Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Επιτέθηκαν με μαχαίρι σε ποδοσφαιριστή! (photo)

Συναγερμός!

25 Νοεμβρίου 2019 15:24
Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Επιτέθηκαν με μαχαίρι σε ποδοσφαιριστή! (photo)

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στην Καλαμαριά. Όπως καταγγέλλει ο Απόλλων Πόντου, ποδοσφαιριστής της ομάδας δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο!

Συνελήφθη πρώην ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού για στημένα παιχνίδια! (photo)

Ο λόγος για τον Μάικλ Ολαϊτάν, ο οποίος στον κυριακάτικο αγώνα του Απόλλωνα με την Κέρκυρα, είχε χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του με δικό του τέρμα. Ο Νιγηριανός άσος δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άτομο που χρησιμοποίησε μαχαίρι και τον τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, στο χέρι.

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή ελληνικής ομάδας!

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της «κοκκινόμαυρης» ΠΑΕ: «Ασφαλώς πρόκειται για μια αποτρόπαια πράξη και ως Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ καλούμε τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να δώσουν ό,τι στοιχεία γνωρίζουν στις Αστυνομικές Αρχές, όπου καταγράφηκε το γεγονός.

Φρικιαστικός τραυματισμός ποδοσφαιριστή! (photos-video)

Ο Μάικλ αναγκάστηκε να κάνει ράμματα και του ευχόμαστε καλή ανάρρωση, όσο και να ξεπεράσει γρήγορα το σοκ που ανθρωπίνως υπέστη».

Σοκ: Δολοφόνησαν με μαχαίρι διεθνή ποδοσφαιριστή! (photos)

Τραγικό τέλος για την Τζαμαϊκανή, διεθνή ποδοσφαιρίστρια, Ταράνια Κλαρκ η οποία δολοφονήθηκε με μαχαίρι στην πρωτεύουσα της χώρας, Κίνγκστον. Τραγωδία: Πέθανε 16χρονος ποδοσφαιριστής! (photos)

Η 20χρόνη ποδοσφαιρίστρια μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο έκανε το ντεμπούτο της με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας της χώρας της.

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε 23χρονος ποδοσφαιριστής! (photo)

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς σε ηλικία 23 ετών έχασε την ζωή του διάσημος ποδοσφαιριστής. Πέθανε πασίγνωστος ποδοσφαιριστής σε ηλικία 43 ετών!

Ο Εζεκιέλ Εσπερόν, έχασε την ζωή του με τραγικό τρόπο! Ο άσος της Ατλάντε, βρισκόταν σε ένα πάρτι, όταν ακούμπησε σε ένα παράθυρο. Αυτό άνοιξε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό από τον 6ο όροφο.

Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Θλίψη στον χώρο του αθλητισμού: Πέθανε ο Χρήστος Νικολάου! (Photos)

Ο Χρήστος Νικολάου, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής, πέθανε αργά το βράδυ της Τετάρτης μετά από γενναία μάχη με σοβαρή ασθένεια. Τραγωδία: Πέθανε ποδοσφαιριστής σε τροχαίο!

Ο Χρήστος Νικολάου, ήταν από τους πιο δυναμικούς αμυντικούς της σπουδαίας ομάδας της Παναχαϊκής, που ξεχώρισε στο ελληνικό πρωτάθλημα, τη δεκαετία του 1960 και στις αρχές του 1970, όντας συμπαίκτης με τους Δαβουρλή, Στραβοπόδη, Μιχαλόπουλο, Ρήγα, Καπανδρίτη κ.α.

Τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Χρήστου Νικολάου εξέφρασε η Παναχαϊκή μέσω ανακοίνωσης της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Χρήστου Νικολάου.

Ο Χρήστος Νικολάου γεννημένος το 1948 ήταν ένας ποδοσφαιριστής που άφησε εποχή στη μεγάλη Παναχαϊκή της δεκαετίας του 60' και στις αρχές του 70', αγωνιζόμενος ως δεξιός μπακ.

Το βράδυ της Τετάρτης (28/8) ο σπουδαίος "κοκκινόμαυρος" του ένδοξου παρελθόντος, απεβίωσε νικημένος από σοβαρή ασθένεια.

Ο Νικολάου άρχισε το ποδόσφαιρο στον Πανιώνιο Αγυιάς και όπως και πολλοί άλλοι είχε την τύχη να είναι "παιδί" του αείμνηστου Σπύρου Βουλγαράκη. Την 1η Αυγούστου του 1966 πήρε μεταγραφή από τον Πανιώνιο στην Παναχαϊκή.

Υπήρξε συμπαίκτης με μεγάλες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες της Παναχαϊκής όπως ο Μιχαλόπουλος, ο Στραβοπόδης, ο Ρήγας, ο Δαβουρλής και χθες το βράδυ ξεκίνησε το ταξίδι για να ανταμώσει στην γειτονιά των αγγέλων με τους άλλους μεγάλους που έχουν φύγει. Ήταν ενεργό μέλος και του συλλόγου παλαιμάχων της Παναχαϊκής.

Χρήστο Νικολάου, καλό ταξίδι».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share