Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρήνος: Πέθανε γνωστός αθλητής! (photo-video)

Θλίψη!

13 Νοεμβρίου 2019 21:58
Θρήνος: Πέθανε γνωστός αθλητής! (photo-video)

Ο κόσμος της ποδηλασίας βυθίστηκε στο πένθος για τον θάνατο ενός εκ των κορυφαίων της αθλητών. Ο λόγος για τον Γάλλο Ρεϊμόν Πουλιντόρ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 83 ετών στην πόλη Σεντ Λοράν, όπως αναφέρει η ψηφιακή έκδοση της εφημερίδας L'Equipe.

Σοκ: Πέθανε γνωστός 27χρονος αθλητής!

Ο Πουλιντόρ είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο στη Λιμόζ από τον περασμένο Οκτώβριο λόγω της «κατάστασης κόπωσης».

Σίγουρα αποτελεί σημείο αναφοράς στην ποδηλασία κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ‘60. Στις νίκες του, φιγουράρουν ένας γύρος Ισπανίας (1964), Μιλάνο-Σαν Ρέμο (1961), Flecha Valona (1963), Dauphiné (1966 και 1969) και δύο νίκες στο Παρίσι-Νις (1972 και 1973).

Θρήνος: Σκοτώθηκε 20χρονος αθλητής! (photos-video)

Ένα θανατηφόρο δυστύχημα επισκίασε το Γκραν Πρι Μαλαισίας του παγκόσμιου πρωταθλήματος MotoGP. Ένας 20χρονος αθλητής σκοτώθηκε στην πίστα Σεπάνγκ της Μαλαισίας, στο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας Asia Talent Cup. Ανατριχιαστικό ατύχημα για αθλητή: Έσπασε το λαιμό του επιχειρώντας άλμα με τριπλή κωλοτούμπα! (Video)

Ο λόγος για τον Αφρίντζα Μουναντάρ, ο οποίος είχε μία πτώση στο πλαίσιο του αγώνα για το πρωτάθλημα Idemitsu Asia Talent Cup στην πίστα του Σεπάνγκ. Στη συνέχεια χτυπήθηκε από άλλους αναβάτες, τραυματίστηκε σοβαρά και εξέπνευσε λίγο αργότερα σε νοσοκομείο της Κουάλα Λουμπούρ, όπου είχε μεταφερθεί επειγόντως.

Το δυστύχημα συνέβη μόλις στον πρώτο από τους συνολικά 13 γύρους του αγώνα, που όπως ήταν λογικό διακόπηκε αμέσως. Ο Ινδονήσιος Μουναντάρ ανήκε στους πιο επιτυχημένους αναβάτες του συγκεκριμένου πρωταθλήματος υποδομών και διεκδικούσε τον τίτλο, καθώς είχε σημειώσει εφέτος δύο νίκες και είχε ανέβει άλλες τέσσερις φορές στο βάθρο.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά την Κυριακή στη Μαλαισία, ενώ οι συναθλητές του νεαρού Ινδονήσιου θα αφιερώσουν τον δικό τους αγώνα στη μνήμη του άτυχου αναβάτη.

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε 32χρονος ποδοσφαιριστής! (photo)

Σε σοκ είναι το παγκόσμιο ποδόσφαιρο μετά την είδηση του θανάτου πασίγνωστου ποδοσφαιριστή σε ηλικία 32 ετών. Πέθανε πασίγνωστος ποδοσφαιριστής σε ηλικία 43 ετών!

Με τεράστια καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα, τα τελευταία χρόνια έπαιζε ποδόσφαιρο στις ΗΠΑ. Τελευταία του ομάδα οι Austin Bold, οι οποίοι ανακοίνωσαν την τραγική είδηση.

Ο 32χρονος άσος, Ισάακ Πρόμις, πέθανε από παθολογικά αίτια, καθώς δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας. Μάλιστα είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008, φορώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Θλίψη: Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής διαγνώστηκε με καρκίνο!

Ένα νέο άσχημο παιχνίδι στον Άγκνους ΜακΝτόναλντ επεφύλασσε η ζωή, μιας και ο 26χρονος διαγνώστηκε με καρκίνο στο έντερο πάνω που ήθελε να κάνει comeback στην καριέρα του μετά από σοβαρό τραυματισμό.

Ο αμυντικός της Χαλ είχε παίξει μόλις τρία παιχνίδια πέρυσι μιας και είχε θρόμβωση στην γάμπα και αναγκάστηκε να μείνει για εννέα μήνες εκτός και πάνω που πήγαινε να βάλει ξανά την καριέρα του σε μια σειρά (σ.σ δηλώνοντας μάλιστα πριν περίπου έναν μήνα ότι η περσινή χρονιά ήταν η πιο σκληρή της ζωής του) ήρθαν τα πραγματικά άσχημα νέα…Σοκ στο ποδόσφαιρο: Παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιριστής κατηγορείται για παιδική πορνογραφία!

Συγκεκριμένα, η Χαλ ανακοίνωσε:

«Η Χαλ είναι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Άγκνους ΜακΝτόναλντ διαγνώστηκε με καρκίνο στο έντερο. Ο Άγκνους έδειξε σπουδαία δύναμη χαρακτήρα με τον τρόπο που αντέδρασε στα νέα. Όλη η οικογένεια των Τίγρεων ενώνεται για να δείχνει στον Άγκνους διαρκή αγάπη και υποστήριξη κατά την ανάρρωσή του. Το να είναι καλά στο σώμα και στο μυαλό του είναι η πρώτη μας προτεραιότητα αυτήν την στιγμή.

Ο σύλλογος ζητά με ευγένεια από τους οπαδούς και τα μίντια να σεβαστούν την ιδιωτικότητα του Άγκνους και της οικογένειάς του. Παρακαλούμε όπως σημειώσετε πως νέα για την πρόοδό του θα δίνονται από τον σύλλογο».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share