Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παναθηναϊκός: Η απαίτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να ζητήσουν συγγνώμη!

Και εκείνοι... ζήτησαν!

11 Νοεμβρίου 2019 21:59
Παναθηναϊκός: Η απαίτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να ζητήσουν συγγνώμη!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε απόψε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους έπειτα από τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα Πατρών στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας!

Ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «αυτό που με έχει ενοχλήσει είναι ότι κανείς από εσάς δεν είχε τα αρχ...α να ζητήσει συγγνώμη! Από τον κόσμο και από τη διοίκηση...». Ο Προμηθέας έγραψε ιστορία έναντι του Παναθηναϊκού!

Έπειτα από λίγο, οι προπονητές και οι παίκτες των «πράσινων» ζήτησαν συγγνώμη ως ομάδα και υποσχέθηκαν άμεση βελτίωση ενόψει της συνέχειας!

Με αφορμή, λοιπόν την ήττα από τον Προμηθέα Πάτρας και τον αποκλεισμό από την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, οι αθλητές και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ προχώρησαν στην παρακάτω δήλωση: «Ως ομάδα θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την χθεσινή μας απόδοση τόσο από τους φιλάθλους μας, όσο και από τον πρόεδρο. Ο αποκλεισμός μας είναι απολύτως απαράδεκτος και από τη μεριά μας υποσχόμαστε πως θα αλλάξουμε την εικόνα μας άμεσα».

ATP Finals: Ιστορική ημέρα πρόκρισης για τον Στέφανο Τσιτσιπά! (Video)

Ιστορική ημέρα πρόκρισης ήταν για τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον τελικό του ATP! Παίζοντας εξαιρετικό τένις, με άπιαστο πρώτο σερβίς, κέρδισε τον κακό του δαίμονα, Ντανιίλ Μεντβέντεφ για πρώτη φορά μετά από 5 αναμετρήσεις!

Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστες έφτασαν στο 6-6 και πήγαν στο τάι-μπρέικ, όπου ο Τσιτσιπάς επικράτησε του Ρώσου με 7-6(5). Στο δεύτερο σετ, ο Τσιτσιπάς έκανε το μπρέικ για το 5-4, ενώ στη συνέχεια δεν έχασε τη συγκέντρωση του και έφτασε σε μια μεγάλη νίκη. Στέφανος Τσιτσιπάς: Αλλαγή καριέρας; Δείτε τον να τραγουδάει! (Video)

Τι είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς:

«Το τελευταίο γκέιμ ήταν από τα ποιο δύσκολα που έχω παίξει. Δεν είναι εύκολο όταν ξέρεις πως έχει χάσει πέντε φορές από τον συγκεκριμένο αντίπαλο αλλά, είπα πως θα συνεχίσω μέχρι να τα καταφέρω. Αυτή η νίκη σημαίνει πολλά για εμένα η στήριξη του κόσμου σημαίνει πολλά για εμένα».

Τζόκοβιτς-Τσιτσιπάς 2-0: Ήττα για τον Έλληνα τεννίστα στο Paris Masters!

Με σπουδαία εμφάνιση ο Νόβακ Τζόκοβιτς κέρδισε με 6-1, 6-2 τον Στέφανο Τσιτσιπά και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Paris Masters!

Να υπενθυμίσουμε τον θρίαμβο Τσιτσιπά με ανατροπή και τώρα... Φέντερερ!

O Σέρβος θα παίξει το Σάββατο με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ για μια θέση στον τελικό της Κυριακής. Το παιχνίδι είχε διάρκεια μόλις 58' και ο Τζόκοβιτς κέρδισε τους 50 έναντι 30 πόντων ενώ είχε 4/9 μπρέικ πόιντ και ο Έλληνας 0/0.

Ο αγώνας

Στο 1ο σετ ο Νόβακ Τζόκοβιτς κυριάρχησε απόλυτα. Θα φτάσει στο 2-0 με μπρέικ μετά από διπλό λάθος του Τσιτσιπά και με νέο μπρέικ στο 4-0.

Το 5ο γκέιμ είναι προς τη μεριά του Σέρβου αλλά ο Τσιτσιπάς θα "σβήσει" 3 σε πόιντ και θα μειώσει σε 5-1.

Τελικά ο Τζόκοβιτς θα πάρει το σετ με 6-1. Ο Τσιτσιπάς θα κερδίσει το 1ο γκέιμ στο 2ο σετ αλλά θα ισοφαριστεί σε 1-1.

Ο "Νόλε" με μπρέικ θα φτάσει στο 2-1 ενώ ο Έλληνας ακόμη δεν έχει ευκαιρία για μπρέικ στο παιχνίδι.

Θα προηγηθεί με 3-1 ο Σέρβος με τους πόντους να είναι 32-24 υπέρ του.

Ο Τζόκοβιτς με μπρέικ θα φτάσει στο 4-1 και στο 5-1. Με love game θα μειώσει σε 5-2 αλλά θα χάσει το σετ και τον αγώνα.

Τι ευνοεί τον Τσιτσιπά και την Σάκκαρη στους αγώνες;

Ένας παίκτης στο τένις -όπως ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη- που είναι ανερχόμενο «αστέρι» στην κατάταξη ή ένας αντίστοιχος σκακιστής, έχει με το μέρος του ένα βασικό πλεονέκτημα: οι αντίπαλοι αποδίδουν συνήθως χειρότερα απέναντί του, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα!

Δείτε και αυτό: Μαρία Σάκκαρη: Πλησιάζει το Top 20 στην παγκόσμια κατάταξη!

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Χεμάντ Κακάρ του Πανεπιστημίου Ντιουκ της Β.Καρολίνα, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ (PNAS), μελέτησαν περισσότερους από 117.000 αγώνες τένις και πάνω από πέντε εκατομμύρια online παιγνίδια σκάκι. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ακόμη και όταν οι αντίπαλοι είναι ισοδύναμοι, παίζουν χειρότερα εναντίον κάποιου που γνωρίζουν ότι είναι ανερχόμενο «αστέρι».

Όσο ανεβαίνει στην κατάταξη ένας παίκτης τόσο αποκτά ένα «μομέντουμ» που γίνεται εκφοβιστικό στα μάτια των αντιπάλων του, ακόμη και έμπειρων επαγγελματιών. Ένας αθλητής τείνει να φοβάται στο μυαλό του περισσότερο κάποιον που έρχεται με ανοδική «φόρα» από χαμηλά, παρά κάποιον ισοδύναμο αντίπαλο που δεν έχει το ίδιο «μομέντουμ».

«Τα πειράματα μας δείχνουν ότι οι παίκτες κάνουν ένα είδος νοητικών υπολογισμών για τους ανταγωνιστές τους. Σκέφτονται ότι, όπως μια μπάλα κατρακυλά στην κατηφόρα συνεχώς ώσπου κάποιος τη σταματήσει, έτσι και κάποιος θα συνεχίσει να ανεβαίνει λόγω της φοράς του, οπότε αρχίζουν να νιώθουν ότι απειλούνται και η απόδοσή τους πέφτει», δήλωσε ο Κακάρ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share