Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Redemption Action Club: Ο καλύτερος πολυχώρος για πολεμικές τέχνες, χoρο και γυμναστική!

5 Δεκεμβρίου 2019 18:10
Redemption Action Club: Ο καλύτερος πολυχώρος για πολεμικές τέχνες, χoρο και γυμναστική!

Το Redemption Action Club του Θεοδόση Δελή, είναι ένας μοναδικός πολυχώρος που βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη 9 μέσα στη καρδιά του Χαλανδρίου.
Συνδιάζει πολεμικές τέχνες, χoρο, γυμναστική ενώ ως σκοπό έχει τη προώθηση των τεχνών αλλά και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των μελών του όσον αφορά τη σωματική και ψυχική υγεία.

Αναπτύσεται με όραμα τη δημιουργία μιας μεγάλης οικογένειας γεμάτη αδρεναλίνη, συνδιάζοντας κόσμο από κάθε τέχνη και άθλητικη δραστηριότητα ενώ μπορείτε να βρείτε ήδη τμήματα KUNG FU-FUJOW PAI, FULL COMBAT, WEAPONS, FIGHT FOR FITNESS, BREAK DANCE, HIP HOP, CONTEMPORARY, COMMERCIAL.

Με χαρακτηριστικό σύνθημα"DANGER IS REAL BUT FEAR IS CHOICE" ο θεόδοσης Δέλης εκπαιδεύει τους ασκούμενους ώστε να μπορούν να προστατέψουν τον εαυτό τους.
Όπως συνηθίζει να λέει η αυτοάμυνα ειναι δικαίωμα και το να έχεις βασικές γνώσεις αποτελεί απαραίτητο προσόν για κάθε άνθρωπο.
Αναλύοντας διαφορά στυλ μάχης παρότρυνει τον καθένα ξεχωριστά να φτιαξει το δικό του στυλ μέσα από κινήσεις που ταιριάζουν τόσο στο σωματότυπο του αλλά και στη ψυχολογία του, ενώ δίνει μεγάλη έμφαση στη σκληραγωγηση και στη σωστή τεχνική κατάρτηση.

Instagram:
Redemption.Action.Club

Facebook:
Redemption Action Club

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share