Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Τρίποντο" για τον Ολυμπιακό Βόλου αφού νίκησε τον Πανιώνιο! (Video)

Έκανε την πρώτη του νίκη!

30 Οκτωβρίου 2019 17:45

Την πρώτη του νίκη έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου έναντι του Πανιωνίου με τελικό σκορ 3-0!

Γιατρειά στο Κύπελλο βρήκε ο Πανιώνιος. Με τον Εμμανουηλίδη να σκοράρει δις, οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν 3-0 (όλα τα γκολ στο β’ μέρος) Ολυμπιακού Βόλου εκτός έδρας και... προκρίθηκαν από σήμερα.

Euroleague: Δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό στη Μόσχα, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Super League: Τραγωδία για τον Πανιώνιο! (Video)

Σε ένα εκπληκτικό απόγευμα ο Ατρόμητος έκανε ό,τι ήθελε κόντρα στον Πανιώνιο, πήρε εμφατική νίκη με 4-0 και παράλληλα μεγάλη βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας της Super League .

Εύκολο απόγευμα για τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, κερδίζοντας τον Πανιώνιο 4-0. Μανούσος, Βέλλιος, Ενσικουλού και Ούμπιδες τα γκολ της νίκης των Περιστεριωτών, κόντρα στους «κυανέρυθρους» που αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα... Ληστεία στο ΟΑΚΑ! Παναθηναϊκός - ΑΕΛ 1-2!

Το ματς

Ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε την ομάδα του με 4-3-3. Ο Μανδάς ήταν στο τέρμα, έχοντας μπροστά του από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Γκάλο, Στρούγγης, Γούτας, Ταλόχα. Στον άξονα βρέθηκαν οι Μπαένα, Χαρίσης, με τον Ανδρούτσο σε πιο ελεύθερο ρόλο, δεξί εξτρέμ ήταν ο Μανούσος, αριστερό ο Ενσικουλού και στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Βέλλιος.

Από την άλλη, ο Νίκκι Παπαβασιλείου, κατέβασε τον Πανιώνιο επίσης με 4-3-3. Ο Μαλέρμπ ήταν στο τέρμα, με τον Μασούρα στα δεξιά και τον Σαραμαντά στα αριστερά. Στόπερ ήταν οι Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος. Στα χαφ βρέθηκαν οι Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς, Μανιάτης, ενώ εξτρέμ ήταν ο Τσιλούλης και ο Παπανικολάου, με τον Αραμπούλι στην κορυφή.

Δοκάρι ο Πανιώνιος, VAR και 1-0 στο 20λεπτο ο Ατρόμητος!

Το παιχνίδι άρχισε με τον Πανιώνιο να απειλεί στο 8' και να έχει δοκάρι με κεφαλιά του Παπαγεωργίου την οποία απέκρουσε ο Μανδάς κι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του. Δύο λεπτά αργότερα ο Βέλλιος με κεφαλιά δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Μαλέρμπ κι αμέσως μετά είχαμε την φάση του πέναλτι των γηπεδούχων.

Συγκεκριμένα, στο 13' ο Ατρόμητος ζήτησε πέναλτι αρχικά πάνω στον Μανούσο κι εν συνεχεία στην ίδια φάση πάνω στον Ταλόχα με τον Σταυρόπουλο να μη δίνει κανένα και να συμβουλεύεται, για αρκετή ώρα, το VAR. Εν τέλει, έδειξε την άσπρη βούλα στην ανατροπή του Ταλόχα από τον Τσιλούλη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μανούσος που στο 17' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 του Ατρόμητου.

Βέλλιος και Ενσικουλού... έδιωξαν τους οπαδούς του Πανιώνιου!

Το ημίχρονο έκλεισε ιδανικά για τον Ατρόμητο καθώς βρήκε δύο τέρματα στο τελευταίο στο τέλος του πρώτου μέρους. Αρχικά ο Βέλλιος, μετά από πάσα του Ενσικουλού, με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, με τον δεύτερο να γίνεται σκόρερ στο 45+5' μετά από μπαλιά του Γκάλο και να γράφει το 3-0.

Με το παιχνίδι σε αυτό το σκορ, οι οπαδοί του Πανιώνιου που βρέθηκαν στο Περιστέρι αφού πρώτα αποδοκίμασαν την ομάδα τους, στη συνέχεια αποχώρησαν από το γήπεδο εμφανώς απογοητευμένοι με την εικόνα του πρώτου 45λέπτου.

Έπεσε ο ρυθμός, σκόραρε κι ο Ούμπιδες

Με το σκορ στο 3-0, ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αισθητά με τις δύο ομάδες να έχουν από κάποιες καλές στιγμές. Πρώτα οι φιλοξενούμενοι στο 49' απείλησαν με κεφαλιά του Μιλόγεβιτς και τον Μανδά να σώζει, στη συνέχεια ο Ατρόμητος απείλησε με ένα μακρινό σουτ του Βέλλιου που έφυγε άουτ και στο 58' ο Πανιώνιος είχε την δική του μεγάλη ευκαιρία.

