Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ: Πέθανε γιος πασίγνωστου αθλητή! (photo)

Θρήνος...

2 Δεκεμβρίου 2019 16:13
Σοκ: Πέθανε γιος πασίγνωστου αθλητή! (photo)

Πέθανε ο γιος πασίγνωστου αθλητή! Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος του 22χρονου άνδρα αποδίδεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Τραγωδία για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή: Πέθανε η 2χρονη κόρη του!

Ο 22χρονος βρισκόταν στο σπίτι γιορτάζοντας την ημέρα των ευχαριστιών με την οικογένεια και τους φίλους του στο Οχάιο, όταν βρέθηκε αναίσθητος στο πάτωμα του μπάνιου.

Ο τραγικός θάνατος του Glenn Jr. έρχεται σχεδόν δύο χρόνια μετά την ημέρα που ο πατέρας του σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα κατά τη διάρκεια ταξιδιού μετά από έναν αγώνα της ομάδας του, τους Dallas Cowboys στις 20 Νοεμβρίου 2017.

Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτου του 8χρονου από διφθερίτιδα!

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου του 8χρονου από διφθερίτιδα, καθώς, όπως αποκαλύπτει το Open TV, το ΠΙΚΠΑ Βούλας παρέδωσε το βιβλιάριο υγείας του παιδιού στην ανάδοχη οικογένεια, που το παρέλαβε.

Θάνατος 8χρονου: Η περιγραφή του γιατρού που εξέτασε πρώτος το άτυχο αγγελούδι! (Video)

Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό, το παιδάκι βρισκόταν στη μονάδα μέχρι και τις 5/10/2014. Εκείνη την ημέρα το παρέλαβε η ανάδοχη μητέρα και καταγράφεται ότι της δόθηκε και το βιβλιάριο υγείας.

«Ξέρουμε πια ότι η ανάδοχη μητέρα έχει βιβλιάριο υγείας του παιδιού. Έτσι μπορούμε να διαπιστώσουμε αν έχει εμβολιαστεί» λέει ο Μιχάλης Γιαννακός της ΠΟΕΔΗΝ.

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του 8χρονου!

Παράλληλα, τονίζει ότι υπάρχει «κλίμα ανησυχίας και ρωτάνε συνέχεια στα νοσοκομεία και σε ιδιώτες παιδιάτρους, αν τα εμβόλια καλύπτουν τα παιδιά. Εδώ και 28 χρόνια έχει εξαλειφθεί η διφθερίτιδα από τη χώρα μας, το καλύπτει πλήρως το εμβόλιο. Το συγκεκριμένο παιδί που νόσησε από διφθερίτιδα, είχε ατελή εμβολιασμό, όπως ήταν και οι αρχικές πληροφορίες, που δημοσιοποίησε ο διευθυντής του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Γι αυτό δεν μίλησε κανείς ως τώρα. Έχουμε, λοιπόν, νέα στοιχεία. Ξέρουμε πλέον ότι το παιδί έφυγε τον Σεπτέμβρη του 2014 κι όχι το 2015 που λέγαμε από το ΠΙΚΠΑ. Κάτι που σημαίνει ότι ήταν 3,5 ετών. Ως εκ τούτου, οι επαναληπτικές δόσεις του εμβολίου θα έπρεπε να έχουν γίνει από την ανάδοχη οικογένεια, μιας και γίνονται σε ηλικία 4 και 5 ετών».

Η τραγική ιστορία πίσω από το θάνατο του 8χρονου παιδιού!

Μια τραγική ιστορία κρύβεται πίσω από το θάνατο του 8χρονου παιδιού που κατέληξε στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» εξαιτίας διφθερίτιδας!

Το παιδί ήταν ορφανό! Μέχρι την ηλικία των 5 ετών φιλοξενούνταν σε δομή. Στη συνέχεια την ανατροφή του ανέλαβε ανάδοχη μητέρα.

Φρικιαστικός θάνατος 2χρονου παιδιού: Καταπλακώθηκε από γλυπτό πάγου! (Video)

Το 8χρονο αγόρι διακομίσθηκε στο Παίδων την Παρασκευή (22/11/2019) με λοίμωξη του αναπνευστικού και κατέληξε μετά από τέσσερις ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ανησυχία, όμως, έχει προκαλέσει στην ιατρική κοινότητα το γεγονός ότι ανιχνεύθηκε στον οργανισμό του το βακτήριο της διφθερίτιδας.

Τραγωδία στην Κατερίνη: Πέθανε η 29χρονη λεχώνα!

Οι εργαστηριακοί έλεγχοι συνεχίζονται, ενώ θα διενεργηθεί νεκροτομή, προκειμένου να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου.

Πέθανε ο Παναγιώτης Δρόσος σε ηλικία 27 ετών!

Από τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως ο εμβολιασμός του παιδιού ήταν πλημμελής. Σύμφωνα με το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών, το εμβόλιο για τη διφθερίτιδα, τον τέτανο και τον κοκκύτη γίνεται σε έξι δόσεις, μέχρι την ηλικία των 12 ετών. Το 8χρονο παιδί δεν είχε λάβει όλες τις δόσεις του εμβολίου, οι οποίες μέχρι την ηλικία του είναι πέντε.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share