντας μία λιγότερη νίκη και εύλογα αναμένεται να τα δώσει όλα απέναντι στην ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, αφού βρίσκεται οριακά στην 4η θέση (ισόβαθμη με την ισπανική Μπούργκος) που οδηγεί στα πλέι οφ του BCL.

Οσο για τον ΠΑΟΚ, η ήττα από τον Πανιώνιο με 97-87 ήταν η έκτη σε εννιά αγωνιστικές στην Basket League και ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να αντεπεξέλθει σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Γερμανία. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπορεί να προέρχεται από νίκη με 93-78 επί της Σαραγόσα στην Ευρώπη, αλλά ήταν μόλις η δεύτερη. Ο Κώστας Χαραλαμπίδης βλέπει την ομάδα του να βρίσκεται στην τελευταία θέση του 4ου ομίλου στο BCL, όπου με 2 νίκες - 4 ήττες βρίσκονται επίσης οι Φάλκο (Ουγγαρία) και Μπεσίκτας (2-4)

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ανδρέας Βαζαίος!

Κέρδισε παίκτες ο Παναθηναϊκός και επικράτησε με 2-0 της Παναχαϊκής!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share