Ο Δούμτσιος πήρε την μπάλα στα δεξιά, μπήκε στην περιοχή και σούταρε στέλνοντας την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Τελικά με τον Ούμπιδες να περνάει στο ματς ως αλλαγή, είδαμε και τέταρτο τέρμα στο Περιστέρι!

Ο αρχηγός του Ατρόμητου, εννέα λεπτά μετά την είσοδό του στην αναμέτρηση στο 69', με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μαλέρμπ για το 4-0. Τα λεπτά που απέμεναν ήταν περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους Περιστεριώτες να έχουν τον έλεγχο και τον Πανιώνιο να μην μπορεί να απειλήσει για κάτι...

MVP: Ενσικουλού. Ο εξτρέμ του Ατρόμητου μπήκε από νωρίς καλά στο παιχνίδι και κατάφερε να δώσει κι ασίστ στον Βέλλιο, αλλά και να σκοράρει το 3-0 της ομάδας του. Είχε ένα πολύ καλό πρόσωπο, κάτι που χρειάζεται ο Ατρόμητο στη συνέχεια!

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ολόκληρος ο Πανιώνιος. Ο «Ιστορικός», αντιμετωπίζει πολλά έξω αγωνιστικά προβλήματα, τα οποία έχουν επηρεάσει την ομάδα και στο αγωνιστικό κομμάτι. Οι «κυανέρυθροι», ήταν σε όλο το ματς κατώτεροι των περιστάσεων και με εξαίρεση δύο-τρεις καλές στιγμές, δεν έβαλαν δύσκολα στους Περιστεριώτες.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Βέλλιος. Ο επιθετικός των γηπεδούχων επέστρεψε στη βασική εντεκάδα της ομάδας μετά τον τραυματισμό του κι έκανε αυτό που πρέπει. Σκόραρε! Ήταν μέσα σε αρκετές φάσεις, δοκίμασε κάποια σουτ χωρίς να μπορέσει να σκοράρει για δεύτερη φορά.

Η ΓΚΑΦΑ: Την χρεώνεται ο Τσιλούλης στη φάση του πέναλτι. Ο άσος του Πανιώνιου πηγαίνει πολύ άγαρμπα πάνω στον Ταλόχα, σε μια φάση που ο μπακ του Ατρόμητου είχε αλλάξει πορεία στην μπάλα και την έβγαζε από την περιοχή!

Η ΔΙΑΤΗΣΙΑ: Ο ρέφερι της αναμέτρησης Καραντώνης, παίρνει καλό βαθμό. Έκανε μια καλή διαιτησία αν και του πήρε αρκετή ώρα να δει στο πρώτο ημίχρονο το πέναλτι που σωστά έδωσε στον Ατρόμητο, όπως κι ακόμα μια φάση να δει πως δεν υπάρχει καμία παράβαση υπέρ των γηπεδούχων και πάλι στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη οι φάσεις που είχε να αντιμετωπίσει ήταν λίγες και τα πήγε καλά, δίνοντας σωστά κίτρινη για θέατρο στον Ουγκράι που πήγε να εκβιάσει πέναλτι.

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠ¨Ο ΤΟ ΜΑΤΣ: Μεγάλη ανάσα για Ατρόμητο και Αναστασίου η νίκη και το σκορ κόντρα στον Πανιώνιο. Οι Περιστεριώτες, άφησαν πίσω τους την ήττα από τον Παναθηναϊκό, πανηγύρισαν μια μεγάλη σε έκταση νίκη επί του Πανιώνιου και πλέον μπαίνουν με την καλύτερη ψυχολογία στο πρόγραμμα... φωτιά που έχουν μπροστά τους. Από την άλλη η ομάδα της Νέας Σμύρνης έδειξε ένα πολύ κακό πρόσωπο. Τα πράγματα ήταν και παραμένουν δύσκολα για τον Πανιώνιο που όσο περνάει ο καιρός και δεν σβήνει αυτό το -2 που του έχει απομείνει από την τιμωρία, θα αρχίσει να αναζητά ένα ποδοσφαιρικό... θαύμα για να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μανδάς, Γκάλο, Ταλόχα, Στρούγγης, Γούτας, Χαρίσης, Μπαένα (79' Ρόσα), Ανδρούτσος (60' Ούμπιδες), Ενσικουλού (72' Ουγκράι), Μανούσος, Βέλλιος

Πανιώνιος (Νίκκι Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ, Μασούρας, Σαραμαντάς, Μανιάτης, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Τσιλούλης (46' Δούμτσιος), Παπανικολάου (64' Οικονομίδης), Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς (77' Εμμανουηλίδης), Αραμπούλι

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share