Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Euroleague: Νίκη «ανάσα» κόντρα στη Ζαλγκίρις ψάχνει ο Ολυμπιακός!

Σε δύσκολη θέση οι «ερυθρόλευκοι»

15 Νοεμβρίου 2019 13:55
Euroleague: Νίκη «ανάσα» κόντρα στη Ζαλγκίρις ψάχνει ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός υποδέχονται απόψε (21.30) τη Ζαλγκίρις για την Euroleague και φιλοδοξούν να φτάσουν στη νίκη που θα τους επιτρέψει να ανασάνουν εν όψει της διαβολοβδομάδας που ακολουθεί.

Euroleague: Ήττα ντροπή για Παναθηναϊκό από την Άλμπα! Οργή του κόσμου για Πεδουλάκη!

Ο Κεστούτις Κεμζούρα δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς οι Γιώργος Πρίντεζης και Γουίλι Ριντ ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις.

Η Ζαλγκίρις από την άλλη έχει εξαιρετική παράδοση στο ΣΕΦ, όμως εφέτος προσπαθεί ακόμα να βρει ρυθμό, καθώς μετράει μεγάλες νίκες κόντρα στη Ρεάλ και τη Φενέρμπαχτσε, αλλά και καταστροφικές ήττες από τη Ζενίτ και τη Βιλερμπάν.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Κάρλος Κορτές (Ισπανία) και Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία).

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου

  • 19.00 Novasports 2HD ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Φενέρμπαχτσε
  • 20.00 Novasports 3HD Ερυθρός Αστέρας – Βιλερμπάν
  • 21.30 Novasports 1HD Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις
  • 22.00 Novasports 2HD Βαλένθια - Μπάγερν Μονάχου

Βαθμολογία:

Euroleague: Ολυμπιακός για λύπηση!

Ο Ολυμπιακός ήταν λίγος για να δει στα μάτια αυτή την Εφές. Με αντεπίθεση στο β' μέρος κατάφερε να ηττηθεί με 67-86 καθώς πλέον έχει μεταβληθεί σε σάκο του μποξ για τις καλές ομάδες της Euroleague.

Η βαριά ήττα από την Μακάμπι... ξύπνησε τον Ολυμπιακό για μόλις ένα δεκάλεπτο. Οι Πειραιώτες έδειξαν ενέργεια και διάθεση μέχρι το 10' και το ελαφρύ προβάδισμα (24-21) έδινε ελπίδες για μάχη κόντρα στην Εφές. Οι Τούρκοι όμως αντέδρασαν και η μεγάλη τους ποιότητα ήταν αρκετή για να τους φέρει σε θέση κυριαρχίας στο ΣΕΦ, προτού φύγουν με ένα μεγάλο και εύκολο διπλό (86-67).

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένα φανταστικό σερί στο δεύτερο δεκάλεπτο και το 32-11 που «έτρεξαν» σε αυτό το διάστημα ήταν αρκετό για να τους φέρει προβάδισμα 18 πόντων στο ημίχρονο (53-35) και, ουσιαστικά, ένα «μαξιλαράκι» για μία άνετη επικράτηση.

Ο Βάσα Μίσιτς «αντέδρασε» στην δημόσια κριτική του Αταμάν μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ και έκανε πραγματικά ό,τι ήθελε την άμυνα του Ολυμπιακού, με τους Σέιν Λάρκιν και Μπράιαντ Ντάνστον να βοηθούν με εξαιρετικό πρόσωπο. Από την άλλη μεριά, πάλεψε ο Μπράντον Πολ, που έδωσε και σφυγμό μειώνοντας στους έξι στο 31' (61-67), χωρίς ωστόσο να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα ή κάποια... μαγική ανατροπή.

Οι Πειραιώτες έπεσαν το 2-5 και ήδη βλέπουν το τρένο για τις υψηλότερες θέσεις να... φεύγει, με το ματς απέναντι στην Ζαλγκίρις (15/11) να αποκτά ήδη χαρακτήρα «τελικού». Στο 5-2 η Εφές, που υποδέχεται στη συνέχεια την Ζενίτ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share