Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Χαμός στο Καραϊσκάκη: Επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια!

Μεγάλη ένταση!

1 Δεκεμβρίου 2019 19:16
Χαμός στο Καραϊσκάκη: Επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια!

Χαμός στο Καραϊσκάκη με επεισόδια να γίνονται έξω από τα αποδυτήρια!

Super League: Τρίποντο από τη βούλα για τον Παναθηναϊκό!

Συγκεκριμένα, «αντιπροσωπεία» οπαδών του Ολυμπιακού περίμεναν την αποστολή του ΠΑΟΚ έξω από τα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης»

Η αποστολή του «Δικεφάλου» έφτασε στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 18:00, όμως το πούλμαν δεν έφτασε στην είσοδο των αποδυτηρίων του γηπέδου, ως συνήθως.

Euro 2020: Έγινε η κλήρωση των ομίλων!

Αντιθέτως, είχε σταματήσει για περίπου 15 λεπτά στην πύλη της εισόδου, με αφορμή -σύμφωνα με πληροφορίες- ότι είχε χαλάσει η πύλη και δεν μπορούσε να ανοίξει.

Έπειτα από 15 λεπτά διαπραγματεύσεων, τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ βγήκαν από το πούλμαν και περπάτησαν μέχρι τα αποδυτήρια. Στο μέσο της διαδρομής, όμως, και συγκεκριμένα έξω από την αίθουσα Τύπου του γηπέδου, υπήρχαν πάνω από 20 οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι άρχισαν τις φραστικές επιθέσεις εναντίον των μελών της αποστολής του «Δικεφάλου».

Τα πνεύματα οξύνθηκαν και σε συνδυασμό με την παρουσία αστυνομικών με γκλομπ και ασπίδες, έπεσε αρκετό ξύλο ανάμεσα στους οπαδούς και την αστυνομία, με τα… σκάγια να παίρνουν και τους παίκτες του «Δικεφάλου». Όταν η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε μέχρι τα αποδυτήρια, το ξύλο συνεχίστηκε ανάμεσα στην αστυνομία και τους οπαδούς, παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του Ολυμπιακού να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Super League: Μπαλοθιά του ΟΦΗ στην ΑΕΚ!

Super League: Μπαλοθιά του ΟΦΗ στην ΑΕΚ!

Super League: Νίκη-ανάσα του Πανιωνίου επί του Παναιτωλικού!

Μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, ο ΟΦΗ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις την ιδανική στιγμή. Νίκησε την ΑΕΚ 1-0 στο Ηράκλειο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πορτογάλο Λισάντρο Σεμέντο και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας γκρεμίζοντας τη χλωμή και μέτρια Ενωση, που δεν μπόρεσε να αποφύγει το ναυάγιο.

Ήταν το έκτο φετινό γκολ του 23χρονου Σεμέντο (επτά έχει μόνο ο Κάρολ Σφιντέρσκι), που στο 52' χόρεψε την άμυνα της ΑΕΚ που δεν εκτίμησε καλά την φάση, άδειασε τον Βράνιες και με αριστερό διαγώνιο σουτ νίκησε τον Μπάρκα, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Οι δύο ομάδες είχαν ένα μέτριο ημίχρονο, καθώς αλληλοεξουδετρώθηκαν στη μεσαία γραμμή, Μάλιστα μοιράστηκαν απόλυτα και τον χρόνο κατοχής της μπάλας, ενώ ο μόνος παίκτης που απείλησε ήταν ο Σεμέντο, που ήταν και ο πιο δραστήριος ποδοσφαιριστής.

Στο δεύτερο ημίχρονο, με την άνοδο και των Σακόρ και Ναμπί, ο ΟΦΗ πέτυχε το γκολ της νίκης και στη συνέχεια δεν απειλήθηκε από την ανούσια ΑΕΚ, που δεν είχε τρόπο να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις στο 80' η ΑΕΚ έκανε τελική φάση στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 88' ο Βράνιες αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης τον Μαρινάκη.

Οι ενδεκάδες:

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν, Μαρινάκης (92' Νάστος), Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σακόρ, Ναμπί (81' Κουτρουμπής), Νέιρα, Τσιλιανίδης, Σεμέντο, Μάνος (59' Φιγκεϊρέιδο).

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Βράνιες, Λόπες (83' Ντέλετιτς), Κρίστισιτς (78' Γιακουμάκης), Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Παουλίνιο (61' Αλμπάνης), Λιβάγια, Ολιβέιρα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share