Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Στέφανος Τσιτσιπάς: "Πάλεψε" αλλά δεν τα κατάφερε!

Παρά το γεγονός ότι ήταν ήδη στα ημιτελικά του ATP Finals!

15 Νοεμβρίου 2019 19:27
Στέφανος Τσιτσιπάς:

O Στέφανος Τσιτσιπάς, "πάλεψε", ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει τον Ράφαελ Ναδάλ.

Παρά το γεγονός ότι ήταν ήδη στα ημιτελικά του ATP Finals, τα έδωσε όλα απέναντι στον 33χρονο Ισπανό, αλλά γνώρισε την ήττα σε μία μάχη που κράτησε περίπου τρεις ώρες.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πήρε το πρώτο σετ, όμως, η συνέχεια άνηκε στον Ναδάλ, ο οποίος παίζοντας κάθε πόντο σαν... match point κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή 6-7 (4), 6-4, 7-5 παραμένοντας ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης.

Ο Ναδάλ, πλέον, περιμένει το ματς του Ντανίλ Μεντβέντεφ με τον Σάσα Ζβέρεφ, προκειμένου να μάθει το μέλλον του στη διοργάνωση και χρειάζεται νίκη του Ρώσου (που έχει αποκλειστεί) επί του Γερμανού για να προκριθεί στους «4».

Μαρία Σάκκαρη: Αποκαλύπτει την σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά!

To τι συμβαίνει ανάμεσα στην Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά αποτελεί ένα μυστήριο και πολλά ακούγονται ανά τους καιρούς..Είναι τελικά μια δυνατή φιλία ή κάτι παραπάνω;

Δείτε επίσης: Τι ευνοεί τον Τσιτσιπά και την Σάκκαρη στους αγώνες;

Η Ελληνίδα τενίστρια καλεσμένη στο «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου απάντησε ξεκάθαρα σε αυτό το ερώτημα, δηλαδή για το τι πραγματικά τρέχει μεταξύ τους!

«Είναι ακριβώς το ίδιο όταν συμβαίνει με δύο ηθοποιούς, οι οποίοι είναι πρωταγωνιστές σε μια σειρά, κατευθείαν θα βγουν και θα πουν ότι είναι ζευγάρι. Είναι ακριβώς το ίδιο. Επειδή εμείς δεν είχαμε ποτέ έναν άντρα και μια γυναίκα, το θεώρησαν δεδομένο ότι είμαστε ζευγάρι. Αυτό ξεκίνησε όταν παίζαμε μαζί διπλά. Εκεί, με αυτό το φιλί που μου έδωσε όταν τελείωσε ο αγώνας, που ήταν τελείως φυσικό. Του βγήκε εκείνη τη στιγμή γιατί κερδίσαμε τον Φέντερερ και τον κέρδισε κι εκείνος για πρώτη φορά, ήταν πριν την Αυστραλία, εκεί φούντωσαν όλες οι φήμες. Δεν παίζει τίποτα! Ποτέ δεν ξέρεις αν θα παίξει κάτι μελλοντικά, δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, δεν ξέρεις τι θα γίνει όταν φύγεις από εδώ πέρα.

Ο Στέφανος είναι παιδί θαύμα. Αυτό που έχει καταφέρει σε αυτή την ηλικία είναι όχι μόνο αξιοθαύμαστο, είναι κάτι τόσο διαφορετικό που πολλοί λίγοι το έχουν καταφέρει μέχρι τώρα, πόσω μάλλον από την Ελλάδα. Νομίζω ότι και γι’ αυτόν δεν υπάρχει ταβάνι, μας το έχει αποδείξει πολλές φορές. Πιστεύω ότι θα φτάσει στο νούμερο 1 κάποια στιγμή κι έχει όλα τα προσόντα. Τσαντίζομαι πάρα πολύ με ανθρώπους, οι οποίοι, όταν χάνει ένα ματς ή δύο, που είναι ανθρώπινο, αμέσως λένε “ήταν φωτοβολίδα, ήταν εκτόξευση” νομίζω ότι είναι πολύ άσχημο να χαρακτηρίζεται έτσι. Είμαστε από τα καλύτερα ζευγάρια στο χώρο του τένις σήμερα γιατί ταιριάζει το παιχνίδι μας. Του χρόνου θα παίξουμε μαζί, διπλό μεικτό, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αν όλα πάνε καλά και νομίζω ότι θα έχουμε πολύ καλή επικοινωνία και χημεία μέσα στο γήπεδο».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share