Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΑΕΚ: Ρήξη τένοντα ο Βίκτωρ Κλωναρίδης!

Καθαρές οι εξετάσεις του Μιχάλη Μπακάκη...

30 Οκτωβρίου 2019 17:06
ΑΕΚ: Ρήξη τένοντα ο Βίκτωρ Κλωναρίδης!

Έναν ακόμα αγωνιστικό "πονοκέφαλο" έχει να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ. Μετά τον απεικονιστικό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, αποδείχθηκε ότι ο τραυματισμός του είναι σοβαρός, μιας και έχει υποστεί ρήξη τένοντα στους οπίσθιους μηριαίους.

Κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης, με το ακριβές διάστημα της απουσίας του να καθορίζεται από την πορεία της αποκατάστασής του. EuroCup: Δύσκολη έξοδος στην Ισπανία για τον Προμηθέα κόντρα στην Ανδόρα!

Αντιθέτως, ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Μιχάλη Μπακάκη, οι εξετάσεις του οποίου έδειξαν ότι οι ενοχλήσεις στη δεξιά ποδοκνημική είναι απόρροια ενός μικρού οιδήματος από χτύπημα.

Κατά τ’ άλλα, οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ (πλην των Μάνταλου και Μπάρκα που έκαναν ατομικό πρόγραμμα) γυμνάστηκαν κανονικά, με τον Ζεράλδες να επιστρέφει και να τίθεται κι εκείνος στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου.

Basketball Champions League: Μονόδρομος η νίκη για την ΑΕΚ κόντρα στην Αντβέρπ!

Μονόδρομος είναι η νίκη απόψε για την ΑΕΚ, που υποδέχεται την Αντβέρπ (19:00, ΕΡΤ Sports) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στον Β’ Όμιλο του Basketball Champions League.

Δείτε επίσης: Basketball Champions League: Ένας ΠΑΟΚ τραγωδία!

Η Ένωση προέρχεται από την κακή εμφάνιση και την ήττα στο Ρέθυμνο το περασμένο Σάββατο για την Basket League, ενώ στο BCL έχασε για πρώτη φορά, από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Ισραήλ. Η ΑΕΚ και η Αντβέρπ έχουν αυτή τη στιγμή το ίδιο ρεκόρ, δηλαδή 1-1, και ισοβαθμούν στην 4η θέση του Β’ Ομίλου, που δίνει και το τελευταίο εισιτήριο πρόκρισης για τη φάση των «16» της διοργάνωσης της FIBA.

Το ευχάριστο για τον Ηλία Παπαθεοδώρου είναι ότι είναι έτοιμοι να επιστρέψουν σε αγωνιστική δράση ο Μάρκους Σλότερ και ο Στέφαν Γιάνκοβιτς, που ξεπέρασαν πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και έτσι θα παίξουν κανονικά στο αποψινό ματς στο ΟΑΚΑ. Όλα δείχνουν ότι θα είναι η πρώτη φορά στη φετινή σεζόν που θα είναι διαθέσιμοι όλοι οι παίκτες. Η ΑΕΚ αντιμετώπισε και την περσινή σεζόν τους Αντβέρπ Τζάιαντς ξανά στη φάση των ομίλων του Basketball Champions League. Στο ματς που είχε γίνει στο ΟΑΚΑ, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν νικήσει δύσκολα με 77-76, ενώ είχαν κερδίσει και στο Βέλγιο με 71-64.

Για τους Αντβέρπ Τζάιαντς έχουν αλλάξει πάρα πολύ σε σχέση με πέρυσι, αφού έχουν και νέο προπονητή, τον Κριστόφ Μπεγκίν. Στο πρωτάθλημα του Βελγίου είναι αυτή τη στιγμή η μοναδική αήττητη ομάδα, με ρεκόρ 3-0. Στο ρόστερ τους υπάρχει μεταξύ άλλων και ο Καναδός σέντερ Όουεν Κλάσεν, που έπαιξε στον ΠΑΟΚ το πρώτο μισό της σεζόν 2017-18.

Διαιτητές στο αποψινό ματς θα είναι οι Αντόνιο Κόντε (Ισπανία), Σάσα Μάριτσιτς (Σερβία) και Τομά Μπισουέλ (Γαλλία).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share