Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Πέθανε ο Περικλής Βασιλάκης

Έχασε την μάχη!

7 Νοεμβρίου 2019 10:36
Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Πέθανε ο Περικλής Βασιλάκης

Είδηση σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού όπως έγινε γνωστό πέθανε ο Περικλής Βασιλάκης σε ηλικία 64 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο!

Ο γνωστός διαιτητής από την Πρέβεζα, μεταξύ άλλων διετέλεσε περιφερειακός σύμβουλος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Έγινε ιδιαίτερα γνωστός από την παρουσία του σε τηλεοπτικές εκπομπές και έντυπα ως αναλυτής διαιτητικών αποφάσεων.

Διετέλεσε κι αντιπεριφερειάρχης με το συνδυασμό του Αλέκου Καχριμάνη, ενώ ήταν και δύο φορές υποψήφιος βουλευτής Πρέβεζας με το ΠΑΣΟΚ. Ήταν επίσης στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής δύο φορές στην Πρέβεζα.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Αδαμάντιος Μαντής: Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του αδικοχαμένου πολίστα!

Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός και πρωταγωνιστής αγαπημένης σειράς!

Την τελευταία του πνοή άφησε ο αγαπημένος ηθοποιός την Τρίτη, με την τραγική είδηση του θανάτου να γίνεται γνωστή πριν από λίγο, όπως ανακοίνωσε και η οικογένειά του!

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου ενός εκ των πρωταγωνιστών της θρυλικής σειράς «Τα Ατίθασα Νιάτα».

Ο αγαπημένος ηθοποιός πέθανε στο σπίτι του στο Los Angeles βυθίζοντας στο πένθος το Hollywood.

«Ο λατρεμένος μου πατέρας πέθανε κατά την διάρκεια της νύχτας. Θα ήθελα από όλους να σεβαστούν αυτή την δύσκολη κατάσταση», ήταν η δήλωση της κόρης του στον Τύπο.

Να σας θυμίσουμε με την ευκαιρία: Ο πολίστας Αδαμάντιος Μαντής πέθανε από κακώσεις στο κεφάλι! Ποια είναι τα σενάρια; (Video)

Ο αγαπημένος ηθοποιός μετρούσε παρουσία 20 ετών στην θρυλική σειρά «Τα Ατίθασα Νιάτα» και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών στο σπίτι του στο Los Angeles.

O William Wintersole είχε συμμετοχές σε πάρα πολλές επιτυχημένες σειρές και καθιερώθηκε στην αμερικανική τηλεόραση.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share