Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Basketball Champions League: Δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Απέναντι στις Άνβιλ Βλότσλαβεκ και Βόννη αντίστοιχα!

4 Δεκεμβρίου 2019 16:07
Basketball Champions League: Δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, για την 7η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Basketball Champions League: Κατάφερε να πάρει τη νίκη το Περιστέρι έναντι της Νίμπουρκ!

Η Ένωση αγωνίζεται στην Πολωνία απέναντι στην Άνβιλ Βλότσλαβεκ (19:30, ΕΡΤ3) για τον 2ο όμιλο, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά», η μόνη ελληνική ομάδα που συνδύασε με νίκη την 6η αγωνιστική, έχει δύσκολη αποστολή στη Γερμανία απέναντι στην πρωτοπόρο του 4ου ομίλου Βόννη (21:00, ΕΡΤ Sports).

Σκοτώθηκε σε τροχαίο 34χρονος ποδοσφαιριστής!

Στον όμιλο της Ένωσης παρατηρείται συνωστισμός στο «ρετιρέ», όπου οι «κιτρινόμαυροι» ισοβαθμούν με Ράστα Βέχτα και Χαποέλ Ιερουσαλήμ. Η αντίπαλος της Ένωσης , η Άνβιλ Βλότσλαβεκ, ακολουθεί έχοντας μία λιγότερη νίκη και εύλογα αναμένεται να τα δώσει όλα απέναντι στην ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, αφού βρίσκεται οριακά στην 4η θέση (ισόβαθμη με την ισπανική Μπούργκος) που οδηγεί στα πλέι οφ του BCL.

Οσο για τον ΠΑΟΚ, η ήττα από τον Πανιώνιο με 97-87 ήταν η έκτη σε εννιά αγωνιστικές στην Basket League και ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να αντεπεξέλθει σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Γερμανία. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπορεί να προέρχεται από νίκη με 93-78 επί της Σαραγόσα στην Ευρώπη, αλλά ήταν μόλις η δεύτερη. Ο Κώστας Χαραλαμπίδης βλέπει την ομάδα του να βρίσκεται στην τελευταία θέση του 4ου ομίλου στο BCL, όπου με 2 νίκες - 4 ήττες βρίσκονται επίσης οι Φάλκο (Ουγγαρία) και Μπεσίκτας (2-4)

Επιστολή στην EuroLeague έστειλε ο Παναθηναϊκός για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό!

Ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή στην EuroLeague για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε ξεκινήσει νωρίτερα τις απαραίτητες ενέργειες, αφού είχε αποστείλει σχετικές επιστολές τόσο στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όσο και στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, ενώ στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι υπήρξε απόλυτη ταύτιση με τους ανθρώπους της Αστυνομίας, της ΔΕΑΒ και του Ολυμπιακού. Super League: Ισόπαλο το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη!

Παράλληλα, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» συνεχίζουν τις συναντήσεις με την Αστυνομία και τους φορείς του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι, όπως επίσης και με τους οργανωμένους φιλάθλους στους οποίους συνέστησαν να παραμείνουν ψύχραιμοι απέναντι στις επικείμενες προκλήσεις της άλλης πλευράς και να στηρίξουν την ομάδα τους μόνο με τη φωνή τους.

Basket League: Νέα κατοστάρα στη Ρόδο για τον Παναθηναϊκό!

Ενημέρωσε την διοργανώτρια αρχή για τις ενέργειες που θα κάνει, όπως για παράδειγμα να τοποθετήσει δίχτυ περιμετρικά των εξεδρών, προστατευτικά πίσω από τους πάγκους, θα υπάρχει μεγάλη δύναμη security, φυσούνες στις εισόδους αθλητών και διαιτητών, ενώ την ενημέρωσε αναλυτικά για τις επαφές που έχει με τους αρμόδιους φορείς ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share