Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Στέφανος Τσιτσιπάς: Βουτιά "θανάτου" στα παγωμένα νερά της Ισλανδίας! (Video)

Δείτε τις εικόνες που ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό!

28 Νοεμβρίου 2019 10:13
Στέφανος Τσιτσιπάς: Βουτιά

O Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μια βουτιά "παγωμένου θανάτου" στην Ισλανδία! Ο ίδιος ανέβασε ένα βίντεο την ώρα που βουτάει στα νερά της Ισλανδίας και έχει γίνει viral! Μην φοβάστε δεν έπαθε κάτι ο Έλληνας τενίστας!

Σε κατάσταση σοκ ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Έπεσε θύμα απάτης!

Όπως θα δείτε ο διεθνής πια τενίστας έχει παγώσει κάτι που είναι αναμενόμενο αλλά προσπαθεί να αντιμετωπίσει με χιούμορ αυτό που του συμβαίνει! Το βίντεο σχολίασαν και η δημοσιογραφική ομάδα του Γιώργου Παπαδάκη!

Όπως δήλωσε, ήταν όνειρό του να ταξιδέψει στην Ισλανδία και να γνωρίσει τη χώρα και τις εμπειρίες που προσφέρει.

Ο Τσιτσιπάς απόλαυσε τα απίθανα τοπία της ισλανδικής υπαίθρου, βρέθηκε σε διάφορα αξιοθέατα και τόλμησε μια βουτιά στα παγωμένα νερά υπαίθριας πισίνας, δοκιμάζοντας τις αντοχές του στο κρύο της Ισλανδίας.

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Εκτοξεύθηκε στα ύψη ο τραπεζικός του λογαριασμός! Πόσα κέρδισε;

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφυγε κερδισμένος από το τουρνουά στο Λονδίνο, όχι μόνο ψυχικά, αφού απέδωσαν όλοι οι κόποι του, αλλά και οικονομικά... Μας έκανε όλους περήφανους, και αποτελεί τον κορυφαίο έλληνα τενίστα. Δείτε πόσα πίστωθηκαν στον τραπεζικό του λογαριασμό!

Δείτε επίσης: Θρίαμβος για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Έφερε την νίκη στην ομάδα των Μπακς!

Μόνο η συμμετοχή στο ATP Finals δίνει 215.000 δολάρια. Η νίκη στη φάση των ομίλων αλλά. 215.000 δολάρια, η νίκη στην ημιτελική φάση δίνει 657.000 δολάρια, ενώ η κατάκτηση του τροπαίου προσφέρει 1.353.000 δολάρια.

Ο Στέφανος με την πορεία του στο Λονδίνο και την κατάκτηση του μεγάλου τροπαίου έβαλε στους λογαριασμούς του σχεδόν 2,6 εκατομμύρια δολάρια, εκτός των χορηγών, οι οποίοι θα κληθούν από τη τα "σκάσουν" ακόμα περισσότερο, αφού πλέον θα τους προβάλει ο νεότερος Nο 6 της παγκόσμιας κατάταξης!

Ο θρίαμβος του Στέφανου Τσιτσιπά! Βίντεο από την απονομή, τα highlights και τους πανηγυρισμούς!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναδείχθηκε πρώτος μέσα στους πρώτους και κατέκτησε την κορυφή, το βράδυ της Κυριακής, γράφοντας ιστορία για το ελληνικό τένις στον τελικό των ATP Finals. Κυριάρχησε επί του Ντόμινικ Τιμ με 2-1 σετ και έκανε τα δύνατα δυνατά, μετά από την μεγάλη ανατροπή!

Δείτε επίσης: ATP Finals: Στέφανε σήκωσέ το! (videos)

Μοναδική στη μνήμη του Τσιτσιπά είναι εκείνη του τελευταίου πόντου που του χάρισε τον μεγάλο και πολυπόθητο τίτλο.

Είναι ο 6ος νεώτερος σε ηλικιά που κατακτά αυτός τον τίτλο! Η κορυφαία στιγμή του πανηγυρισμού του όταν κατακτά τον τίτλο με την κούπα στον αέρα του Ο2 στο Λονδίνο, μας ανατριχιάζει και μας κάνει περήφανους!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε, επίσης, ο έβδομος τενίστας που κατακτά τον τίτλο στα ATP Finals στην πρεμιέρα του στη διοργάνωση βάζοντας το όνομά του σε μια λίστα με τενίστες θρύλους όπως ο Τζον Μάκενροου, ο Ίλιες Ναστάζε και ο Σταν Σμίθ.

Ξεχωριστές ήταν οι στιγμές των πανηγυρισμών του Τσιτσιπά με την ομάδα που τον στηρίζει σε όλη του την μεγαλειώδη πορεία στα κορτ.

Η θερμή αγκαλιά στην μητέρα του!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share