Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Basketball Champions League: Σπουδαίο διπλό για ΠΑΟΚ! (Video)

«Άλωσε» τη Βόννη!

4 Δεκεμβρίου 2019 23:37
Basketball Champions League: Σπουδαίο διπλό για ΠΑΟΚ! (Video)

Σπουδαίο διπλό στο Basketball Champions League πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, που άλωσε το Telekom Dome σε βάρος της Βόννης (85-83). Νωρίτερα η ΑΕΚ απέδρασε από την Πολωνία!

Ο δικέφαλος γύρισε από το -10 της πρώτης περιόδου, έβαλε σωρηδόν τρίποντα στο τρίτο δεκάλεπτο και, εν τέλει, πήρε τη νίκη από τα (μαγικά) χέρια του Βαγγέλη Μαργαρίτη (στο 300ό παιχνίδι του με τη φανέλα του δικεφάλου).

Ο αρχηγός σκόραρε με floater στα 11.8'' για το τέλος, με τους γηπεδούχους να χάνουν δύο σουτ τριών πόντων στην τελευταία επίθεση του αγώνα και να "γκρεμίζονται" από την κορυφή του Δ' Ομίλου. Τρίτη σερί νίκη για τον ΠΑΟΚ, που πλέον έχει κάθε δικαίωνα να πιστεύει πως στον β' γύρο μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-15, 50-45, 69-73, 83-85.

ΒΟΝΝΗ (Παχ): Μπρούνινγκ 14 (5/7 δίποντα, 4/5 βολές, 6 ριμπάουντ), ΝτιΛέο 9 (1/5 τρίποντα), Φρέιζιερ 11 (6 ασίστ), Λίσκα 7, Σίμονς 6 (1), Τζόουνς 6, Μπαρτόλο 10 (1 τρίποντο, 7 ριμπάουντ), Σαϊμπού 2, Σούμποτιτς 8 (1), Ζίμερμαν 10 (6 ριμπάουντ).

ΠΑΟΚ (Χαραλαμπίδης): Μπεστ 16 (3/6 τρίποντα), Λιούις 12 (2 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 8 ασίστ), Μαργαρίτης 17 (3/5 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 2/2 βολές, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Σμιθ 22 (1/7 δίποντα, 6/10 τρίποντα, 2/2 βολές), Γουίγκινς 4, Εγκεκέζε, Νόουλς 5 (2/8 δίποντα, 1/2 βολές, 8 ριμπάουντ), Σαρικόπουλος 1, Σχίζας 2, Τσόχλας 6 (2).

Επιστολή στην EuroLeague έστειλε ο Παναθηναϊκός για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό!

Ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή στην EuroLeague για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε ξεκινήσει νωρίτερα τις απαραίτητες ενέργειες, αφού είχε αποστείλει σχετικές επιστολές τόσο στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όσο και στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, ενώ στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι υπήρξε απόλυτη ταύτιση με τους ανθρώπους της Αστυνομίας, της ΔΕΑΒ και του Ολυμπιακού. Super League: Ισόπαλο το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη!

Παράλληλα, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» συνεχίζουν τις συναντήσεις με την Αστυνομία και τους φορείς του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι, όπως επίσης και με τους οργανωμένους φιλάθλους στους οποίους συνέστησαν να παραμείνουν ψύχραιμοι απέναντι στις επικείμενες προκλήσεις της άλλης πλευράς και να στηρίξουν την ομάδα τους μόνο με τη φωνή τους.

Basket League: Νέα κατοστάρα στη Ρόδο για τον Παναθηναϊκό!

Ενημέρωσε την διοργανώτρια αρχή για τις ενέργειες που θα κάνει, όπως για παράδειγμα να τοποθετήσει δίχτυ περιμετρικά των εξεδρών, προστατευτικά πίσω από τους πάγκους, θα υπάρχει μεγάλη δύναμη security, φυσούνες στις εισόδους αθλητών και διαιτητών, ενώ την ενημέρωσε αναλυτικά για τις επαφές που έχει με τους αρμόδιους φορείς ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share