Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Βυθίστηκε στο πένθος ο Παναθηναϊκός!

Τραγική απώλεια!

1 Νοεμβρίου 2019 13:47
Βυθίστηκε στο πένθος ο Παναθηναϊκός!

Η «Θύρα 13» το μικρό οινομαγειρείο των Αμπελοκήπων έχασε τον άνθρωπό του.

Ο Γιώργος, ο αρχηγός της ομάδας που κρατούσε τον Παναθηναϊκό ζωντανό δεν βρίσκεται πια μαζί μας. Τον πρόδωσε η καρδιά του χθες το βράδυ στο σπίτι του

Το κουτούκι που έσφυζε κάθε ημέρα από ζωή, έχοντας θαμώνες από όλες τις ηλικίες δεν θα είναι πια το ίδιο.

Εκεί στο μακρινό 1956, ένα ζευγάρι με δύο μικρά τότε παιδάκια, η κυρία Κούλα, ο κύριος Κώστας, με τον Γιώργο και τη Χρυσούλα αγοράζουν δύο σπιτάκια με κεραμίδια και μία μικρή αυλή. Η κυρία Κούλα ψήνει και σερβίρει τις Κυριακές σουβλάκια για τους φίλους του Παναθηναϊκού όταν αυτός παίζει στο γήπεδό του, προσπαθώντας να συμπληρώσει το πενιχρό εισόδημα του πατέρα που δούλευε οδηγός σε φορτηγό.

Πέθανε η Μαρία Βαρσάνη!

Τη δεκαετία του ’70 γίνεται φοιτητικό στέκι, με το υπέροχο φαΐ, το καλό κρασί και τις φοιτητικές τιμές.

Το καλοκαίρι η μικρή αυλή και το χειμώνα το ένα από τα δύο σπιτάκια, γεμίζουν από κόσμο που στα 10-12 τραπεζάκια τρώει ντολμαδάκια, κεφτεδάκια, συκωτάκια ψιλοκομμένα, μπακαλιάρο σκορδαλιά, σαλάτα, τις περίφημες τηγανιτές πατάτες και το πάντα καλό βαρελίσιο κρασί.

Οταν πεθαίνουν οι γονείς του ο Γιώργος δουλεύει το κουτούκι με τη βοήθεια μελών της οικογένειάς του. Διανοούμενοι και ηθοποιοί από την Ελλάδα και την Ευρώπη, η συντακτική ομάδα του περιοδικού ΑΝΤΙ που έτρωγε σε αυτό από τη Μεταπολίτευση έως το κλείσιμό του, λογοτέχνες, σκηνοθέτες, το σύνολο σχεδόν της ντόπιας διανόησης, δημοσιογράφοι, κριτικοί κινηματογράφου και προπάντων οι φοιτητές έχουν να διηγηθούν κάτι από τον πάντα πρόσχαρο να εξυπηρετήσει Γιώργο.

Η κηδεία του Γιώργου θα γίνει στις 11 το πρωί της Κυριακής στο χωριό του στη Βλαχέρνα Αρκαδίας.

Πέθανε ο Νίκος Παπαναστασόπουλος!

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Παπαναστασόπουλος, ιδρυτικό μέλος της Λαϊκής Ενότητας, ο οποίος πέρασε και από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Παπαναστασόπουλος γεννήθηκε το 1962 και σπούδασε γλυπτική στην Ανωτάτη σχολή Καλών Τεχνών. "Τον βρήκα με..." Ανατριχιάζει η αποκάλυψη για τον θάνατο του Γιάννη Σπανού!

Αφιερώθηκε στην εικαστική επιμέλεια εντύπων και βιβλίων και εργάστηκε για 17 χρόνια στην εφημερίδα Έθνος ως λιθογράφος, από όπου απολύθηκε για την συνδικαλιστική του δράση, και σε πολλά άλλα περιοδικά.

Εντάχθηκε στην Αριστερά από τα μαθητικά του χρόνια, πρώτα στον Ρήγα Φεραίο, μετά στον ΣΥΡΙΖΑ και από τον Αύγουστο του 2015 στην Λαϊκή Ενότητα, της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ανατολικής Αττικής.

Συμμετείχε σε κινήματα και ανέπτυξε αγωνιστική δράση μέχρι την τελευταία στιγμή.

Η Λαϊκή Ενότητα εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους οικείους του.

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Ταχάτος!

Έφυγε από την ζωή ο Κωνσταντίνος Ταχατος σε ηλικία 54 ετών.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή στη 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Γιάννουλη.

Αφήνει πίσω γονείς, αδέλφια, τη σύντροφό του, παιδιά, ανίψια.

Θλίψη: Πέθανε ο αγαπημένος μουσικοσυνθέτης Γιάννης Σπανός!

Πέθανε ο αγαπημένος μουσικοσυνθέτης Γιάννης Σπανός! Ο μουσικοσυνθέτης, πατέρας του νέου κύματος, Γιάννης Σπανός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών. Το δυσσάρεστο γεγονός επιβεβαίωσαν άτομα από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον.

