Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

EuroCup: Ασταμάτητος ο Προμηθέας!

Εντυπωσιακός!

30 Οκτωβρίου 2019 23:24
EuroCup: Ασταμάτητος ο Προμηθέας!

Εντυπωσιακός ο Προμηθέας επικράτησε 91-81 και στην Ανδόρα και έφτασε στο 3-1 σε τέσσερις αγωνιστικές στο φετινό EuroCup.

Μια ακόμα σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Προμηθέας Πάτρας, αφού κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση στην Ανδόρα και να πάρει τη νίκη και μάλιστα με… διαφορά! Διαβάστε επίσης: Κύπελλο Ελλάδος: Ο Παναθηναϊκός έκανε το χρέος του και επικράτησε!

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά αν και βρέθηκε να χάνει με 4 πόντους στο φινάλε του ημιχρόνου (43-39), κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα από την έδρα της Morabanc Ανδόρα!

Κάνοντας εξαιρετικό τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο και με τον Μπαμπ… σεληνιασμένο (25 πόντοι), ο Προμηθέας κατάφερε να φτάσει στο 91-81 που του έδωσε ακόμα μια σπουδαία νίκη.

Euroleague: Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός έβγαλε χαρακτήρα στη Μόσχα και επικράτησε της κατόχου του τίτλου ΤΣΣΚΑ με 84-79, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Euroleague.

Στο σημείο να σας θυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Παπανικολάου τραυματίστηκε.

Η ομάδα του Πειραιά κέρδισε και έκανε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις φέτος στην Euroleague. Στο 2-3 οι Πειραιώτες, στο 4-1 οι Μοσχοβίτες που γνώρισαν την πρώτη φετινή τους ήττα.

Τα δεκάλεπτα: 24-18, 39-43, 60-64, 79-84

"Τρίποντο" για τον Ολυμπιακό Βόλου αφού νίκησε τον Πανιώνιο!

Την πρώτη του νίκη έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου έναντι του Πανιωνίου με τελικό σκορ 3-0!

Γιατρειά στο Κύπελλο βρήκε ο Πανιώνιος. Με τον Εμμανουηλίδη να σκοράρει δις, οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν 3-0 (όλα τα γκολ στο β’ μέρος) Ολυμπιακού Βόλου εκτός έδρας και... προκρίθηκαν από σήμερα.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share