Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Καταθέτει μήνυση! Τι συνέβη;

Κακά τα νέα!

20 Νοεμβρίου 2019 14:29
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Καταθέτει μήνυση! Τι συνέβη;

Άσχημα τα νέα για τον Greek Freak. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέθεσε μήνυση κατά της εταιρείας που ήταν υπεύθυνη για να ανακαίνιση τη βίλας του στο Μιλγουόκι!

Δείτε επίσης: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η απάντηση του στον Χάρντεν για το βραβείο του MVP!

Ο ίδιος υποστηρίζει πως η δουλειά δεν έγινε όπως είχε συμφωνηθεί, με αποτέλεσμα το έργο να μην έχει τελειοποιηθεί σύμφωνα με τα σχέδια που είχαν.

Ο Έλληνας φόργουορντ φέρεται να πλήρωσε 238.154 δολάρια για τη βίλα, η οποία δεν ανακαινίστηκε όπως έπρεπε.

Θρίαμβος για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Έφερε την νίκη στην ομάδα των Μπακς!

Τρομερή η εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο που έφτασε σε ένα ακόμα double double (26 πόντοι και 13 ριμπάουντ), απογείωσε την ομάδα του. Έφερε εύκολα στους Μπακς την νίκη με 102-83 επί των Ιντιάνα Πέισερς, που έπαιζαν εντός έδρας, στη μονομαχία μεταξύ των δύο πρώτων ομάδων της central division!

Δείτε επίσης: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η απάντηση του στον Χάρντεν για το βραβείο του MVP!

Αυτή ήταν ένατη νίκη σε 12 αγώνες για την ομάδα του Μιλγουόκι στο ΝΒΑ, που δείχνει από νωρίς τις προσθέσεις της. Ο Greek Freak αγωνίστηκε για 28 λεπτά, και κατάφερε να φτάσει στους 26 πόντους με 7/11 δίποντα, 3/6 τρίποντα και 3/5 βολές, σταματώντας έτσι το σερί των 30+ στα έξι παιχνίδια, ενώ είχε επίσης, έξι ασίστ, ένα κλέψιμο και ένα κόψιμο. O Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για τέσσερα λεπτά και σημείωσε δύο πόντους!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πιο χαρούμενος από ποτέ..Μιλά για το φύλο του παιδιού του!

Ενθουσιασμένος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για το πρώτο του παιδί! Τι είπε για το φύλο του μωρού; Πρόσφατα, η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια, αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως είναι έγκυος.

Δείτε επίσης: Σε πελάγη ευτυχίας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έγκυος η σύντροφός του!

Ο σούπερ σταρ του μπάσκετ Γιάννης Αντετοκούνμπο, μίλησε πρώτη φορά στους δημοσιογράφους για το παιδί που περιμένει με την σύζυγό του και είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν ακολουθώ την κοπέλα μου στο instagram. Δεν ξέρω αν το πόσταρε. Δεν έχω δει κοιλίτσα ακόμα, οπότε δεν ξέρω αν υπάρχει μωρό. OK, φυσικά αστειεύομαι. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε το πρώτο μας μωρό, δε θέλω να μιλάω πολύ για αυτό, θέλω να συγκεντρωθώ στο μπάσκετ και να αφήσω τα θέματα της οικογένειας στο σπίτι, αλλά ναι, περιμένουμε παιδί, είμαστε χαρούμενοι, η μητέρα μου είναι χαρούμενη, το ίδιο και τα αδέρφια μου. Δεν ξέρω πότε γεννάει. Θα υπάρχουν σίγουρα προιόντα για μωρά. Θα υπάρχουν μωρουδιακά zoom και freaks και αξεσουάρ, θα είναι ακριβώς όπως ο μπαμπάς του».

Όσο για τα συναισθήματά του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε:

«Με έχει αλλάξει ήδη, ειδικά για κάποιον που δεν έχει έρθει ακόμα. Είμαι πιο ώριμος, όλοι έλεγαν ότι είμαι ώριμος για την ηλικία μου, αλλά αυτό σε ωριμάζει πραγματικά. Αλλά είμαι χαρούμενος γι’ αυτό, είμαι ενθουσιασμένος, δεν είναι εδώ ακόμα, ανυπομονώ για να έρθει. Δεν θέλω να μιλήσω για το φύλο του παιδιού. Απλά, ελπίζω να έχει υγεία και να έχει μια σπουδαία ζωή».Συγκινεί ο Αντετοκούνμπο: «Έγινε ξαφνικά και πόνεσε πολύ...»!

Πηγή: Youweekly.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share