Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κέρδισε παίκτες ο Παναθηναϊκός και επικράτησε με 2-0 της Παναχαϊκής!

Σφράγισε πρόκριση!

5 Δεκεμβρίου 2019 23:15
Κέρδισε παίκτες ο Παναθηναϊκός και επικράτησε με  2-0 της Παναχαϊκής!

Έκανε τη δουλειά του και κέρδισε παίκτες ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε 2-0 της Παναχαϊκής και προκρίθηκε στους «16». Πρώτο επίσημο γκολ για Κολοβό, άρεσαν οι Καμπετσής, Μπεκ, Ζαγαρίτης, Βαγιαννίδης.

Κάποια αμφισβήτηση για το ποιος θα προκριθεί δεν υπήρχε μετά το πρώτο ματς.

Ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με 3-1 της Παναχαϊκής στην Πάτρα, σήμερα έκανε την δουλειά κερδίζοντας με 2-0 και την ίδια ώρα ο Γιώργος Δώνης μπορεί να χαμογελάει με την εμφάνιση ορισμένων παικτών του.

Όπως ο Καμπετσής που σκόραρε το 2-0 αλλά και ο Κολοβός που άνοιξε το σκορ και πέτυχε το πρώτο του επίσημο τέρμα με το τριφύλλι στο στήθος. Άρεσαν και οι Ζαγαρίτης, Μπεκ και Βαγιαννίδης, όπως και ο Αποστολάκης που είχε πολλά ανεβάσματα.

Το πάλεψε όσο μπορούσε η Παναχαϊκή, παρότι η πρόκριση είχε ουσιαστικά κριθεί από το πρώτο παιχνίδι και είχε τις φάσεις της για να πετύχει ένα τέρμα στο ΟΑΚΑ. Στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός, εκτός της διοργάνωσης οι Πατρινοί.

Το ματς

Οι πολλές αλλαγές και το ροτέισον του Γιώργου Δώνη είχε ως αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να ψάχνεται αρχικά στον αγωνιστικό χώρο. Σιγά σιγά, όμως, οι πράσινοι ανέβαζαν απόδοση, έπαιζαν στρωτό ποδόσφαιρο και έβγαζαν ωραίες συνεργασίες στο χορτάρι. Η πρώτη φάση δεν άργησε να έρθει (15’) με τον Κολοβό να κάνει κακό τελείωμα από το ύψος της μικρής περιοχής, με την Παναχαϊκή να απαντά στο αμέσως επόμενο λεπτό αλλά ο Μαυρομμάτης με προβολή δεν επέτρεψε στον Αντωνακόπουλο να σκοράρει. Ο Καπούταγλης «έβγαλε» το σουτ του Σερπέζη, όπως και αυτό του Μπεκ με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα.

Μπεκ, Σερπέζης, Αποστολάκης ήταν θετικότατοι και έδειχναν στον Γιώργο Δώνη πως αξίζουν μιας ευκαιρίας, με την γενικότερη εικόνα του Παναθηναϊκού να είναι καλή. Μπορεί ναι μεν να έλειπε η τελική πάσα αλλά η κυκλοφορία της μπάλας και οι συνδυασμοί που έβγαζαν στο χορτάρι οι πράσινοι ήταν προϊόν δουλειάς. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, ωστόσο λίγο μετά την επανέναρξη οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 52ο λεπτό, λοιπόν, ο Αποστολάκης σε ένα από τα πολλά ανεβάσματά του, έκανε τη σέντρα η οποία πέρασε από όλους και κατέληξε στον Κολοβό, ο οποίος νίκησε τον Καπούταγλη (1-0), πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα με το τριφύλλι.

Επιστολή στην EuroLeague έστειλε ο Παναθηναϊκός για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό!

Ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή στην EuroLeague για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε ξεκινήσει νωρίτερα τις απαραίτητες ενέργειες, αφού είχε αποστείλει σχετικές επιστολές τόσο στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όσο και στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, ενώ στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι υπήρξε απόλυτη ταύτιση με τους ανθρώπους της Αστυνομίας, της ΔΕΑΒ και του Ολυμπιακού. Super League: Ισόπαλο το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη!

Παράλληλα, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» συνεχίζουν τις συναντήσεις με την Αστυνομία και τους φορείς του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι, όπως επίσης και με τους οργανωμένους φιλάθλους στους οποίους συνέστησαν να παραμείνουν ψύχραιμοι απέναντι στις επικείμενες προκλήσεις της άλλης πλευράς και να στηρίξουν την ομάδα τους μόνο με τη φωνή τους.

Basket League: Νέα κατοστάρα στη Ρόδο για τον Παναθηναϊκό!

Ενημέρωσε την διοργανώτρια αρχή για τις ενέργειες που θα κάνει, όπως για παράδειγμα να τοποθετήσει δίχτυ περιμετρικά των εξεδρών, προστατευτικά πίσω από τους πάγκους, θα υπάρχει μεγάλη δύναμη security, φυσούνες στις εισόδους αθλητών και διαιτητών, ενώ την ενημέρωσε αναλυτικά για τις επαφές που έχει με τους αρμόδιους φορείς ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share