Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Super League: Μπλόκο στην Λαμία για την Ξάνθη!

Έκλεψε τη νίκη η Λαμία!

24 Νοεμβρίου 2019 13:25
Super League: Μπλόκο στην Λαμία για την Ξάνθη!

Με γκολ του Ντάνι Μπεχαράνο η Λαμία συνέχισε την ξέφρενη πορεία της, πέτυχε τρίτη σερί νίκη, έφτασε τους 13 βαθμούς και άφησε τη Ξάνθη, χωρίς βαθμό σε ένα ακόμα παιχνίδι.

Το... τρένο της Λαμίας με τον Ακη Μάντζιο σε ρόλο «μηχανοδηγού» συνέχισε την ξέφρενη ανοδική πορεία του με τον σύλλογο της Φθιώτιδας να κερδίζει με 1-0 τη Ξάνθη. Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη για τους Λαμιώτες με τον Ελληνα τεχνικό στον πάγκο τους, με τον Ντάνι Μπεχαράνο να είναι ο «χρυσός» σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης.

Super League: Ένας πράσινος σταμάτησε τον Ολυμπιακό!

Οι γηπεδούχοι από το 20' και έπειτα ήταν κυρίαρχοι εντός αγωνιστικού χώρου, επέβαλλαν τον ρυθμό τους, έφτιαξαν πολλές φάσεις, κόντρα σε μία Ξάνθη που μετά την διπλή ευκαιρία του 11' δεν απείλησε ουδέποτε την εστία του Θεοδωρόπουλου, παρά το γεγονός πως στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα έκλεισε τους γηπεδούχους στα καρέ τους.

Η Θρακική ομάδα έμεινε για πέμπτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας κολλημένη στους 16 βαθμούς (σ.σ. τελευταία νίκη ήταν στις 5 Οκτωβρίου με το διπλό στη Ριζούπολη επί του Παναθηναϊκού).

Αντιθέτως η Λαμία σκαρφάλωσε στους 13 (έχει ήδη εννιά ο Μάντζιος σε τέσσερα παιχνίδια) και βλέπει τη συνέχεια του πρωταθλήματος με διαφορετικό μάτι.

Γενικώς το παιχνίδι, δεν είχε μεγάλες φάσεις, με την Λαμία, να καταγράφει τις περισσότερες τελικές σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε πως θα κρίνονταν στο γκολ, κάτι που και τελικά συνέβη. Βέβαια, στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο ρυθμός άνοιξε πολύ με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να βρουν χώρους για να πετύχουν κι άλλο τέρμα, με τον τερματοφύλακα της Ξάνθης, Αμπάντ, να λέει «όχι» σε τρεις περιπτώσεις.

Για τους γηπεδούχους εκτός του σκόρερ ξεχώρισαν και οι Τουράμ, Τιρόνε που ήταν οι πιο δραστήριοι παίκτες του αγώνα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες στο γήπεδο της ΑΕΚ! (Video)

Λευτέρης Πετρούνιας: Προκρίθηκε στον τελικό!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share