Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Super League: Γκέλα του Άρη κόντρα στη Λαμία!

Νίκη play-off για την Ξάνθη κόντρα στον Ατρόμητο!

1 Δεκεμβρίου 2019 22:14
Super League: Γκέλα του Άρη κόντρα στη Λαμία!

Super League: Γκέλα του Άρη κόντρα στη Λαμία!

Super League: Ισόπαλο το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη!

Ο Άρης αιφνιδιάστηκε από τη Λαμία καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ (0-1) με το γκολ που πέτυχε ο Τουράμ στο 16'. Ωστόσο, οι Κίτρινοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 31' με τέρμα του Λάρσον.

Super League: Μπαλοθιά του ΟΦΗ στην ΑΕΚ!

Μολονότι όμως είχαν χρόνο για να γυρίσουν το παιχνίδι, εν τέλει δεν τα κατάφεραν καθώς στη μεγαλύτερη ευκαιρία που δημιούργησαν στο 68', αντί για δίχτυα, ο Μπα σημάδεψε το δοκάρι.

Αρης (Ένινγκ): Τσιλιγγίρης, Λούκας Σάσα, Κόρχουτ, Ροζ, Βέλεθ, Ματίγια, Μπα, Μπρούνο Γκάμα, Φετφατζίδης (65’ Μαντσίνι), Ντιγκινί (64’ Μαρτίνες), Λάρσον.

Λαμία(Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Σκαρντόβελι, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Δημούτσος, Ρόμανιτς, Μπεχαράνο (70’ Βασιλόγιαννης), Τουράμ, Τιρόνε (46’ Βύντρα), Καραμάνος (85’ Σάλιακας), Σκόνδρας.

Νίκη play-off για την Ξάνθη κόντρα στον Ατρόμητο!

Σε ένα παιχνίδι όπου οι μεγάλες φάσεις έμοιαζαν με είδος προς εξαφάνιση, η Ξάνθη νίκησε με 1-0 τον Ατρόμητο χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τεσέιρα, έφτασε τους 19 βαθμούς και ισοβαθμεί με τον ΟΦΗ στην τρίτη θέση, κάτω από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ!

Super League: Τρίποντο από τη βούλα για τον Παναθηναϊκό!

Ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε μόλις στην πρώτη αξιοσημείωτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 58' η Ξάνθη κέρδισε πέναλτι όταν ο Ντουρίτσκοβιτς ανατράπηκε από τον Χαρίση μέσα στην περιοχή, κι ο ΕντουάρντοΤεσέιρα ευστόχησε γράφοντας το 1-0.

Ξάνθη (Κόλτσης – Σιδερίδης): Αμπάντ, Στάρτζεον, Φασίδης, Κοβάτσεβιτς, Τζουρίτσκοβιτς, Μαλεζάς, Εντουάρντο (84' Ντε Λούκας), Ρενέλα (65' Μπαριέντος), Καρασαλίδης, Τέρκι (55' Καμαρά), Σόσα

Ατρόμητος (Κορακάκης – Οφρυδόπουλος): Μέγιερι, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Ταλόσα, Μπαένα (83' Ούμπιδες), Χαρίσης, Μανούσος, Ανδρούτσος (68' Ρόσα), Ενσικουλού, Βέλλιος (54' Γιακουμάκης)

Super League: Νίκη-ανάσα του Πανιωνίου επί του Παναιτωλικού!

Super League: Νίκη ανάσα για την παραμονή πήρε σήμερα ο Πανιώνιος κερδίζοντας 3-0 τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη.

Super League: Αυτός είναι ο διαιτητής για το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός ΠΑΟΚ!

Οι «κυανέρυθροι» που άρχισαν τη σεζόν με -6 βαθμούς λόγω τιμωρίας για τη μη εξασφάλιση άδειας συμμετοχής στη Super League, αποδεικνύουν πως ουδείς μπορεί να τους ξεγράψει. Και πως να ξεγράψεις άλλωστε μια ομάδα που αν και θεωρείτο καταδικασμένη από τους περισσότερους, απέδειξε μέσα στο γήπεδο ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Στο ντέρμπι των ουραγών με τον Παναιτωλικό, η ομάδα της Νέας Σμύρνης νίκησε κατά κράτος με 3-0 και έπαψε να είναι ουραγός καθώς για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της σεζόν δεν βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας στη 14η θέση μόνη κι έρημη την ομάδα του Αγρινίου, που ακόμη δεν έχει πανηγυρίσει νίκη έπειτα από 12 αγωνιστικές.

Η Λάρισα κατάφερε με ανατροπή να επικρατήσει 2-1 του Βόλου στην AEL FC Arena και να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης με το γκολ του Ντάουντα στο 84', που ήρθε από τον πάγκο κι έκανε τη διαφορά. Ο επιθετικός της ΑΕΛ εκμεταλλεύτηκε το αμυντικό λάθος των φιλοξενουμένων και σκόραρε εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών, καθώς η ομάδα του κυνηγάει το στόχο της πρώτης εξάδας. Ο ίδιος είχε κάνει το ίδιο και με τον ΟΦΗ, όταν είχε υπογράψει τη νίκη με ανατροπή (3-2)

Super League: Διαβολική σύμπτωση για Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό!

Ένα αρκετά σπάνιο φαινόμενο έκανε την εμφάνισή του κατά τη διάρκεια της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Super League: Απογείωση για τον ΠΑΟΚ! Επικράτησε με 1-0 απέναντι στην ΑΕΛ!

Αυτό αφορά το γεγονός πως και οι τρεις «μεγάλοι» του λεκανοπεδίου έχασαν βαθμούς όλοι μαζί. Η προηγούμενη φορά που συνέβη αυτό, ήταν πριν τρία χρόνια και δύο μήνες. Συγκεκριμένα, ήταν η 5η αγωνιστική της περιόδου 2016-17.

Υπενθυμίζεται ότι, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, το Σάββατο (23/11), ενώ χθες η ΑΕΚ είχε το ίδιο σκορ απέναντι στον Άρη, στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Κατά διαβολική σύμπτωση, στις 24 Νοεμβρίου του 2016, το «τριφύλλι» και τότε είχε μείνει στο 0-0 ξανά με την ομάδα του Αγρινίου, εκτός έδρας. Στις 25 του μήνα οι Πειραιώτες είχαν χάσει από την ΑΕΛ στη Λάρισα με 1-0, ενώ στις 26 Νοεμβρίου η Ένωση είχε έρθει ισόπαλη χωρίς γκολ με μια άλλη ομάδα της Θεσσαλονίκης, τον Ηρακλή, στο ΟΑΚΑ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share