Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θρήνος στον μηχανοκίνητο αθλητισμό: Πέθανε οδηγός της Formula! (photo)

Σοκ!

18 Νοεμβρίου 2019 12:12
Θρήνος στον μηχανοκίνητο αθλητισμό: Πέθανε οδηγός της Formula! (photo)

Θρήνος στον μηχανοκίνητο αθλητισμό με τον 36χρονο οδηγό της Formula, Κριστιάνο Ρότσα να χάνει τη ζωή του!

Φρικιαστικός τραυματισμός για διαιτητή: Του έσπασαν το σαγόνι! (Video)

Ο Βραζιλιάνος βρισκόταν στο αεροπλάνο με άλλα 9 άτομα. Κατά την προσγείωση άρπαξε φωτιά, με αποτέλεσμα να συντριβεί.

«Κάψτε τους»! Βίντεο-ντοκουμέντο από τα επεισόδια οπαδών στου Ζωγράφου!

Ο 36χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, χάνοντας την μάχη με τον θάνατο στο νοσοκομείο. Νεκρή επί τόπου βρέθηκε μια γυναίκα.

Ήταν πιλότος στην A1, την F3 αλλά και την Formula Superleague.

Μικαέλ Σουμάχερ: Τι αποκαλύπτει η γυναίκα του για την υγεία του;

Η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ παραμένει ανακριβής και ένα μυστήριο πλανάται μετά τον σχεδόν θανάσιμο τrαυματισμό του πριν από 6 χρόνια. Πολλές δηλώσεις γίνονται σχετικά με την υγεία του θρύλου της Formula 1, με τις πιο πρόσφατες να αναφέρουν ότι μεταφέρθηκε στο Παρίσι για κυτταροθεραπείες!

Δείτε επίσης: Σε κακή κατάσταση ο Σουμάχερ: Δείτε πόσα κιλά έχει μείνει και πόσο ύψος έχασε!

Η σύζυγος του Κορίνα, σπάει τη σιωπή της, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην μάνατζερ του, Γουίλι Βέμπερ.

«Ο σύζυγός μου βρίσκεται στα καλύτερα χέρια και κάνουμε τα πάντα για να τον βοηθήσουμε», φέρεται να δήλωσε σε συνέντευξη της.

"Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι ακολουθούμε την επιθυμία του Μίκαελ, που είναι να παραμείνει ότι σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Να είστε σίγουροι ότι βρίσκεται στα καλύτερα χέρια και πως κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για τον βοηθήσουμε."

Μίκαελ Σουμάχερ: Νέες αποκαλύψεις για την κατάσταση της υγείας του!

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ!

Ραγδαίες εξελίξεις με τον Μίκαελ Σουμάχερ: Ο γιατρός του «έσπασε» τη σιωπή του! Tι αποκάλυψε; (Video)

Ωστόσο περιπλέκεται ακόμα περισσότερο το μυστήριο, καθώς οι πρόσφατες δηλώσεις του πρώην μάνατζερ του δημιουργούν νέα ερωτήματα σχετικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

Αποκάλυψη νοσοκόμας για τον Μίκαελ Σουμάχερ: «Σας διαβεβαιώ ότι...!»

Έχουν περάσει σχεδόν έξι χρόνια από το φρικτό ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στις Άλπεις ενώ έκανε σκι. Από τότε, οι πληροφορίες για την κατάσταση του θρύλου της Formula 1 είναι ελάχιστες, με τα τελευταία νέα να κάνουν λόγο για διακομιδή του στο Παρίσι για σειρά κυτταροθεραπειών.

Ωστόσο, ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν και οι πρόσφατες δηλώσεις του πρώην μάνατζερ του παγκόσμιου πρωταθλητή. Ο Βίλι Βέμπερ, μιλώντας σε ένα Γερμανικό τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ, δήλωσε ότι η σύζυγος του Σουμάχερ, Κορίνα, φοβάται ότι η αλήθεια θα αποκαλυφθεί.

Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις του Βέμπερ έρχονται λίγο μετά από μία συνέντευξη που παραχώρησαν η Κορίνα Σουμάχερ και η κόρη τους Τζίνα Μαρία, στην οποία μίλησαν για αρκετές προσωπικές στιγμές της οικογένειας όπως η αγάπη της κόρης τους για την ιππασία, αλλά δεν είπαν τίποτα για την υγεία του.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της «Le Parisien», ο Σουμάχερ θα ακολουθούσε μια μυστική θεραπεία που βασίζεται σε εγχύσεις βλαστοκυττάρων, σε μια προσπάθεια για την επίτευξη συστηματικής αντιφλεγμονώδους δράσης που διευκολύνει την εγκεφαλική λειτουργία. Στην κλινική «George Pompidou» βρέθηκε ο επί σειρά ετών συνεργάτης του στην Ferrari αλλά και πρόεδρος της FIA πλέον, Ζαν Τοντ, ο οποίος δεν αποκάλυψε τίποτα φεύγοντας από την κλινική. Το ίδιο όμως δεν έκανε μια εργαζόμενη στο νοσοκομείο, η οποία αποκάλυψε την πορεία της υγείας του 50χρονου Γερμανού πιλότου στην «Le Parisien», ανατρέποντας τα πάντα από όσα γνωρίζαμε.

Μίκαελ Σουμάχερ: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του!

Ο πρώην άσος της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ (Michael Schumacher) βλέπει αγώνες F1 στην τηλεόραση όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της Daily Mail, ο πρώην επικεφαλής της Ferrari, Jean Todt, ο οποίος τον επισκέπτεται συχνά στην Ελβετία. Η μυστηριώδης δήλωση του πρώην CEO της Formula 1 για τον Σουμάχερ!

Η κατάσταση της υγείας του 50χρονου πρωταθλητή παραμένει άγνωστη, ενώ φήμες τον θέλουν να κάθεται σε αναπηρικό καροτσάκι.

Την Πρωτοχρονιά, ο Μίκαελ Σουμάχερ άφησε για πρώτη φορά το σπίτι του στην Ελβετία, όπου βρίσκεται μόνιμα κι αναρρώνει. Ενώ αρχικά είχε διαψευσθεί ότι ο Σουμάχερ με το νοσηλευτικό προσωπικό θα μετακομίσουν μόνιμα στη Μαγιόρκα, ο «Σούμι», όπως είναι το προσωνύμιό του, βρίσκεται ήδη στην Ισπανία και διαμένει στη βίλα των 26 εκατομμυρίων λιρών όπου μαζί του πάντα βρίσκεται μια ομάδα γιατρών που επιβλέπει την ανάρρωσή του.

«Ο ήρωας της Φόρμουλα 1 ταξίδεψε με την οικογένειά του στον ήλιο - ένα ακόμα βήμα μπροστά προς την ανάρρωση», αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης. Τον Φεβρουάριο γιόρτασε τα 50α του γενέθλια και η σύζυγός του Κορίνα δήλωσε: «Ο Μίκαελ είναι αγωνιστής και δεν θα τα παρατήσει».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share