Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θρίαμβος για την Άννα Κορακάκη: Ασημένια στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Μας έκανε περήφανους για ακόμη μια φορά!

22 Νοεμβρίου 2019 16:42
Θρίαμβος για την Άννα Κορακάκη: Ασημένια στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Περήφανους μας έκανε για ακόμη μια φορά η Άννα Κορακάκη που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής που διεξάγεται στην Κίνα.

Λευτέρης Πετρούνιας: Προκρίθηκε στον τελικό!

Μετά την πέμπτη θέση στο τελικό του Σπορ Πιστολιού Γυναικών (πυροβόλο), αυτή την φορά η κορυφαία Ελληνίδα σκοπεύτρια κατάφερε να ανέβει στο βάθρο. Έπειτα από κλήρωση αγωνίστηκε στο μεικτό αγώνισμα του αεροβόλου πιστολιού 10μ μαζί με τον Ινδό Σαουράμπ Τσοντχάρι. Οι δυο πέρασαν εύκολα από τον προκριματικό γύρο με 585/600 και στη συνέχεια με 389/400 πήραν το εισιτήριο για τον τελικό.

Ο θρίαμβος του Στέφανου Τσιτσιπά! Βίντεο από την απονομή, τα highlights και τους πανηγυρισμούς!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναδείχθηκε πρώτος μέσα στους πρώτους και κατέκτησε την κορυφή, το βράδυ της Κυριακής, γράφοντας ιστορία για το ελληνικό τένις στον τελικό των ATP Finals. Κυριάρχησε επί του Ντόμινικ Τιμ με 2-1 σετ και έκανε τα δύνατα δυνατά, μετά από την μεγάλη ανατροπή!

Δείτε επίσης: ATP Finals: Στέφανε σήκωσέ το! (videos)

Μοναδική στη μνήμη του Τσιτσιπά είναι εκείνη του τελευταίου πόντου που του χάρισε τον μεγάλο και πολυπόθητο τίτλο.

Είναι ο 6ος νεώτερος σε ηλικιά που κατακτά αυτός τον τίτλο! Η κορυφαία στιγμή του πανηγυρισμού του όταν κατακτά τον τίτλο με την κούπα στον αέρα του Ο2 στο Λονδίνο, μας ανατριχιάζει και μας κάνει περήφανους!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε, επίσης, ο έβδομος τενίστας που κατακτά τον τίτλο στα ATP Finals στην πρεμιέρα του στη διοργάνωση βάζοντας το όνομά του σε μια λίστα με τενίστες θρύλους όπως ο Τζον Μάκενροου, ο Ίλιες Ναστάζε και ο Σταν Σμίθ.

Ξεχωριστές ήταν οι στιγμές των πανηγυρισμών του Τσιτσιπά με την ομάδα που τον στηρίζει σε όλη του την μεγαλειώδη πορεία στα κορτ.

Η θερμή αγκαλιά στην μητέρα του!

Στην κορυφή του κόσμου ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Κατέκτησε την κούπα στο ATP Finals! (Video)

Στην κορυφή του κόσμου ο 21χρονος Στέφανος Τσιτσιπάς κατακτώντας την κούπα στο ATP Finals!

Θρυλική νίκη για τον Στέφανο Τσιτσιπά! Νίκησε τον Φέντερερ και προκρίθηκε στον τελικό!

Ανέτρεψε όλα τα δεδομένα και έγινε ο νέος βασιλιάς του παγκοσμίου τένις. Μετά από συγκλονιστικό τελικό 157 λεπτών που έγινε στο Ο2 του Λονδίνου και απόλαυσαν εκατομμύρια θεατές σε όλο τον πλανήτη ο Τσιτσιπάς παρότι βρέθηκε με τη πλάτη στον τοίχο χάνοντας με 1-0 σετ και 5-4 γκέιμ στο 3ο σετ κατάφερε να νικήσει τον Ντομινίκ Τιμ με 6-7 (6), 6-2, 7-6 (4) και να πάρει τον τίτλο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share