Ο θάνατος του σκόρπισε θλίψη στο καλλιτεχνικό στερέωμα! Πένθος για την Βερόνικα Αργέντζη!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε, πριν λίγα λεπτά η είδηση πως ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης Γιάννης Σπανός έφυγε από τη ζωή...Ήταν 85 ετών. Το δυσσάρεστο γεγονός επιβεβαίωσαν άτομα.

Πέθανε ο Γιάννης Σπανός...

Posted by Χριστίνα Φίλιππα on Thursday, October 31, 2019

Σύμφωνα με πληροφορίες o αγαπημένος συνθέτης δεν αντιμετώπιζε τις τελευταίες ημέρες κάποιο πρόβλημα υγείας. Αντιθέτως ετοιμάζόταν πυρετωδώς γιια τις ζωντανές εμφανίσεις που θα πραγματοποιούσε στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο μαζί με τον Μίμηη Πλέσσα και τον Γιώργο Χατζηνάσιο. Σήμερα μάλιστα υπήρχε προγραμματισμένη τηλεφωνική συνομιλία σε τους ανθρώπους του μουσικού χώρου προκειμένου να συζητήσουν κάποιες λεπτομέρειες της συνεργασίες τους.

Τα πιο γνωστά τραγούδια του είναι: "Σαν με κοιτάς", "Οδός Αριστοτέλους", "Σπασμένο καράβι", "Μια φορά θυμάμαι μ' αγαπούσες", "Μαρκίζα", "Είπα να φύγω", "Βροχή και σήμερα", "Θα με θυμηθείς", "Στην αλάνα", "Μια Κυριακή" κ.ά. Έχει συνεργαστεί με διάσημους Γάλλους μουσικούς και ηθοποιούς στην αρχή της καριέρας του. Έχει μελοποιήσει στίχους των Λευτέρη Παπαδόπουλου,Γιώργου Παπαστεφάνου, αλλά και ποιήματα των Βασίλη Ρώτα, Γεωργίου Βιζυηνού,Μυρτιώτισσας,Νίκου Καββαδδία,Μίλτου Σαχτούρη κ.ά. Τραγούδια του έχουν ερμηνεύσει η Αρλέτα, ο Κώστας Καράλης, η Καίτη Χωματά,ο Γιάννης Πάριος, η Ελένη Δήμου,η Χάρις Αλεξίου κ.ά.

Πέθανε η Μαρία Βαρσάνη!

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών η Μαρία Παντ. Βαρσάνη.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Πέμπτη 31 - 10 - 2019 και ώρα 3.00μ.μ. , εκ της οικίας μας Αγίων Αναργύρων 16 στο Βαρούσι Τρικάλων, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων.

Αφήνει πίσω το σύζυγό της Παντελή Βαρσάνη, τα παιδιά Καλλιόπη Βαρσάνη και Δημήτρη Σταύρου, Νίκη Βαρσάνη και Ιωάννη Παγώνα, Απόστολο Βαρσάνη και Κωνσταντίνα Κοτσίρα, τα εγγόνια Βασίλειο, Αναστάσιο, Δήμητρα, Μαρία, αδέλφια και ανήψια.

Πέθανε ο Βαγγέλης Τζαμγιώζης!

Πλήρης ημερών, στα 91 του χρόνια, έφυγε ένας από τους πρωτοπόρους επιχειρηματίες των Τρικάλων.

Ο Ευάγγελος Τζαμγιώζης διατηρούσε κατάστημα ελαστικών στην Πράσινη Γωνιά, απέναντι από το 5ο Γυμνάσιο-Λύκειο. Λίαν αγαπητός, διετέλεσε πρόεδρος της Κοινότητας Κρανιάς Ασπροποτάμου για πολλά χρόνια. Παντρεμένος με τη Λίτσα, απέκτησαν δυο παιδιά, τον Λεωνίδα και τη Μαρούσκα. Αναμένεται να ανακοινωθούν τα της κηδείας του, εντός της ημέρας.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Πέθανε η Λουκά!

Θλίψη: Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση ότι πέθανε ένας πασίγνωστος ηθοποιός!

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έφυγε από την ζωή αυτό ο σπουδαίος καλλιτέχνης! Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε και τον θάνατο του Γιώργου Λιάσκου.

Ο κωμικός που έγινε γνωστός μέσα από τηλεοπτικά σόου και ταινίες, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail - έφυγε από τη ζωή στο σπίτι του σε ηλικία 77 ετών, εντελώς ξαφνικά.

Ο λόγος για τον John Witherspoon.

Η οικογένεια του ηθοποιού αναφέρει:

«Με θλίψη σας ενημερώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγός, ένας από τους πιο εργατικούς ανθρώπους της σόου μπίζνες πέθανε στο σπίτι του στο Sherman Oaks σε ηλικία 77 ετών».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε ο Χρήστος Κόλλιας!

Θρήνος: Πέθανε η 2χρονη κόρη γνωστού καλλιτέχνη!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share